Tuesday, 5 June 2012

Natuurlijke remedies voor Vlooien

Vlooien zijn vleugelloze insecten van de orde Siphonaptera. Ze hebben meestal de voorkeur aan een vochtige en vochtige omgeving te gedijen. Deze kleine insecten kunnen zuigen bloed uit een warmbloedige gewervelde dieren met inbegrip van, de mens, hond en katten. De meeste van de tijd, worden deze bloedzuigende insecten ingevoerd om uw huis door uw huisdieren. Naast veroorzaakt hevige jeuk, kan vlooienbeten soms allergische reacties veroorzaken ook. De eerste stap om zich te ontdoen van vlooien is het handhaven van de hygiëne binnen en buiten uw huis. Houden de binnenkant van uw huis en uw tuin kan helpen om vlooienbesmetting controle om een ​​groot deel. Naast het reinigen, kunt u ook gebruik maken van een aantal natuurlijke remedies voor vlooien. Het grootste voordeel van deze natuurlijke home remedies voor vlooien en teken is dat ze veilig zijn en vormen geen gevaar voor de gezondheid in tegenstelling tot de chemische bestrijdingsmiddelen.
Natuurlijke remedies voor vlooien in huis
De eerste stap voor het wegwerken van vlooien is om uw huis grondig schoon te maken. Dus, vacuüm uw huis en zijn elk hoekje en hoek zo vaak mogelijk. Maar, vergeet niet om het vacuüm zak goed af, anders vlooien opnieuw kunnen besmetten uw huis. U kunt ook spuit wat tafelzout op het tapijt en de gebieden gevoelig zijn voor vlooienbesmetting. Laat het zout over de nacht, vóór de volgende dag stofzuigen. Zout drogen de vlooien en ze vernietigen. Nu, desinfecteer uw hele huis, vooral de gebieden die meer gevoelig zijn voor vlooienbesmetting. Tapijten en uw huisdier beddengoed kan worden enkele van de meest gunstige plek voor de vlooien om te broeden. Dus was ze regelmatig en gebruik eucalyptusolie als een spoel. Deze olie is een van de beste natuurlijke remedies voor het wegwerken van vlooien.
Samen met de reiniging, bepaalde natuurlijke remedies voor vlooien graag, eucalyptus bladeren, cederhout chips en essentiële olie kan ook u helpen bij het wegwerken van deze vervelende insecten. Eucalyptus bladeren en cederhout chips zijn natuurlijke antivlooienmiddelen. Dus, het plaatsen van deze op de gebieden die vatbaarder zijn voor vlooienbesmetting, ook bij de deur en langs het hek kan helpen om dit insect op afstand te houden. Eucalyptus bladeren en cederhout chips kan fungeren als een belemmering voor de toegang van vlooien in uw huis. Zelfs essentiële oliën zoals, kan lavendel en citronella te helpen om vlooien op afstand te houden. Deze oliën kunnen worden toegepast op de huid van uw huisdier om hen te helpen zich te ontdoen van vlooien.
Als huisdieren kunnen de belangrijkste drager van vlooien, dus houden ze schoon is de beste weddenschap om vlooien weg te houden van uw huis. Huisdieren moeten worden voorzien van een regelmatige bad met een goede shampoo. Terwijl het geven van uw huisdier een bad, kunt u een paar druppels van eucalyptus, lavendel of tea tree olie in het water om zich te ontdoen van de hond vlooien en teken. Evenzo kan spuiten some vlooien middel op het lichaam van uw huisdier nuttig zijn om de bevolking van dit insect onder controle te houden. Een effectieve natuurlijke vlo afweermiddel kan worden gemaakt door toevoeging van lavendel en cederhout olie naar olie amandel. Citrusvruchten wil, kan citroen ook worden gebruikt om vlooien afstotend. Gewoon knippen een paar stukjes citroen, en dan kook deze met wat water. Houd de citroen stukjes geweekt in het water voor de hele nacht, en de volgende dag, gebruik deze oplossing als een vlo middel op het lichaam van uw huisdier. U kunt sinaasappelschil ook te gebruiken in plaats van citroen aan een andere natuurlijke remedie voor vlooienbestrijding te bereiden.
Outdoor Flea Control
Alle inspanningen om weg te rijden vlooien van uw huishouden zal worden zinloos, als uw tuin is vergeven van dit insect. Te verdrijven vlooien uit uw tuin, dan kunt u spuit wat diatomeeënaarde. De kleine deeltjes van de diatomeeënaarde hebben scherpe randen, dat het exoskelet van de vlooien kunnen snijden. Het resultaat is uitdroging en uiteindelijk, de vernietiging van de vlooien. Kan echter diatomeeënaarde schadelijk zijn voor uw huisdieren, maar voor de mens, het is heel veilig. Borax kan ook worden gespoten op uw tuin, zoals diatomeeënaarde. Net spuit wat borax in uw tuin, en laat voor een paar dagen, en vervolgens onder vacuüm het gebied vlooien te vernietigen in uw tuin. Om te voorkomen dat opnieuw aantasting van vlooien, kan je plant pennyroyal, goudsbloem, kennel in uw tuin.
Lees meer over; Flea Home Remedies; Getting ontdoen van vlooien natuurlijk; Getting ontdoen van vlooien in de Yard, ik hoop dat deze natuurlijke remedies voor vlooien kunnen helpen om de bevolking in uw huis, en haar omgeving te controleren. Echter, natuurlijke remedies of methoden zijn grotendeels effectief voor matige vlooienbesmetting. Een ernstig geval van vlooienbesmetting kan eisen dat de hulp van een professionele of deskundige. Veel mensen verkiezen om vlooien trap te gebruiken om de bevolking van dit insect controle. Echter, vallen zijn niet erg effectief is om vlooien te vernietigen. Maar, de val u waarschuwen over de aanwezigheid van deze vervelende insecten in uw huis, en de ernst van de besmetting, zodat u de juiste maatregelen te nemen in de tijd.

No comments:

Post a Comment