Friday, 15 June 2012

Getting Over een Gebroken Hart

Het hart is gemaakt om gebroken te worden - Oscar Wilde
Het leek alsof je voor elkaar gemaakt en de liefde die je gedeeld zou nooit een einde, en toch een goede dag de liefde van je leven kondigt aan dat hij / zij klaar is om verder te gaan. Omgaan met een gebroken hart in een relatie kan pijnlijk zijn, op zijn zachtst gezegd. De pijn en de verwoesting lijkt te scheuren op je hart en laat je met die verlammende verdriet van het verlies van de persoon die je het meeste van hield. Echter, het is het begrip en de realisatie van deze rauwe pijn, dat is de eerste stap van het krijgen van meer dan een gebroken hart. Ja, wanneer de realisatie is gezonken in die weer bij elkaar geen optie is en u bent het oppakken van de onderdelen van uw breekbare gebroken hart, hier zijn enkele manieren die u kunt versnellen dit genezingsproces. Lees meer over de relatie verbreken.
How To Get Over een Gebroken Hart
Take Your Time: Vloeken je ex of willen hem of haar in een van de middeleeuwse martelingen kamers gebracht zal uw probleem niet oplossen. Ook zou de sloop en bedelen om zijn aandacht terug te brengen van de persoon in je leven. Het essentiële deel van het herstellen van een gebroken hart geeft jezelf de tijd om te genezen en te aanvaarden de werkelijkheid zonder de wrok. Tijdens deze fase, niet bellen of tekst je ex en zeker niet over zaken als wonen, wat je fout deed en wat je zou kunnen hebben gedaan om de breuk te voorkomen. In plaats daarvan, geef jezelf de tijd om te genezen, huilen your heart out, lang slapen de hele dag, kijk grappige filmpjes, eet chocolade en ijs en schrijf trieste gedichten. In principe doen wat je kunt omgaan met de gevoelens en niet zomaar vallen in een nieuwe relatie alleen maar om de leegte te vullen dan. Immers, vier maanden langs de lijn, hoef je niet wilt dat uw nieuwe partner dat je nog houdt van je ex te vertellen. Meer informatie over hoe om te herstellen van een breuk.
Geef jezelf Little Treats: Neem een ​​vakantie, gaan winkelen, krijgt een spa massage of een nieuwe make-over. Deze kleine traktaties gaan een lange manier in het opheffen van uw geesten en het genezen van een gebroken hart. Meer over het omgaan met een gebroken hart.
Uw aandacht verschuiven: Als je verliefd bent, het leven lijkt te draaien om de ene persoon die je zo verliefd op. Dus, als er dingen zijn voorbij en het is tijd om verder te gaan, voel je de allesomvattende leegte in je leven. Vul deze leegte in je leven door dingen te doen die u altijd al wilde doen. Kortom, de slag. Of het nu gaat cultiveren van een nieuwe hobby of opknappen uw kamer, waarbij je je richten op andere dingen laat de geest na te denken over andere dingen dan de slechte uiteenvallen.
Zorg goed voor jezelf: De meeste van de mensen die te maken hebben met een gebroken hart, eten en bewegen en in plaats daarvan te stoppen, ik wil gewoon zelf achter slot en grendel uit de hele wereld. Terwijl huilen zal zeker verlichten de pijn, is er een limiet aan hoeveel je kan wonen over de dingen. De behandeling van uw lichaam goed is een essentieel onderdeel van het genezingsproces. Hoewel het misschien wel aantrekkelijk om veel te drinken en gewoon opeten veel ongezonde dingen, bedenk dan dat dit alleen zou je je slecht voelt achteraf als je te maken hebben met de gevolgen. In plaats daarvan eet regelmatige gezonde maaltijden, gaan sommige lichte oefeningen en meditatie om je geest tot rust en een goed gevoel over jezelf.
Deel je gevoelens: Het delen van je diepste gevoelens met vrienden en familie kunnen helpen verlichten het verdriet in verband met het krijgen van meer dan een breuk. Een geruststellend schouder te huilen op een van de beste manieren van omgaan met de pijn. Zorg er echter voor dat u vertrouwen in iemand die in staat is om je pijn te begrijpen en is sympathiek tegenover het eerder dan iemand die afwijzend van je gevoelens.
Lees meer over:; Hoe een gebroken hart te helen; How to Get Over een Gebroken Hart; Vervoer over een gebroken hart inhoudt dat uzelf de tijd om te helen en de aanvaarding van het feit dat dit pijn en verdriet is slechts een voorbijgaande fase van je leven. Dus, in het bezit komen van jezelf, focus op genezing, niet geobsedeerd door het verleden en te leren om verder te gaan.

No comments:

Post a Comment