Friday, 1 June 2012

Make-up 1920

De jaren 1920 make-up stijl werd gesymboliseerd met een gezicht vol van de stichting, bloed rode lippen en donkere rokerige ogen. De kapsels waren kort en jongensachtige met golvende kant franjes, bereikt met de liberale gebruik van krultang. De jaren 1920 make-up trends heeft een comeback gemaakt en werd gezien op alle belangrijke start-en landingsbanen van dit seizoen. Hier is een gids te krijgen dat jazzy jaren 1920 look.
1920 make-up: welbehagen Tijdens 1920, gezicht makeup was erg bleek als gevolg van de liberale gebruik van poeder. Dit kan je bewerkstelligen uitzien, hoewel een kleine afgezwakt naar een romige, egale teint maken. Kies eerst een stichting, die is twee tinten lichter is dan je natuurlijke huidskleur. Toepassing van de stichting met de hulp van een spons en zorg ervoor dat je de nek te dekken. Nu het fundament gelegd door het aanbrengen van een laag doorschijnende losse poeder overheen. Geen gebruik maken van een bronzer of een glinstering aan uw jukbeenderen donkerder, het idee is om het bereiken van een zeer bleke bijna etherisch kijken. Je zou graag meer over hoe je de perfecte basis te kiezen weten?
1920 Make-up: Ogen; 1920 oogmake-up was dramatisch en donker, en werd gesymboliseerd door de toepassing van veel kohl en zwarte of grijze oogschaduw. Leren hoe je smokey eyes te creëren is de grootste beauty truc. Het is altijd een goed idee om je oogmake-up te doen alvorens make-up naar de rest van je gezicht. Eerst een crème op basis concealer op je oogleden met je ringvinger. Wrijf niet in de concealer, gewoon zachtjes deppen met uw vinger. Alleen van toepassing een crème op basis van concealer en niet een poeder is gebaseerd op een, omdat een crème concealer zal de oogschaduw te houden aan het. Met een platte penseel getipt, toepassen van een lichte of halfzware hued schaduw op uw voorhoofd been en vouw. Druk op de oogschaduw voorzichtig in de concealer. Nu met behulp van een donkerder tint grijs of zwart, passen de oogschaduw over het gehele deksel, waarbij zorg niet te gaan over de vouw van het ooglid. With de hulp van een afgeronde oogschaduwborstel Breng wat meer donkere oogschaduw met een heen en weer gaande beweging, vanaf de binnenste hoek van uw oog en het streven naar de buitenste hoek. Een andere populaire mode in die tijd was dun afgerond wenkbrauwen. Lees meer over; Dramatische Oog Make-up Ideeën; Sizzle en Smoke met rokerige Ogen; 1920 make-up: Lips; Tijdens de jaren 1920, vrouwen die erg donker en gedurfde kleuren op hun lippen als robijnrode, diepe marrons en oranje. Lippen werden gemaakt om zeer mollig en pouty kijken door voering ze met lipliner. Om dit te bereiken kijken heb je een zeer heldere rode lippenstift en lipliner. Breng een concealer rondom je lip gebied. Nu gebruik van een lipliner start het tekenen van een lijn van de bovenste hoek van je lippen het creëren van een boogvorm. Overdrijf de onderlippen zodat het lijkt meer vol. Nu passen de rode lippenstift. Als u wilt dat een matte look, gelden transparante poeder over je lippen en opnieuw de lippenstift. Dit maakt de lipstick langer meegaan. Als u wilt dat een glanzende, glimmende look, breng dan een lipgloss over de lippenstift. Lees meer over lipliner tips.
1920 Make-up: wangen; Vrouwen van 1920 de voorkeur aan een mooie roze blush of rouge, zoals het genoemd werd in die tijd. Poeder blush was de meest populaire vorm van rouge en het wordt toegepast op de appels van de wangen zonder veel mengen. Rood en oranje waren de meest populaire tinten in blushers. Om opnieuw de blik heb je een donkere roos of Deep Plum gekleurde blusher. U kunt gebruik maken crème en poeder bloost of wang vlekken. Alleen van toepassing de blusher op de appeltjes van je wangen en vervolgens meng het in een cirkelvormige beweging.
Deze make-up stijlen werden gekenmerkt door een zeer dramatische en brutale gebruik van kleuren. Ik hoop dat je een goed idee van hoe je make-up 1920 en maken de retro-look. De jaren 1920 make-up ziet er geweldig uit met zachte wapperende krullen en een flapper dress.

No comments:

Post a Comment