Tuesday 21 February 2012

Gangster Namen

Als je goed wilt worden gekend in het openbaar met een naam, dat geeft je een andere identiteit, gangster namen zijn voor jou. Of u nu in een hardcore bende of een lokaal team, zal een gangster naam altijd een aparte identiteit. Hoewel de keuze van gangster namen voor jongens en meisjes, moet je een aantal dingen in gedachten te houden.
Kiezen Gangster Namen
Gangster namen worden gekozen rekening houdend met wat de mensen je als zien en denken wat je wilt zijn. Als mensen weten dat je als een gedurfd en energiek persoon, kunt u uw gangster naam als 'Crazy' en 'Wildo'. Als je kijkt schattig, 'The Pretty Boy' zou toepasselijke naam voor je. Als je zijn door zeer zware tijden in het verleden, kunt u kiezen voor een naam als 'The Troubled'. Dit zal uitbeelden wat voor soort persoonlijkheid u bent en welke manier van denken die je hebt. Gangster namen kunnen worden van een enkel woord, twee woorden, of drie woorden. Dit alles hangt van jou af, hoe je werkelijk wilt dat de naam van het geluid. Zorg er ook voor dat de naam niet is te lang voor mensen om te zeggen. Hier niet aan houden een korte zin, als je naam.
Bepaal van welke nationaliteit je wilt dat je gangster naam worden. U kunt elke naam die klinkt Spaans, Russisch, Italiaans, Duits, etc. Een meerderheid van de gangsters Italiaanse namen boven alle andere namen verkiezen. Als je hebt gekozen een bepaalde naam, toe te voegen aan het begin of na afloop van je echte naam, om het meer gangsta-achtig. Lees meer over de Italiaanse maffia.
Hoewel de keuze van gangster namen, kunt u ook besluiten een naam die een relatie heeft met je verleden of heden. Als je in de vraag en zijn zeer beroemd in uw buurt, kunt u een naam te houden als 'The Wanted'. Dus, als je echte naam is "Franco Alberto ', kunt u toevoegen' The Wanted 'tussen beide woorden. Ze zou als Franco 'The Wanted' Alberto. Creëer je eigen stijl in je gangster naam. In dit vergelijkbare wijze, kun je experimenteren met verschillende variaties op je naam een ​​maffia naam die je wilt krijgen.
Lees meer over:; koosnaampjes voor jongens; koosnamen voor Mannen; Gangster Namen Lijst
Gangster Namen voor GuysGangster Namen voor Meisjes; De StudGoldfinger; ButterfingersThe Heks; De SchemerBad Baby; De RobberBad mond, GoldieLoving Killer; Big JimThe zachte hamer; De BullyThe Bookie; De SnakyThe Quack; Jizzy MackKiller Butterfly; Indische BullyBaby Cream, The Dark PrinceDirty Bee ; De ClownCrackhead Beauty, crèche FaceThe Spanker; Mad DogThe Killer, The Dolly BulldogMad; De CircuitDeath Queen, The Bomb DynamiteBeautiful; Good Girl CashWeasel; Gevaarlijke HatterMiss Nutty; Geboren RascalMad Liefde; Machine GunSweet Rebellion; hoofd PimpSweet Babe; Ice BangerQueen Wifee; Captain CrimeThe Iron Lady, de heer ThugGambino; ​​Wild StuffMoonshine; ScarfaceThe Assassin; De Gentle DonBaby geld;
Lees meer over:; koosnamen voor Meisjes; bijnamen voor Guys; Bijnamen voor Meisjes; Deze lijst geeft slechts een idee over hoe gangster namen zijn te worden bewaard. Enkele namen uit de lijst zijn van zeer bekende gangsters van eerdere decennia. Zelfde soort namen kunnen worden gebruikt voor, in het midden, of na uw echte namen. Het beste idee op de proppen komen met een goede gangster namen is het gebruik van het internet. Er zijn vele websites die een ingebouwde generator maffia naam hebben. Door te verwijzen naar deze websites vindt u krijgt zeker een gangster naam voor jou. Je hoeft alleen maar te spelen met namen om een ​​perfecte gangster naam te krijgen. Nadat u hebt besloten op een specifieke gangster naam, zeg het hardop om te controleren of het klinkt perfect en geschikt is voor uw persoonlijkheid.

No comments:

Post a Comment