Friday, 1 June 2012

Huwelijk Licentie: Hoe een Marriage License Get

De meeste mensen kijken uit naar hun trouwdag met grote anticipatie. Immers, wordt verondersteld om de gelukkigste dag van hun leven! Terwijl iedereen zegt dat het huwelijk is een unie van twee zielen en dat alles, men kan niet en mag niet voorbijgaan aan de juridische aspecten van het huwelijk. Immers, er zijn een heleboel wettelijkheden dat een huwelijk kan, met zich meebrengen, zoals gezamenlijke bankrekeningen, gezamenlijke asset bedrijven enz. Bijgevolg, ja er is een juridische kant aan het huwelijk. Vandaar, te formaliseren het feit dat een bepaalde stel is getrouwd, is er een noodzaak om het in te schrijven, voor de rechtbank, en met voldoende getuigen, dat de twee mensen getrouwd zijn. En te gaan trouwen heb je een trouwboekje. Waarom heb je een huwelijk licentie? En hoe een huwelijk licentie te krijgen? Lees verder om erachter te komen.
Het krijgen van een Marriage License
Ik voel me het belangrijkste verschil tussen een huwelijk en een live-in relatie is de huwelijksakte en het trouwboekje. Immers, een huwelijk is een juridisch bindende overeenkomst, veel in tegenstelling tot een live-in een relatie. Wanneer twee mensen besluiten te gaan trouwen, moeten ze factor in een veel overwegingen met betrekking tot de wetten van het land.
En een van deze overwegingen is het huwelijk licentie. Een licentie is iets wat lijkt op een juridisch startsein voor alle activiteiten. Een vergunning betekent dat de overheid of een ander bestuursorgaan heeft enkele toestemming gesanctioneerde aan een persoon die een aanvraag heeft ingediend. Hetzelfde geldt in geval van een huwelijk. Om te trouwen, is het noodzakelijk dat een persoon geldt voor de overheid (in de VS, de deelstaatregering), waarin staat dat hij / zij van plan om te trouwen en verzoeken de regering toe te kennen ze een dergelijke licentie die deze persoon in staat zal stellen trouwen in overeenstemming met de wetten van het land. Lees verder voor juridisch advies.
Hoe maak je een Marriage License Get
Hoe maak je een trouwboekje krijgen? Aangezien de taak van de toewijzing van het huwelijk licenties in de Verenigde Staten wordt gegeven aan de provinciale overheid, de procedures en voorschriften voor hetzelfde variëren van staat tot staat. Maar nogmaals, zijn enkele eisen die door iedereen. Dus hier is een ruwe schets voor de stappen om het huwelijk licentie te krijgen.
Het eerste wat je nodig hebt om een ​​huwelijk licentie te krijgen is een document dat zal blijken dat je de minimum huwbare leeftijd gekruist zoals voorgeschreven door de wet van het land. De geboorteakte is een ideale document voor dit. Het tweede wat je hoeft te doen is om een ​​document dat bewijst dat je niet over een besmettelijke geslachtsziekte of rubella. Een bloedonderzoek verslag zal voldoende documentatie worden voor hetzelfde. Een foto identiteit kan ook noodzakelijk worden door sommige staten als een bewijs van identiteit. Als u al gescheiden, dan zul je ook nodig om een ​​bewijs van uw echtscheiding dragen. En tot slot, een aanvraagformulier met uw naam met vermelding van uw wens om de provinciale overheid voor het verkrijgen van een huwelijk licentie. Dit is min of meer alle documenten die uw staat de overheid je vraagt ​​om met het oog op een huwelijk licentie te krijgen.
Als je eenmaal hebt verkregen al deze documenten, het is gewoon een kwestie van naar het kantoor van de provincie griffie, inleveren van de formulieren en kopieën van de documenten en de betaling van de noodzakelijke kosten. De persoon die belast kan ook voor kiezen om u enkele vragen stellen met betrekking tot uw vorige huwelijk, als je eerder getrouwd geweest. En je bent klaar. Het huwelijk vergunning zal worden verzonden naar uw adres, of je kan hebben om het ophalen van het kantoor van de provincie griffie zodra het klaar is.
Voor meer informatie over de juridische procedure die betrokken zijn bij huwelijken, lees dan verder. ; Hoe je naam te veranderen na het huwelijk; wijzigen Uw achternaam Juridisch; Hoe Achternaam Juridisch wijzigen; nietigverklaring van het huwelijk; Dus nu weet je hoe je een huwelijk licentie te krijgen. Het is belangrijk dat je weet hoe je een huwelijk licentie te krijgen en hoe je een huwelijksakte te krijgen zoals ze zijn belangrijke documenten in verband met uw huwelijk, die altijd je moet hebben.

No comments:

Post a Comment