Friday, 1 June 2012

Kleurstof donkerbruin haar

Donker bruin haar is een van die natuurlijke haarkleuren die er uitzien stijlvol. Zonder gekleurd of gestreept, donker bruin haar kan geven u een prachtige verschijning. Nog steeds, denk je van het toevoegen van wat kleur aan haar of lichter te maken het meer modieuze? Hier is hoe tot donkerbruin haarkleurmiddelen en maken het kijken nog mooier. Ga via deze haarkleuring ideeën.
Hoe kan ik donkerbruin haar Dye?; Je hebt veel mogelijkheden, terwijl stervende donkerbruin haar. Maar met behulp van extreme tinten is een strikte no-no. Hoewel deze misschien bij jou past, moet vasthouden aan beginners tinten in de buurt van de natuurlijke haarkleur. De eerste regel is niet het gebruik van een kleur meer dan drie tinten lichter of donkerder is dan je originele haarkleur. Hieronder staan ​​de tips voor het verven van donkerbruin haar.
Kleurstof donkerbruin haar - Cool Light Brown; Als u zich afvraagt ​​wat de beste kleur donkerbruin haarkleurmiddelen, dan licht bruin is het antwoord. Kleurstof donkerbruin haar tot lichtbruin en je bent zeker om naar te kijken prachtig. Terwijl licht bruine kleur geeft een modieuze look, is het niet je kijkt te vet als met goudblond. Ja, het is de perfecte tint te kiezen voor terwijl Hij stervende donkerbruin haar. Meer ideeën over de beste manier om donkerbruin haar lichter te maken.
Kleurstof donkerbruin haar - Stijlvol rood; Als u wilt donkerbruine haarkleur naar rood dan zijn er sommige dingen om te overwegen. Het belangrijkste wat je moet overwegen is uw teint. Rode haarkleur geeft je een heel ander uiterlijk dan de bestaande zo kijken of het goed zal gaan met je huidskleur is of niet. U kunt kiezen uit koper, donkerrood, rijk kastanjebruin, mahonie, donker koraalrood, vermiljoen rood, enz. volgens uw teint. Hoe helderder kleuren goed zal gaan op je als je een blanke huid. For gebruinde en donkere huid, rijk kastanjebruin, mahonie en donker rood zijn de beste.
Kleurstof donkerbruin haar - Vet Blonde; Blonde is een kleur de meeste van jullie graag zou hebben in je haar. Het geeft je persoonlijkheid een gedurfde en zeer modieuze uitstraling. Al is het een slecht idee om te gaan blonde als dit de eerste keer terwijl u sterft donkerbruin haar, dan kunt u altijd proberen op blonde highlights. Kies voor Strawberry Blonde, honing blond, licht goudbruin, gember blond en andere blonde tinten voor het markeren van uw sloten. Zodra je blonde strepen, kunt u later experimenteren met de blonde tinten voor de gehele dekking. Hoogtepunten geeft u ook een idee of de bijzondere kleur past goed bij je huidskleur. Lees meer over hoogtepunten voor donkerbruin haar.
Het onderhoud van uw gekleurde sloten is van essentieel belang om de modieuze look. Met behulp van speciaal ontwikkeld haar producten voor gekleurd haar is een must. Ga niet voor andere haarbehandelingen na het overlijden van haar, als het zou kunnen leiden tot haar beschadigen. Ook geef je haar een azijn en zuiveringszout Was een paar dagen voordat je kleur ze. Houden haar schoon en olie vrij is van essentieel belang voor het kleuren van ze goed. U kunt kiezen voor touch-ups in geval van pas gegroeide haar als je eenmaal hebt ingekleurd. Lees meer over de juiste haarkleur voor jou.
Voordat u beslist over wat kleur aan donkerbruine haarkleur, moet u rekening houden met de eerder genoemde opties beschikbaar. Bovendien, zorg ervoor dat de kleur en schaduw past bij uw huid toon. In het geval u kiest voor hoogtepunten of dieptepunten voor het stylen donkerbruine haarkleur, zorg ervoor dat de kleuren gaan goed samen met je haarkleur. Maakt niet uit hoe saai je manen eruit ziet, naar aanleiding van de eerder genoemde tips helpen u ze chic.

No comments:

Post a Comment