Saturday 11 February 2012

Introduction toespraak over jezelf

Ik was nogal een voordrachtskunst enthousiasteling tijdens mijn school dagen. Ergens, praten ten overstaan ​​van een massieve publiek gaf me een gelukzalige hoge, eerder dan plankenkoorts. Er waren veel als ik, en de concurrentie (en teamwork leiden tot het) creëerde een elite club. Dus, een keer, om te bepalen wie in feite het beste, het belangrijkste bezit van een specifiek concurrentie met de toespraak onderwerp, Inleiding Toespraak over jezelf. Ik zal niet tegen je liegen, verwarring was de eerste reactie. Niettemin, opwinding volgde. Dit werd gevolgd door een week lange voorbereiding voor de beste introductie toespraak over jezelf. Nu, genoeg van het verhaal, Let's Get Down om het resultaat van het preparaat en invoering spraak ideeën.
Introduction Toespraak over jezelf: Voorbereiding Methodologie; zo makkelijk als het lijkt, schrijven introduction toespraken over jezelf is lopen geen taart. In feite zijn er een hoop dingen die moeten worden uitgezocht, met het oog op een chaotische speech te voorkomen. Na een specifieke schets in stand te houden verblijf in de rij. Hier is een inleiding toespraak outline bijvoorbeeld dat men kan proberen hun hand op. Ten eerste, je moet komen met een titel en een slogan voor uw toespraak. Dus, terwijl u erover denkt over de punten die volgen, schrijf tag lijnen die in je gedachte komen, ter inzage. ; Bedenk wel, dat dit is uw kans om uw eigen bazuin blazen. Dus, neem het en ga all out. Bespreek je successen en dromen. Maar, voorkomen overdrijven en liegen, dat is niet precies goed. ; Dit is ook een fantastische kans om je fouten te verklaren en lachen om jezelf. Altijd onthouden, als je kunt lachen om jezelf, niemand kan je uitlachen, zullen ze alleen maar lachen met jou. Meer nog, als je verklaren in een humoristische manier de kansen van de mensen plaagt je mee, zijn zeer slank. Dus, in smaakvolle wijze, kunt u ook praten over uw mislukkingen en gebreken. Hopelijk zal uw publiek de kans krijgen om te leren van je fouten. ; Niet leven onder de misvatting dat je de hele dag door te gaan met de spraak. Maak daarom alleen van belang en het bespreken waard details in de toespraak. Te vermijden het nemen van persoonlijke hits op anderen, dat is gewoon goedkoop. ; Bespreek uw leren van het leven met uw publiek. Dit maakt uw betoog interessant. Meer dus wees echte wanneer u dat doen. Indien mogelijk, vragen retorische vragen langs de weg. Dat zal ze zeker helpen u om uw punt. U kunt altijd een antwoord op uw retorische vraag in de weg. , Zodanig dat je komt met een pakkende titel en tag lijn voor uw toespraak. Het zal glam it up en geef uw toespraak een filmtrailer effect (geloof me, mijn vriend deed het, en het werkte!). , Volg de volgende stappen met geduld in de volgorde van voorkeur en comfort.
Inleiding Speech Over Yourself: Levering Methodologie; Dus zodra hebben we de specifieke introductie toespraak bijvoorbeeld klaar, is het tijd om gaan repeteren de levering. Er zijn een paar dingen die men moet onthouden while levering van elk spraak (waaronder deze), en hier zullen we bespreken die dingen. ; Houd oogcontact met de zaal. Het is zeer belangrijk om rechtstreeks kijken uw publiek terwijl u leveren uw toespraak. Kijk in elke richting (behalve degene achter je), om ervoor te zorgen dat u verbinding met al uw doelgroepen. ; Indien mogelijk, bewegen op het podium. Dit heeft een zeer boeiend effect op het publiek. Meer nog, je nervositeit (als je voelt dat) ook wordt gekalmeerd met het rond te lopen. Maar zorg ervoor dat u nooit uw publiek terug. Dat is de belangrijkste openbaar spreken en het podium regel. Lees meer over spreken in het openbaar technieken. ; Glimlach naar je publiek. Een sombere kijk op het podium geeft een zombie effect. Let's face it, niemand luistert graag naar een toespraak door een zombie. Meer nog, zal de glimlach een goed bewijs van uw vertrouwen voor het publiek. ; Niet onthouden van het maken van handgebaren tijdens de toespraak. Dit geeft een animatie-effect aan de toespraak. Dit maakt het een meer expressieve spraak. Meer zo is, zal je zenuwen te ontspannen en je zult uit het gemak tijdens de toespraak. ; Adem gelijkmatig in de toespraak. Gebrek aan adem zal komen in de manier van uw spreektijd. Meer nog, het zal een verschil maken voor uw uitdrukkingen en general spraakweergave. ; Interactieve Wees met uw publiek, maak een paar humoristische opmerkingen en citaten alsmede. This lichter tot de stemming, en verbindt het publiek en de spreker. ; Volg de onderstaande punten te zorgen voor een eenvoudige en rustige toespraak. Je bent immers de invoering van jezelf, hoef je niet wilt worden benadrukt over, denk je?
U kunt ook gaan via sommige zeer goede toespraak schrijftips voor hulp on self inleidende toespraak. Kijk ook op deze interessante onderwerpen om over te praten.
Hoop deze punten helpen bij het schrijven een briljante introductie toespraak over jezelf. Ik wou dat ik kon het absoluut grappig en goed geschreven toespraken te delen door mijn vrienden, maar ik heb niet die vrijheid. Ik wil ook graag om u te vertellen dat ik de wedstrijd gewonnen heeft, maar dat zou een flagrante leugen zijn. Nou, was de concurrentie gewonnen door mijn vriend die de toespraak schreef vanuit het perspectief van haarzelf de manier waarop ze is als ze was een jongen. Het was hilarisch en ze verdiende de overwinning handen naar beneden. So, verken je creativiteit en veel plezier ermee. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment