Monday, 18 June 2012

Sterling Silver Jewelry Cleaner

Als je net als ik, die houdt van het dragen zilveren sieraden, dan ook moet je in de knel te weten hoe sterling zilveren sieraden schoonmaken en conserveren van hen. Zilver is een delicate metaal en het vergt veel van de zorg, als je wilt om haar schittering en glans te behouden. Puur zilver is te zacht en kneedbaar en zo wordt gecombineerd met een aantal andere metalen sieraden te vormen. Wanneer zilver wordt gemengd met koper in de verhouding van 92,5% zilver tot 7,5% koper, wordt het genoemd als sterling zilver. Er zijn veel sterling zilveren sieraden schoner beschikbaar in de markt, alsmede een aantal manieren waarop je kunt ze schoon thuis. Lees meer over zilveren sieraden reinigen tips.
Tips om Sterling Silver Clean at Home
Slaat zilver zeer eenvoudig en het de neiging om donkerder uitzien met de loop van de tijd. Dit is te wijten aan oxidatie van zilver met sulfiden in de atmosfeer. Er zijn verschillende manieren van reinigen sterling zilveren sieraden. ; Vermijd contact van zilveren sieraden met enige vorm van schuurmiddelen zoals aceton, chloor en bleekwater. Gebruik een zachte en milde vloeibare reinigingsmiddel schoon te maken. ; Bewaar uw zilveren sieraden in luchtdichte containers of plastic zakken. Terwijl ze op te slaan, zorg ervoor dat verschillende stukken van sieraden niet tegen elkaar wrijven, zoals krassen kunnen ontstaan ​​op hen. ; De beste sterling zilveren sieraden Cleaner is een stukje zachte katoenen of flanellen doek. Wrijf het zilver met rug-en weer gaande beweging om het schoon te maken. Wrijf niet in cirkelvormige bewegingen, want er kunnen krassen over de sieraden. ; Een andere manier waarop u kunt sterling zilveren sieraden schoon is, wordt met behulp van tandpasta. Hiervoor hebt u een zachte doek en een witte tandpasta. Toepassing tandpasta op uw sieraden en wrijf het met een doek voor 2-3 minuten. Spoel de sieraden met lauw water en droog het met een handdoek. ; U kunt ook een oplossing van milde kruiden shampoo om uw zilveren sieraden schoon te maken. In een glazen kom, vul een fles shampoo en dompel de zilveren sieraden in het voor 10-12 minuten. Afspoelen met warm water en droog ze grondig. ; Bekleed een ondiepe glazen schaal met aluminiumfolie met de glimmende kant wijst naar u toe. Plaats de zilveren sieraden over de aluminium folie en bestrooi 5-6 eetlepel soda. Giet een halve liter kokend water over en laat de sieraden inwerken gedurende 10-15 minuten. Spoel goed met water en met een zachte flanellen doek droog. Als uw sieraden bevat geen stenen zoals turkoois of parels, maak dan geen gebruik van deze procedure, zoals je misschien schade aan de stenen. ; Lees meer over; Hoe Schoon zilveren sieraden, zoals: Hoe Schoon Silver; Als uw sterling zilveren sieraden heeft meer dan dof en vuil is, dan is het een goed idee om uw zilveren sieraden met commerciële zilverpoets schoon te maken. Het is verkrijgbaar in een pasta en vloeibare vorm, en werkt goed voor tere stukken van sieraden. Breng een kleine hoeveelheid van de Poolse op een zachte flanellen doek. Nu wrijf de Poolse, in een op en neergaande beweging, om ervoor te zorgen dat u niet missen het schoonmaken van de kleine groeven in. U kunt ook gebruik maken van een tandenborstel met zachte haren schoon te maken van de zilveren sieraden. Spoel goed af onder stromend water te ontdoen van al het vuil. Lees meer over hoe te verwijderen aanslag van zilver.
Een van de beste en meest economische sterling zilveren sieraden reiniger die u kunt gebruiken is door het mengen van ½ theelepel ammoniak en 2 eetlepels van een mild reinigingsmiddel met 2 kopjes water. Genieten van uw sieraden in het voor 10-15 minuten en je zult zien dat uw zilver schijnt zo goed als nieuw. Als u draag je zilveren sieraden alledaagse, zorg er dan voor dat u ze dragen nadat u hebt uitgevoerd, crèmes, lotions en parfums. Altijd voor zorgen dat u zeer mild schoonmaakmiddel gebruiken voor het reinigen van uw sterling zilveren sieraden zo hard chemicaliën kunnen beschadigen.

No comments:

Post a Comment