Saturday, 2 June 2012

Daglelies Planting

Daglelies zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals geel, rood, oranje, roze, etc. Ze hebben drie kroonbladen en drie kelkbladen, samen bekend als tepalen. Daglelies planten is eenvoudig vanwege hun flexibele karakter, weinig zorg, krachtige groei en overleven vaardigheden. Om te groeien daglelies in uw tuin, neem een ​​kijkje op deze daglelies aanplant en onderhoud instructies.
Daglelies zijn een van de eenvoudigste bloemen te planten in je tuin en ze kunnen ook in de winter te overleven met weinig schade. Alvorens in te gaan over daglelies opplant, laten we eerst de indeling van de daglelie bloemen te zien.
Koninkrijk: Plantae; Orde: Asparagales; Familie: Hemerocallidaceae; Genus: Hemerocallis
Tips voor het planten van daglelies
Planten: Voor het planten van de daglelies, kiest u een gebied in uw tuin die het zonlicht gedurende minstens 5 tot 6 uur dagelijks ontvangt. Nadat u het gebied, verwijder de wortels van ongewenste planten die aanwezig kunnen zijn in de bodem eerder. Graaf een gat in de grond dat is een beetje groter en breder, zodat de wortels van de daylilies gemakkelijk kan gaan zitten inch De meststoffen Meng in de bodem. Plaats uw plant in het gat, het verzamelen van de bodem in de omgeving en dan, het water de plant. Hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat daglelies planten. Zorg ervoor dat de bodem, watergift, meststoffen en andere instructies, zodat worden gevolgd dat u een mooie matras van deze bloemen groeien.
Bodem: daglelies planten moet de bodem die goed wordt afgevoerd. Deze planten groeien het best in de bodem die bevat pH tussen 6,5 tot 7, maar ze zijn zo aangepast dat zij daadwerkelijk kunnen groeien in de bodem met een pH-waarde. Daglelies zal ook groeien in een verscheidenheid van gronden, bijvoorbeeld zandgrond en zware kleigrond. Als uw tuin heeft zware kleigrond, kunt u mest, veenmos, goede compost, gips, etc. om het geschikt te maken voor uw daglelies. Het toevoegen van compost of ander organisch materiaal aan de bodem verhoogt de voedingswaarde van de bodem, wat resulteert in de krachtige groei van daglelies en ze geven ook meer bloemen. Als er een drainage probleem, het verhogen van de bedden is de makkelijkste optie beschikbaar.
Water: daglelies groeien het best in het vroege voorjaar. Maar kopen als je je daglelies in andere seizoenen, redden van droogte. Watering zal ervoor zorgen grote en heldere bloemen. Water daglelies voldoende in het voorjaar, wanneer de planten het meest groeien, en ook in de zomer, die zal helpen om hun groei. Deze planten zijn bestand tegen droogte, maar uiteraard minder water gaat om ze te laten drogen en verdorren. Giet het water tot een centimeter per week, zodat de bodem zakt diep up.
Meststoffen: meststoffen zal de daglelies gezonde groei. Maar als je wilt weten wat de exacte voedingsstoffen uw grond nodig heeft, krijgt een bodemanalyse gedaan. De bodem moet worden bemest om de twee tot drie weken, na de daglelies worden geplant. Als je bemesten van de bodem met chemische meststoffen, doet dit tweemaal per jaar voldoende. Chemische meststoffen worden toegevoegd in het vroege voorjaar, want dat is het tijdstip waarop de daglelies beginnen te groeien. Mulchen is een van de beste manieren om de bodem vruchtbaarder.
Insecten: Insecten zoals bladluizen, trips, spint, slakken voeden zich met de bloeiende bloemen en knoppen. Deze kunnen worden gedood door het sproeien some insecticide of door simpelweg drenken met kracht. Deze insecten veroorzaken verkleuring van bladeren, gaten in de bladeren, enz. Hoewel, de insecten kan geringe schade doen om deze planten, is het misschien moeilijk om te vertellen wat precies de plantenziekten veroorzaakt. Daarom is het beter om contact op met een agrarische agent, of een plaatselijke kwekerij.
Beheersen van de groei van onkruid: Het is zeer belangrijk dat het onkruid rond de daglelies moeten worden verwijderd wanneer de plant nog steeds groeit, omdat deze onkruiden absorberen de voeding die wordt gegeven aan hen. Het verwijderen van onkruid zal helpen de daglelie planten krijgen betere voeding en meer ruimte te verspreiden.
Los van hun gebruik in de groenvoorziening, are daglelies ook gebruikt als bruiloft bloemen in boeketten, of in een bloemstuk in uw huis. Als u de daglelies aanplant en onderhoud instructies zoals hierboven verteld, in een maand, zult u merken dat uw bloemen tuin staat vol met gezonde, mooie bloemen van heldere kleuren.

No comments:

Post a Comment