Thursday 9 February 2012

Nail Cuticle Care: Hoe verzorg ik mijn nagelriemen Take

Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan nagelriemen voorzichtig nagel? Wat is de cuticula en welke rol speelt het in ons lichaam? De cuticula vormen het zegel van de nagel en de vingers. Dit betekent dat de cuticula is dat dode huid die onze nagels en vingers overlapt. Onder deze cuticula, is de nagel matrix gevormd. Deze nagelriemen spelen een zeer interessante rol in ons lichaam. Net zoals de cuticula in een blad beschermt de binnenste lagen van het blad van de schade, de cuticula onze nagels protects ze van schade door schimmels, bacteriën, enz. Is het niet vreemd, onze cuticula spelen een beschermende functie, maar we zelden consider de cuticula als een beschermend deel van ons lichaam! Het is afwezigheid kan strekken tot ernstige nagel infecties, nijnagel kwesties, nagel schimmel, etc. Laten we eens een kijkje bij enkele nagel nagelriemen verzorgingstips die we kunnen uitvoeren thuis Dus, als om je nagelriemen verzorgd met weinig inspanning. Lees meer over fingernail gezondheid.
Nail Cuticle Care: Hoe verzorg ik mijn nagelriemen Take
Hydrateren de nagels; de belangrijkste oorzakelijke factor van de nagel cuticula problemen is droog, haveloos en scheurende nagels. Het is deze droogte die bijdraagt ​​tot nijnagels (droge stukjes cuticula verschijnen op de zijkanten van de nagel's). Om dat te voorkomen, de nagels moeten worden bevochtigd met een handcrème of bodylotion regelmatig. Wrijf de crème in de nagelriem en het uitvoeren van deze dag. Niet alleen toe te passen op de handen en tevreden. Je moet specifiek massage de moisturizer op je nagelriemen. Ook lezen wat de oorzaken fingernail problemen.
Massage je nagelriemen; Dagelijks na het bad, zachtjes masseren je nagelriemen met warme olijfolie of jojoba-olie. Dit zal helpen voorkomen dat de cuticula uitdroogt. Echter, omdat alleen de toepassing van olie niet zal helpen verzachten de cuticula, moet men cuticula remover te gebruiken voor verzachting van de nagel. Sommige zelfs orangewood het gebruik van aardolie voor het verzachten de nagelriem, maar de Cuticle Remover is effectiever. Meer informatie over besmette vingernagel.
Gebruik een Cuticle Stick; Zodra u verzachten de cuticula, de witte residu aanwezig op de bodem en zijkanten van de nagel moet zo goed worden schoongemaakt. Gebruik hiervoor een oranje stick (cuticula stick) om voorzichtig duw de nagelriemen en houd de stick een hoek zodanig dat er geen schade wordt toegebracht aan de nagelriem. Zodra je hebt de stick op de hoek, geleidelijk verplaatst de stick in kringen dichtbij de basis van de nagel, zodat de dode en schilferige huid te verwijderen. Volg deze procedure twee tot drie keer per nagel. Meer info op nagelverzorging.
Geef je nagelriemen wat rust, soms veel kammen en borstelen resultaten bij het drogen, tranende en peeling van de cuticula rond de nagels. Mensen die te veel nagellak op een regelmatige basis en andere lacquers moeten geven hun nagels en nagelriemen een pauze eens in een tijdje. De toepassing van de nagellak remover meer dan eenmaal per week kan al het vocht uit de nagelriemen te zuigen. Vermijd het gebruik van de nagellak remover meer dan een keer per week. Bovendien voorkomen gaat in voor een manicure te vaak, want het kan leiden tot overwoekerd en gehard nagelriemen.
Zorg tijdens het gebruik van huishoudelijke schoonmaakmiddelen; Bij de uitvoering van huishoudelijke taken, schoonmaken en wassen, die nagelriemen in aanraking komen met agressieve huishoudelijke schoonmaakmiddelen, die schade en droog de nagel nagelriemen. Onder te dompelen handen in deze reinigingsoplossingen oorzaken kleine roodheid en irritatie van de nagelriemen. Dus, terwijl het gebruik van dergelijke reinigingsmiddelen Draag katoenen voering rubberen handschoenen.
Lees meer over:; Alles over gezonde nagels; Nail Care Products: Nail Polish en Lotion; Naast deze bovengenoemde nagel nagelriemen verzorgingstips, zorg ervoor dat u zich te onthouden van uw nagels bijten. Never scheuren je nagelriemen met uw vingers of tanden. Dat zal alleen breken de beschermende bedekking van de nagels. Bovendien, onthouden van het gebruik van uw nagels te wrikken objecten. Het is beter te houden handige sticks van vochtinbrengende crème in uw tas, waarmee u op elk gewenst moment toepast die u wenst. In geval van een infectie, onmiddellijk contact op met de dermatoloog. Hoop dat dit artikel van de nagel nagelriemen voorzichtig was behulpzaam en informatief!

No comments:

Post a Comment