Friday, 8 June 2012

Asian Dragon Tattoos

Met beroemdheden, zoals Angelina Jolie, Lenny Kravitz, Mel B, Melanie C, Howard Stern en Pink die hen ondersteunen, hebben Aziatische draak tatoeages rustig geworden een rage. Japanse en Chinese draak tatoeages beroep doen op een breed scala van mensen, bijna uit alle landen van de wereld. Als u ook van plan bent te hebben Aziatische draak tatoeages op je lichaam, dan is hier een aantal interessante weetjes over hen.
Asian Dragon Tattoos: Betekenis
In de westerse landen, is de draak als een wezen dat iedereen moet bang zijn. Hij wordt gezien als iemand die is eng en mensen doodt door het uitzenden van vuur uit zijn mond. Maar laat me je vertellen, Aziaten hebben een totaal andere kijk op dit punt. Ze kijken tegen draken als wezens die zijn mooi, intelligent en medelevend. In feite is het bericht dat Aziatische draak tatoeages te brengen, is dat van de spiritualiteit en geloof.
Lees meer over:; Dragon Tattoos op de rug; Dragon Tattoos voor Meisjes; Dragon Tattoo Betekenis; Japanse Dragon Tattoos; In Japan is de verwachting dat de eerste keizer was de afstammeling van de draak. Dat is waarom draken in hoge mate gerespecteerd in de Japanse cultuur en worden gebruikt in de Japanse kunst aan de macht en autoriteit te tonen. Nog een Japanse mythe verkondigt dat een draak is het water God. Dat is de reden waarom veel Japanse draak tatoeages wolken in hen hebben. Tred te houden met deze mythen, zijn de Japanse draak tattoo ontwerpen gemaakt op een zodanige wijze dat zij de macht, de bescherming en duurzaamheid te geven. Lees meer over Japanse tattoos en hun betekenis.
Chinese draak Tattoos; In China is de draak als een mannelijke en wordt geassocieerd met de negen nummer, dat wordt beschouwd als zeer gunstig in de astrologie. De draken, in China, worden geacht te zijn zo krachtig dat ze het weer te controleren. Draken vertegenwoordigen ook een van de tekens in de Chinese dierenriem. De Chinese draak tattoo ontwerpen weerspiegelen kwaliteiten zoals harmonie, gezondheid, geluk, welwillendheid, intelligentie en kracht.
Asian Dragon Tattoos: modellen, kleur en plaatsing
Aziatische draak tatoeages die vandaag gemaakt kan worden zowel traditionele als moderne. Ze variëren van tribal en angstaanjagend realistisch, charmant en lief.
De Aziatische draak tatoeages die uitgehouwen in Japanse stijl, toon draken zonder vleugels, die vergelijkbaar is met die poten van een tijger, hun klauwen zijn adelaar-achtige, hun hoofd is camel-achtig, ze hebben lange snorharen en ze kunnen ook een aantal soort juweel, net onder hun kin.
De Chinese draak tattoo designs Idealiter moet een zeer sterke gelijkenis met slangen. Net als slangen, zij hebben een geschubd lichaam. Authentieke Chinese draak tatoeage ontwerpen hebben vier poten en er zijn vijf klauwen op elk van deze benen. Ze worden ook getoond met een parel onder hun kin.
Verschillende Aziatische draak tatoeage ontwerpen vertegenwoordigen verschillende dingen, zodat degene die zich doet geïnkt met hen zou moeten weten wat ze vertegenwoordigen. Moeten bijvoorbeeld een Chinese draak tatoeage met horens worden ondersteund door iemand die zeer krachtig is zowel in zijn woorden als daden. Een aarde draak tatoeage is bedoeld voor mensen die liefhebbers van natuur en zich verbonden voelen met de aarde in een of andere manier. Een gele draak tattoo design wordt ondersteund door iemand die is erg intelligent en geleerd. De hemelse draak tatoeage wordt ondersteund door iemand die heel spiritueel.
De plaatsing van Aziatische draak tatoeages varieert veel. Aziatische draak tatoeages voor vrouwen zijn meestal ondersteund op de armen of de onderrug. Terwijl mannen liever op de borst. Aziatische draak tatoeages zijn soms gesneden op de gehele bovenste lichamen van mensen of op een kaal hoofd ook. Met uitzondering van de tribal tattoo ontwerpen, zijn alle andere Aziatische draak tattoo designs uitgevoerd in kleuren zoals rood, paars, groen, violet, geel, enz.
Lees meer over:; Design Your Own Tattoo; Tattoos for Men: Tattoo Ideeën voor mannen; Man Tattoo Designs; Hier is de hoop dat u nu genoeg informatie over Aziatische draak tatoeages en hun ontwerpen hebben, en dat je zou geen moeite met het selecteren van de een die bij u past en uw persoonlijkheid.

No comments:

Post a Comment