Tuesday, 5 June 2012

Hoe maak je een Bow Tie

Sarah was in een haast om te kleden. Ze liep uit de douche naar haar kamer en al snel haar make-up aangebracht. Ze bespoten haar nieuwe parfum en op de nieuwe jurk. Ze was erg opgewonden want dit was haar grote dag. Ze had een gevoel dat er iets spannend zou gaan gebeuren. Toen realiseerde ze zich dat het niet uitmaakt wat ze deed, ze krijgt laat voor haar date, omdat het arme meisje wist niet hoe je een boog op een jurk stropdas, zonder dat het lelijk. Dan, het idee sloeg haar en ze noemde haar ridder, haar buurman en beste vriend om haar te helpen gelijkspel de boeg. Die nacht kon Tim niet zijn ogen van haar af, dit was niet alleen omdat hij was gaan om de vraag pop, maar, omdat het hem verbaasd hoe ze er altijd in geslaagd om naar te kijken prachtig, net als een prinses uit een sprookje.
Dit artikel gaat uit naar alle mensen die in tegenstelling tot Sarah, hebben niet hun beste vrienden wonen naast de deur. Dus neem een ​​kijkje naar hoe je een boog stap gelijkspel voor stap, ik weet het is makkelijk, maar dan weer zou je niet kan lezen als je wist hoe je een strikje. U kunt ook lezen hoe je een stropdas stropdas.
Hoe te Bind een boog met lint
Men moet weten hoe je een strik met linten gelijkspel omdat je nooit weet wanneer je vaardigheden als boog tie'er kunnen komen in nood. Ja, hoe legt u een boog uit lint is heel makkelijk, alles wat je hoeft te doen is een lint en een ding te binden rond als een kaart of een doos te vinden.
Hoe je een vlinderdas op een doos of op een kaart is heel eenvoudig. Eerst neem je het lint om de doos en maak een knoop net zoals je zou terwijl koppelverkoop uw veters. In feite is deze knoop worden gelegd op dezelfde manier verbind je shies veters. Als je niet weet hoe je veters, dan Gosh das! Je bent echt verwend! Hoe dan ook, het volgende wat je doet is nemen de twee losse uiteinden van het lint en loop hen. Dan samen plaats de twee lussen alsof je naar een knoop, dat is plaats een op de andere band. , Neem dan een lus en trek hem door het gat boven de knoop en trek voorzichtig, waardoor gelijke hoeveelheden lint op beide zijden. By the way, hoe knoop een strik stap voor stap zal relatief eenvoudig zijn voor u, als u start met koppelverkoop eenvoudiger strikken.
Een andere manier om een ​​strikje met een lintje, zou zijn om het korte eind van het lint te nemen en draai hem in een hond oor. Dan kun je het langere eind en houd looping in een zodanige wijze dat het centrum van de lus op de hond oor. Plaats uw duim op een zodanige wijze dat de lussen niet open slip. Vervolgens met behulp van een lint kabel, gewoon samen verzegeling van de lus. You can puff de loops en daar ga je, heb je meerdere bogen in een boog. Ook meer lezen over hoe kerkbank bogen te maken.
Hoe maak je een Bow Tie op een jurk
Jurken met strikjes niet alleen kijken ook een elegante, maar zeer vrouwelijk. Men moet weten hoe goed een strikje op een jurk, want als de boeg is armoedig dan vastgebonden, de hele charme van de jurk is verloren. Zo te een strikje op een jurk, wat u hoeft te doen is, staan ​​in voor een spiegel, zodat je kunt zien wat u doet. Plaats dan de sjerp rond je middel met de twee uiteinden voor je, dan passeert het ene uiteinde in de andere, zodat je een knoop te maken. Dan moet je lus aan de rechterkant die moet langer zijn dan de linkerkant, nu loop de linkerkant en doorgeven over de basis van het recht lus en je boog is gedaan. Maar natuurlijk zal kijken verfrommeld op het eerste, dus je zult een kleine aanpassing, zodat twee uiteinden gelijk zijn te doen.
U kunt ook de losse eindjes dus plaats op een zodanige wijze dat zij vallen over elkaar heen door te draaien de knoop. Pluisjes van de lussen en omdraaien de vleugel, zodat de boeg is achter je. Nu een stap terug van de spiegel en bewonder uw handige werk. In uw vrije tijd, dan kun je ook lint rozen, dus lezen hoe lint rozen te maken.
Daar ga je, hopelijk weet je nu hoe je een strikje. Als u al wist hoe je een boog dan gelijkspel, je hand te leren hoe je een vlinderdas stap voor stap, dat is heel lastig tie proberen. Anyway, gelukkig boog koppelverkoop!

No comments:

Post a Comment