Thursday 2 February 2012

Afgemeten Oren

Oren die zijn doorboord, toen undergo een traag proces van stretching, bekend komen te staan ​​als gemeten de oren. Het uitrekken gedaan om grotere sieraden huisvesten, vooral in de lobben van het oor. Het proces is niet snel though. Het duurt jaren voor de gepeilde oren naar een gewenste grootte te bereiken en vooral voor mensen die willen grotere oordopjes te dragen. De volgende beschrijving laat u kennis maken met de verschillende aspecten van de gemeten oren.
Afgemeten Oren Maten
Meeste mensen gaan voor een standaard sized, terwijl het krijgen hun oor gemeten. Dit formaat kunnen ze dragen bijna alle maten van sieraden. Dit wordt gedaan door behulp een 18 of 20 gauge naald. Niet alleen het creëert een piercing die geschikt is voor meeste standaard sieraden, het maakt de piercing minder prominente wanneer er geen sieraden aanwezig. Deze maat is de meest geprefereerde one, zoals deze recupereert sneller en het maakt niet veel verschil voor degenen die kan weg willen doen met hun piercings op een later deel van hun leven. Een belangrijk punt om kennis te nemen van, is dat grotere het gat van de gepeilde oren, zal kleiner zijn de meter naald nummer.
Afgemeten oor maten bepalen ook de aard van de sieraden die mensen gaan voor. Sommigen gebruiken pluggen en cilinder-achtige materialen die kunnen een compleet geschikt voor de gepeilde gat. Sommigen de voorkeur geven sieraden die tunnels of holle structuren lijken en ze passen de gepeilde gat in op een manier die een open ruimte links in het midden. Dikke oorbellen en meerdere lussen van draden zijn de andere soorten die ook vaak voor bij vele. U mag ook graag meer over lezen:; Ear Meters: Ear Piercing Tips; Peiling Uw oor Piercings; geïnfecteerd gemeten Oren
Infectie is een mogelijk voorkomen in geijkte oren en vooral wanneer ze worden uitgerekt. Werken aan de oren te snel kan de reden van beschadiging van het oor piercings geworden en dus zijn er kansen op infectie en andere potentiële problemen. Reinigen de gepeilde oren op een dagelijkse basis geeft manier voor een gezonde en veilige peilen proces.
Haal je handen gereinigd met een antibacteriële zeep. Steriliseer een container door het plaatsen van het voor ergens in warm water. Vul het met waterstofperoxide. Verwijder uw oor stekker of andere sieraden en plaats in de oplossing. Dit zal zich te ontdoen van alle bacteriën die aanwezig kunnen zijn op de stekker. Daarna, uw oorlel schoon door behulp een wattenstaafje gedoopt in waterstofperoxide. Wanneer u gedaan, kunt u plaats de oordop terug naar zijn plaats. Houden met dit reinigingsmethoden elke nacht, vermindert het risico van uw gemeten oren besmet te raken.
Bijna alle mensen zouden zijn gekomen over de vraag, de vraag waarom hun geijkte oren ruiken? De geur is het resultaat van accumulatie van dode huidcellen en olie op het oor sieraden en rondom het gat. De geur wordt meer uitgesproken met een grotere gemeten oren. Om zich te ontdoen van de geur of althans te verminderen, je kunt ze schoongemaakt elke avond voor het naar bed gaan, zoals hierboven vermeld. Het is ook belangrijk om je oren en sieraden genoeg tijd om opdrogen na het krijgen van hen gereinigd. Wiping down de sieraden eenmaal per dag, ook helpt bij verlichten de geur zekere mate. Hier meer op:; Infected Ear Piercing Symptomen; Ear Piercing Nazorg; afgemeten oren nemen de mode van oor sieraden aan een ander niveau helemaal. Het is verbazingwekkend om te zien sommige mensen om te gaan voor massale maten en stukken van het oor sieraden en bewaar ze te dragen voor meerdere jaren. Voor sommige mensen, om hun oren gemeten, geeft hen het gevoel van permanente uit de menigte en het creëren van hun eigen fashion statement met een verschil. Voordat je je oren afgemeten, vergeet niet om wat advies en begeleiding van een professionele zoeken. Dit is belangrijk voor u om genieten houden van uw geijkte oren gezond en enige vorm van problemen in toekomst!

No comments:

Post a Comment