Thursday 10 November 2011

Middag Wedding Attire

Het kiezen van de perfecte bruiloft kleding kan vrij een pijnlijk proces, vooral wanneer u niet zeker weet of het een full-blown zwarte stropdas affaire of casual achtertuin huwelijksfeest. Ondanks de wetenschap het feit dat bijna iedereen zou moeten kijken naar het bruidspaar, de gasten hebben de neiging om obsederen over de kleding die zij moeten dragen. Dressing voor de middag bruiloft moet rekening houden met het tijdstip van de dag en de mogelijkheid dat het misschien een buitenzwembad ceremonie. Een kledij dat is dressy en te toesnoeren of gelaagde mag staan ​​out en look heel vreemd ten een middag bruiloft. Dus, voor al degenen verwarde mensen die kreeg uitgenodigd bruiloft een vriend en weet niet wat mode keuzes hier aanbrengt, zijn enkele tips over kiezen van de perfecte middag huwelijkskledij voor gasten.
Middag Wedding Attire voor Vrouwen; De keuze van uw kleding voor de bruiloft is gebaseerd op of de ceremonie wordt gehouden in vroege namiddag of later in de dag. Terwijl late namiddag ceremonies eenvoudig stroom in avonden die vereisen u maximaal show in een chic kledij dient de vervroegde middag huwelijkskledij omvatten overdag jurken. Licht, felgekleurde zon jurken perfecte look voor de gelegenheid vooral als de bruiloft wordt gehouden in de warme zomermaanden. U kunt ook overwegen te kiezen voor licht gekleurd pak of een rok. Vasthouden aan mooie bloemen en aardse kleuren dan de schreeuwerige rood en zwart geschikt voor avondfeesten. Indien zij is een outdoor setting, vervolgens voorkomen dragen hakken dat kan zinken in de gras of zand. In plaats daarvan houden aan flats peep toe met uw peepy 's middags te dragen. Meer op jurken voor de zomer bruiloft.
Als de bruiloft ceremonie wordt gehouden in de late namiddag dan kun je misschien aantrekken van een luxe cocktail jurk. Hoewel zwart is nu een acceptabele kleur voor huwelijkskledij, is het best om niet te kiezen voor pailletten of een strapless jurk. In plaats daarvan kiezen voor een jurk met eenvoudige lijnen en voeg accessoires zoals glinsterende oorbellen en armbanden voor het avondfeest. Een kleurrijke sjaal of een mooie jas kunt een vleugje glamour in je jurk. Een ding dat je nodig hebt om volledig te vermijden wordt in het wit gekleed. Zelfs als de bruid is de keuze voor een gebroken witte jurk, de kleur behouden voor haar alleen.
'S Middags huwelijkskledij voor mannen, mannen kunnen komen gekleed voor' s middags weddings in kaki en linnen broek en leuke button down shirts. Als het weer wat koeler dan kun je deze toevoegen colberts op de bruiloft kleding. Kies kleuren die zijn licht en fris en licht van gewicht stoffen die niet je zweet veel in de middagzon. Helder blauw, groen en andere pasteltinten zijn uw beste optie bij de keuze van de kleding. Als de receptie is buiten dan kun je afzien van de das. Echter, voor een kerk of indoor bruiloft, moet je een jas en een das te dragen.
Lees meer over:; Juiste Wedding pak; huwelijkskledij Etiquette voor de gasten; Als je het krijgen van kinderen langs hebben dan de kleine meisjes kleden in schattige jurkjes en bloemrijke de jongens in een mooi shirt en broek. Zorg ervoor dat de jurken van de kinderen zijn comfortabel en het schoeisel is voldoende geschikt voor de locatie. Als u nog steeds onbeslist over de middag huwelijkskledij voor de gelegenheid, wilt u misschien enkele hints te nemen van de formaliteit van de uitnodiging kaart of de ceremonie locatie, zoals een kerk of een exclusieve club. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment