Saturday, 9 June 2012

15de-verjaardagsfeest Ideeën

Verjaardagsfeestjes beginnen steeds meer plezier als een betreedt de tienerjaren, toen verjaardagen niet alleen blijven cake en frivole versieringen! Verjaardagen worden een feest, feest met vrienden en vol insaneness en complete waanzin! Een vijftiende partij moet worden rocken, met dans, muziek en heel veel lekkere junkfood! Een paar dingen moet in gedachten worden gehouden voordat het regelen van een 15de-verjaardagsfeest. Het is de 15e verjaardag partij, zodat de decoraties en de algehele sfeer moet in overeenstemming zijn. Meisjes en jongens die staan ​​te worden vijftien, zal niet als kinderachtig en meisjesachtig decoraties zoals roze linten, enz. U kunt de partij te regelen rond een bepaald thema, om het nog interessanter. Hier volgen enkele 15e verjaardag partij ideeën, met een thema. Lees meer op tiener partijen.
15de-verjaardagsfeest Ideeën
Quinceanera; Dit is een van de unieke 15de-verjaardagsfeest ideeën voor meisjes. Quinceanera is een ceremonie die viert de 'coming of age' voor een meisje. Een meisje wordt gezegd dat in de vrouwelijkheid stap na haar 15e verjaardag en het feest is voor hetzelfde. De kleding van de jarige job is over het algemeen een vloeiende prachtige roze jurk. Tiara is ook een deel van de jurk. U kunt ook vragen de genodigden aan te kleden in overeenstemming. The decoraties van het Quinceanera zijn groots, want het is de eerste officiële partij het meisje woont! Een grote taart, bloemen decoraties, bloemen centerpieces, opknoping kaarsen, subtiele verlichting, enz., zijn een paar dingen die u kunt gebruiken om het een groot feest kijken. Als u vieren op de traditionele manier, zal de verjaardag meisje hebben om een ​​pop te voeren met haar. De pop is het symbool van haar jeugd, die nu voorbij is. Als de partij is groots, moet het eten ook exotisch. Traditionele wals is een van de belangrijke onderdelen van Quinceanera, waar de eerste wals is met de vader. Als de verjaardag meisje heeft een vriendje de volgende dans is met hem, want hij is haar datum voor die nacht. Meer op party ideeën voor 15-jarigen.
DJ partij; Er is een mogelijkheid dat de huidige meisjes niet graag iets traditionele als Quinceanera hebben op hun verjaardag, dit is een van de casual ideeën voor de 15de verjaardag. Geef de verjaardag zaal een blik van discotheek. Dimmen, discobal en de replica van de bar zijn dingen, die het doel zal dienen. Indien mogelijk, het huren van een DJ, of u kunt ook iemand vragen van uw familie naar het werk te doen. Als u niet het inhuren van een professionele DJ, zorg ervoor dat u de nieuwste muziek te halen voor het feest. Zover het om eten gaat, pizza's, sandwiches, fruit punch, etc. zal een goede keuze te zijn. De partij kan worden beëindigd door een paar dans, uitgevoerd door de verjaardag meisje / jongen en zijn of haar vriend / vriendin, met een zeer romantisch lied op de achtergrond! Lees meer over verjaardagsfeestje ideeën voor jongens ook.
Mardi Gras; U kunt het feest pas echt uniek met deze verjaardagsfeestje idee. Parade is een must voor een Mardi Gras feest! De verjaardag meisje / jongen mag geen afbreuk doen een item totdat alle gasten arriveren. Als iedereen komt, laat je ouders of naaste vrienden in te voeren eerst. Ten slotte u, zwaaien en gooien kralen aan de gasten! Voor decoraties, blauw, paars en goud kleuren zijn een must want zij zijn de kleuren van de Mardi Gras. Stoomboten, ballonnen, posters, confetti, verjaardag jongen / meisjes 'affiches, enz. zijn enkele decoratie items die de partij een compleet Mardi Gras kijken. U kunt ook sieren de tafels met kralen. Verdeel boa's aan de gasten. Het menu moet bevatten vis en gebak koning, want het is het voedsel van Mardi Gras. Afgezien van dat, kunt u iets anders, zoals donuts of spinazie kaas ballen, pannenkoeken, enz. U kunt proberen muziek die past bij de feeststemming, zoals die van New Orleans.
Schaatsen, dit is een van de kille 15e verjaardag partij ideeën. Als het kwik dompelen beneden, uitstappen en wat leuks doen! Neem contact op met uw plaatselijke ijsbaan of u kunt ook van plan deze partij op de oprit van uw huis. Het voedsel voor de partij kan zijn dingen zoals hotdogs, nacho's, warme chocolademelk, etc. Voor gunsten u kunt geven gekleurde sjaals.
Dat waren enkele van de 15e verjaardag ideeën. Hoop dat je een rockende feest en vergeet niet te veel foto's klikken. Immers, net als andere verjaardagen, 15e verjaardag komt ook maar een keer! Veel ple

No comments:

Post a Comment