Friday, 15 June 2012

Long Distance relatiegeschenken

Veel mensen vinden het moeilijk om een ​​lange afstand relatie te onderhouden. Echter, het is heel simpel als je vertrouwen op je partner te hebben. Het enige probleem in een lange afstand relatie is dat je gewoon niet kunt stoppen met het missen van je partner! Vooral wanneer een aantal speciale dagen zoals Valentijnsdag in de buurt zijn en je partner is niet met u, dan kan er niets op deze aarde doen je glimlachen of zelfs je afleiden! In dergelijke gevallen, om die afstand te verminderen, kan men sturen sommige geschenken. Hieronder vindt u enkele goede lange afstand relatie geschenken.
Cadeaus voor lange afstand relatie
Collage; Dit is een van mijn persoonlijke favoriete geschenken. Wanneer u weg bent van elkaar, je mist alles en iedereen dat u samen deed. Het gevoel maakt duidelijk dat je depressief. Soms mis je die ene speciale persoon zo veel dat je hem mist, zelfs als je naar de overkant van de straat waar u beiden zou ontmoeten! Dus waarom niet je partner zich speciaal voelen door het verzamelen van al die foto's en het verzenden van hem! Neem foto's van iedere plaats die iets betekent voor u beiden, en niet alleen op foto's van plaatsen, klikt u op uw foto's op die plaatsen! Schrijf ook een schattige boodschap onder elke foto, iets dat past bij die foto. Misschien speciale herinnering van elke plaats, en denk eraan, het kan ook een gevecht!
Love Letters; In het tijdperk van vandaag van de netto-en instant-berichten, zijn liefdesbrieven geworden door Gone. Maar de liefde letters zijn een van de beste manieren om je gevoelens aan hem over te brengen. Als je niet weet hoe je een liefdesbrief te schrijven, maak je geen zorgen. De brief hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden poëtisch.In feite moet het eenvoudig. Iets dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Schrijf zoveel je kunt. Zet uw merk parfum op, en post-it! In plaats van het schrijven van alle letters op een dag, noteer de eerste paar gevoelens die in je gedachte komen (hart?) wanneer u begint met mist hem. Doe het zelfde ding alledag. De dag voor het versturen van de brieven, net herschikken al uw notities en stuur ze! De brief is zeker van te zijn intens, als wanneer het gevoel van ontbrekende iemand begint, het is zonder twijfel zeer aan te raken! Lees meer over cadeau-ideeën.
Memory Box; Als uw partner ontbreekt je veel, maak hem het gevoel dicht bij je door het sturen van hem al die dingen die betekent 'jij'. Deze dingen kan iets eenvoudigs als uw parfum, uw foto, oude bioscoopkaartjes, je t-shirt, enz. Hij zal zeker dicht bij je te voelen door deze geschenken zijn. U kunt zelfs hem vragen om dezelfde soort van giften aan u te verzenden!
Personalized Art Prints; Dit is een van de beste lange afstand relatie geschenken. Personalized art prints zijn niets anders dan eenvoudige frames die foto's van de gemeenschappelijke plaatsen zoals parken, lanen, straten bevatten, enz. U kunt insluiten uw speciale geheugen op de top van deze foto's. Maar dit is niet het, zoals de naam al doet vermoeden, deze frames Keep on moving zoals ze zijn in de vorm van een diavoorstelling. U kunt ook berichten schrijven op de top van deze foto's als 'kwamen we hier voor het eerst', etc op de top van een straat! Deze zullen helpen altijd koester je herinneringen! Heb je ook een keuze hier, zoals je eigenlijk kiezen wat moet worden ingebed in uw frame. Er zijn ook digitale foto horloges, die ook de inrichting van het bijhouden van de foto's bewegen. Lees meer op gepersonaliseerde geschenken.
Dit waren enkele van de beste lange afstand relatie geschenken. Deze giften zullen niet alleen uw partner gelukkig voelen, maar zal ook blijken dat de afstand maakt niet uit wanneer je geestelijk in de buurt!

No comments:

Post a Comment