Wednesday, 13 June 2012

Vettig haar

Vettige, olieachtige haar dat er dof en futloos is een probleem dat zich voordoet bij de vrouwen over de hele wereld. Het resultaat is de aanwezigheid van sluik, olieachtige strips van haar dat dicht bij uw hoofdhuid spetterde. Niet alleen is dit haartype moeilijk te controleren en stijl, maar ook, meer dan talg geeft een wasachtige kijken naar de haren die heel lelijk. Afgezien van een overproductie van talg, hormonale problemen, transpiratie, milieu-toxinen, rook en smog kunnen allemaal bijdragen aan de de vette uiterlijk van uw haar.
De meesten van ons proberen om de vette hoofdhuid en vet haar met bandana's, haarbanden en sjaals vermomming, maar is er een manier om te gaan met vet haar? Nou, als de beste kappers zal u vertellen, de enige manier om te gaan met vet haar probleem is om de juiste producten te gebruiken en een goede haarverzorging nemen. Dus als je geconfronteerd met een vette hoofdhuid en haar, dan zijn hier enkele vettig haar remedies die u kunt gebruiken om het probleem tegen te gaan.
Vettig haar oplossingen
Vettig haar care-producten; De aanwezigheid van overtollige olie en talg in haar heeft de neiging om vuil te trekken aan. Dit maakt regelmatig haar reiniging een essentieel onderdeel van je haar zorg routine. Terwijl reiniging is het belangrijk op zichzelf, het is ook van essentieel belang om rekening houden met de haarverzorgingsproducten die u gebruikt. De toepassing van de verkeerde chemicaliën of degenen die sterke, zware olie gebaseerde conditioners resulteren in vet haar. Koop shampoo speciaal ontwikkeld voor de vette haren en vermijd het gebruik van zalf en haargel welke chemische stoffen dat je haar kan schade te beperken.
Vette Hair Care; bij het wassen van je haar zorg ervoor dat u kleine hoeveelheden goed verdunde shampoo te gebruiken voor vet haar. Hoewel het misschien aan te raden dat u achterlaten op de shampoo voor enige tijd, is het het beste om je haar te wassen zo snel als je kunt. Als je in acht vettig haar na het wassen, gebruik dan een milde shampoo en was het minder, zodat de natuurlijke olie saldo van de haarschacht wordt hersteld. Conditioner, indien nodig moet worden toegepast alleen op de uiteinden van het haar. Meer over shampoo voor vette hoofdhuid.
Door talkpoeder; een oud middel dat is de beste remedie van een vette hoofdhuid problemen, beregening wat talkpoeder op de scalp helpt bij het onderdompelen in de overtollige olie van de hoofdhuid en het herstel van de olie-saldo. Strooi talk of baby poeder en laat het nog steeds op de hoofdhuid voor een paar minuten. Borstel door met een grove kam.
Zelfgemaakte Herbal Shampoo; Creëer je eigen zelfgemaakte vet haar shampoo met een theelepel van aloë vera gel, en 1 eetlepel citroensap samen met uw gewone shampoo. Meng alle ingrediënten en was je haar mee. Massage laat hem voorzichtig op de hoofdhuid en dan afspoelen met koud water. Lees meer over de beste shampoo voor vet haar.
Citroen en azijn Hair Treatment; Zure spoelbeurten te helpen bij het drogen van de overmatige natuurlijke olie in de hoofdhuid. Citroen of azijn gemengd met water zorgt voor een geweldige na shampoo spoelen vet, vet haar. Deze olieachtige haar behandeling vermindert niet alleen de talgproductie in het haar, maar ook helpt bij het opruimen van de zeepresten uit het haar. Een goede zelfgemaakte haar samentrekkende kunt uw antwoord op het probleem van vettig haar en haaruitval. Gebruik een halve theelepel toverhazelaar met gelijke hoeveelheden van mondwater en toepassen op de hoofdhuid met behulp van een wattenschijfje. Een paar druppels lavendel of salie olie aan uw gewone shampoo kan helpen bij het herstellen van haar. Meer op vette haarverzorging.
Preventie van vet haar; Naast deze vette haren huismiddeltjes, kunt u proberen met behulp van enkele eenvoudige, vettig haar snelle oplossingen om de glans en veerkracht van je haar te herstellen. ; Zorg voor een gezond, uitgebalanceerd dieet laag in olie, suikers en vet en rijk aan fruit en groenten. Dit helpt elimineren de interne toxines die kunnen resulteren in vette haarlokken; Was je haar regelmatig, vooral na het sporten of uitgaan in de zon als de transpiratie kan resulteren in een teveel aan talg productie en vettig haar; Na het wassen te voorkomen met behulp van een conditioner en gebruik cool lucht om het haar snel droog; Vermijd het aanraken en borstelen je haar te vaak die zal eindigen produceren extra olie wegens over-stimulatie en ook te voorkomen met behulp van metalen kammen. In plaats daarvan houden aan plastic en hoorn broed; Styling producten zoals gels en behandelingen moet worden beperkt als beschadigd haar kan worden moeilijker te controleren, terwijl in de meeste gevallen, vettig haar zou een uitkomst van een onjuiste haarverzorging zijn, in bepaalde gevallen een vette hoofdhuid kan een gevolg zijn van een gezondheidsprobleem. Een van de belangrijkste oorzaken van vette vette hoofdhuid problemen is de stress. Dus met een gezonde voeding zorgen ervoor dat u een gezonde levensstijl die bestaat genoeg slaap krijgen, oefenen en mediteren om de spanning in je leven uit te bannen te nemen. De essentiële regel is om niet alleen te investeren in dure, over-geprijsde producten, maar deze eenvoudige vettig haar oplossingen te gebruiken om de schoonheid te herstellen en je haar glans.

No comments:

Post a Comment