Wednesday, 6 June 2012

Dingen om te weten over je vriendje

Bent u van plan op het nemen van je relatie met je vriendje naar het volgende niveau? Is inzet op de kaarten? Bent u met bepaalde twijfels over je vriendje? Dan moet je dit artikel. Er zijn deze bepaalde dingen te weten over je vriendje voordat je ernstige of begaan met hen. Deze dingen zullen niet veranderen je waarneming van hen (in de meeste gevallen), maar het zal de mogelijkheid van negatieve verrassingen te verminderen en zal u helpen om te weten over je vriendje. Dus, laten we aan de slag met de relatie advies, zullen we!
Top 10 dingen om te weten over je vriendje
Deze twee delen hebben betrekking op de 5 goede dingen te weten over je vriendje en dus 5 negatieve dingen te weten over je vriendje. Niet al deze vragen zijn makkelijk te vragen, maar ze zijn minder van belang. Je zult al snel zien waarom ze zo belangrijk zijn. Kijk ook op deze goede vragen aan een man vragen.
Goede dingen te weten over je vriendje; Dit zijn de dingen die een positief effect op je zal hebben als je ze leren kennen. ; Gelooft u in een lange termijn relatie: vaak vrouwen maken de fout te veronderstellen dat de man in haar, maar niet voor de lange termijn?. De beste manier om zijn denkwijze over relaties weet, is het aan hem vragen. Zelfs als hij nee zegt, wees maar niet bang over, ze kunnen veranderen. ; Weet u zeker dat als mijn ouders:? Hoewel dit niet echt dat veel van een verschil in je relatie met je vriendje te maken, is het altijd beter om de transparantie te vestigen in de relatie. Je liever weten of hij niet liever te veel tijd doorbrengen met je ouders voordat u een dagje met hen, het recht! ; Heeft u de zorg over onze verschillen: Ja, om de paar heeft zijn reeks van verschillen?. Toch, mannen in de liefde, niet echt zorgen over de verschillen. Zij zullen hun werkzaamheden op te sorteren uit, maar zal niet veel fret over. Dus, je eerder weet wat over je hem stoort, zodat u hem helpen er wel uit. ; Heb je ontrouw geweest op elk moment in het verleden: Deze vraag is belangrijk om zijn neiging weten?. Meer nog, zelfs als hij heeft, kunt u dan beslissen of hij veranderd is of niet, en waarom. Op deze manier, zal je gewoon ken hem beter, en je relatie zal verdiepen. ; Wat zoek je in een leven partner:? Deze vraag zal u toelaten om te weten wat zijn verwachtingen zijn van u, en van een potentiële levenspartner. Meer nog, zal dit ook laten weten als hij wordt grondig idealistische van bereidwillige aan te passen in het leven. ; Deze 5 werden vragen aan de goede dingen over je vriendje te leren kennen. Nu, laten gebruiken krijgen op kennis te laten maken ons met de negatieven van het vriendje. Lees meer over doet mijn vriendje echt van me houdt.
Negatieve dingen te weten over je vriendje; Dit zijn vragen om te weten van de negatieve aspecten van de persoonlijkheid van je vriend. ; Ben je nog steeds vrienden met je ex? Waarom:? Deze vraag kunt u te weten hoe je vriendje andere vrouwen behandelt. Meer nog, u weet ook zijn algemene houding over de relatie. Als hij op goede voet, wetende dat de reden achter is het belangrijk om te weten of ze zijn vrienden voor uitkeringen of anderszins. ; Bent u bereid tot het plegen van in het leven: Deze vraag kunt u te peilen of hij nog speelt in de buurt of heeft hij eindelijk genomen de relatie serieus?. Als hij zegt dat hij niet bereid is te plegen in het leven, dan is het duidelijk dat hij wil een leven van het spelen in de buurt die kunnen niet erg bevorderlijk voor je. Kijk ook op deze onderwerpen om over met je vriendje praten, om hulp. ; Heb je ooit al met een andere man: Ok, deze vraag is alleen belangrijk te weten hoe liberaal je vriendje is?. Bovendien, zolang het is in het verleden, het maakt niet uit. Te leren kennen hoe hij zich voelde over de ervaring en als hij zou het opnieuw doen. Dit is gewoon om te weten hem beter en niet om hem te beoordelen op basis van de! ; Wil je mij vergelijken met je ex: Als een man verliefd is geweest voordat je kwam in zijn leven, het is het meer dan waarschijnlijk dat hij zal je het vergelijkt met zijn ex?. In dat geval, hij is nog steeds gedeeltelijk in de liefde met haar en niet heeft aanvaard je volledig. Dus is het belangrijk om te weten of het je dat hij houdt, of gewoon dat je een beetje als zijn ex. ; Neem je drugs? Dit is zeer belangrijk om te weten. Meestal kunnen mannen verbergen het feit dat ze in drugs genieten van hun vriendinnen vrij gemakkelijk. Zelfs als ze niet verslaafd zijn aan hen, is het belangrijk voor u om te weten of ze ze gebruiken of niet. Niet alleen omdat het zal leiden tot jullie beiden kennen elkaar volledig, maar ook om hoe hij omgaat met emoties en waarom hij moet nemen geneesmiddelen te kennen, zelfs als af en toe. ; Deze vragen moeten worden gesteld wanneer je beide in een pratende sessie. Laat hem weten dat u dit vraagt ​​om hem te leren kennen, en niet om hem te beoordelen. Hij zou proberen om te liegen tegen zijn reputatie of de relatie een andere wijze te beschermen. Op de lichtere kant, kijk op deze romantische vragen aan je vriendje vragen.
Het is belangrijk voor de vrouwen om deze dingen over hun vriendjes kennen. Dus of je het doen met de hulp van deze vragen, of in het algemeen over een tijdspanne, het maakt niet uit. Maar zorg ervoor dat je deze dingen over je vriendje te leren kennen.

No comments:

Post a Comment