Saturday, 2 June 2012

Glycolzuur Cleanser

De huid reinigen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse huidverzorging regime. De markt wordt overspoeld met een breed scala van reiniging van de huid producten. Ze worden vaak geformuleerd door hun industriële bedrijven om een ​​bepaald huidtype past, en hun selectie volledig afhankelijk van de persoonlijke keuze van de consument. Veel gebruikers worden vaak verward met de diversiteit van producten en blijf me afvragen welke zal worden het meest geschikt voor hen. Ze vaak uiteindelijk de uitgaven een vrij grote som geld op hun proces en sloeg strategie om een ​​product het meest geschikt voor hen te vinden.
Als u vindt uw zaak vergelijkbaar te zijn, kunt u uw zuurverdiende geld te besparen van het krijgen verspild aan uw zoektocht naar de beste. De reden is dat glycolzuur cleanser is bekend als een van de beste reinigingsmiddelen voor de huid, en je kunt veilig go for it. In feite, is gebruikt door de dermatologen voor de huid reinigen doeleinden. De volgende account geeft je enige informatie over glycolzuur cleanser.
Glycolzuur Cleanser: Een inleiding
Glycolzuur is de kleinste alpha hydroxy zuur (AHA). Het is ook bekend als hydroxyazijnzuur. Glycolzuur is chemisch omschreven als een in water oplosbare, kristallijn, kleurloos en reukloos inhoud dat is hygroscopisch in de natuur. Het is algemeen verkregen uit suikerriet gewassen. Glycolzuur heeft een uitstekende mogelijkheid om de huid binnen te dringen. Deze bijzondere eigenschap maakt het geschikt om te worden gebruikt in een breed scala van huidverzorgingsproducten. Het wordt meestal gebruikt als een chemische peeling om de bovenste dode laag van de huid te exfoliëren. Laten we leren een aantal belangrijke voordelen van glycolzuur cleanser.
Voordelen van Glycolzuur Cleanser
Dermatologen zijn gebruik te maken van glycolzuur om de teint van de huid lichter te maken en te behandelen een aantal huidaandoeningen zoals actinische keratose, seborrheic keratose en hyperkeratose. Zij kunnen het gebruiken in concentraties ergens tussen de 10-70%, die afhankelijk is van het doel van de behandeling. Een concentratie hoger dan 20% van glycolzuur is over het algemeen niet aanbevolen voor over-the-counter-cosmetische producten.
Voor cosmetische doeleinden, is glycolzuur voornamelijk gebruikt voor de huid peeling. Het verwijdert alle sporen van make-up, vuil en stof uit de huid poriën heel effectief nog voorzichtig. Daarom is het een actief ingrediënt van vele reiniging van de huid producten. De reinigers met glycolzuur meestal gebruik van een combinatie ervan met een aantal andere krachtige huidverzorging stoffen zoals kamille, oranje of grapefruits zaadolie, antioxidanten en vitaminen A, C en E. Volgens de waarneming, het regelmatig gebruik van glycolzuur cleanser zichtbaar vermindert de verschijning van fijne lijntjes en poriën van de huid. Toe te voegen aan deze, het verhoogt de uitstraling van de huid. Zo, glycolzuur reinigingsmiddelen zijn fantastische huidverzorgingsproducten.
Glycolzuur cleanser is vooral goed voor diegenen die olie-en acne huid. Het reinigt de huid poriën uit stof, vuil en celresten, en verwijdert overtollige olie. De richting voor het gebruik is meestal vermeld op de verpakking. Het is bedoeld om te worden toegepast op een droge huid en mag voor een paar minuten blijven voordat vegen of spoelen uit. Glycolzuur is een irriterende stof door de natuur, dus een milde tinteling wordt verwacht. Echter, als intens brandend wordt gevoeld, moet u onmiddellijk afwassen.
De concentratie van glycolzuur in de huidverzorgingsproducten op de markt beschikbaar is over het algemeen tussen de 10-15%, en wordt verondersteld een of twee keer per week gebruikt. Dagelijks gebruik is niet toegestaan ​​omdat de zuurtegraad, die de huid kunnen beschadigen na verloop van tijd. Maar nu-een-dag, het milde glycolzuur cleansers met 3-4% concentratie is beschikbaar en zijn absoluut veilig voor dagelijks gebruik. Dergelijke reinigingsmiddelen zijn vooral gunstig voor degenen die vette en acne gevoelige huid als het helpt om de huid schoon en vetvrij. De praktijk van het gebruik van glycolzuur cleanser voor acne controle stijgt met de dag. Naast al deze voordelen, de toepassing van glycolzuur cleanser na het scheren voorkomt het optreden van ingegroeide haren veroorzaakt door regelmatige scheren.
Lees meer op:; Glycolzuur Gezichtscrème; Glycolzuur bijwerkingen; Glycolzuur en huidverzorging; Aangezien glycolzuur cleanser works by een exfoliëren, moet uw speciale aandacht en verzorging tijdens gebruik. Allereerst, nooit van toepassing is op of rond de ogen en de slijmvliezen. In de tweede plaats, nooit uit te gaan in de zon zonder het dragen van een zonnebrandcrème. Dit is omdat, glycolzuur cleanser verwijdert dode huidcellen van de bovenste lagen van de huid (epidermis), waardoor het gevoeliger voor zonlicht. Ten derde moet je nooit innemen glycolzuur of producten op basis daarvan. De reden hierachter is dat het wordt omgezet in oxaalzuur op de stofwisseling, wat kan leiden tot negatieve effecten op uw gezondheid. In de vierde plaats, hoewel het wordt beschouwd als tamelijk veilig voor de lange termijn externe applicatie nog niet, moet u een dermatoloog raadplegen als u last heeft van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, enz. Zelfs als alles is gezond en normaal met uw huid, is het aan te raden om geen gebruik van een reinigingsmiddel met glycolzuur, dat meer dan 10% concentratie aan de veilige kant is. Daarom krijg je een van de beste glycolzuur cleanser en zorgvuldig gebruiken om een ​​vlekkeloze huid stralend met gezondheid te krijgen.

No comments:

Post a Comment