Saturday, 9 June 2012

Wat Is PDA Stand voor

Er was een tijd toen de wereld was eenvoudig met een paar dingen om over en een paar dingen om te onthouden zorgen. Dat was een tijd waarin een man kon eigenlijk alles wat er te leren kennen. Toen kwam de kennis en informatie-explosie. Elk veld vertakt in specialiteiten en mensen wisten meer en meer over minder en minder. Er was een wildgroei van 'dingen' met alles wat te specialiseren en te krijgen 'jargonized'. Verkorten dingen werd een noodzaak in het proces. Dit artikel is gericht op het wegnemen van onwetendheid over zo'n afkorting, die 'PDA'. Dit artikel gaat over wat wel PDA staan ​​in de geglobaliseerde wereld van vandaag. Er zijn twee antwoorden op de vraag wat er precies PDA staan. Een daarvan is een technologische, terwijl een betrekking heeft op een sociaal fenomeen.
Wat Is PDA voor staan ​​technische terminologie?; Laat me eerst praten over wat wel pda betekent in technologische termen van vandaag. PDA staat voor 'Personal Digital Assistant' dat is een populaire apparaat deze dagen, dat is uw eigen persoonlijke assistent in een elektronische avatar! Het is een mobiele gadget dat alle dingen die een mens persoonlijk assistent gebruikt om eerdere niet doet. Een goed voorbeeld van machines ter vervanging van de mens is de Personal Digital Assistant of PDA. Ja, dat is de PDA definitie in de technologisch gebied. Lees meer over gadgets.
Persoonlijke digitale assistenten zijn ook bekend als palmtop computers. Ze hebben een mogelijkheid om een ​​veelheid van taken zoals het maken van notities, het opslaan van contactgegevens alsmede het verschaffen van toegang tot internet, samen met alle basis computer taken uit te voeren. Ze kunnen verdubbelen als mediaspelers, PDA-telefoons die ook bekend zijn, zoals smart phones.
De referentie van mobiele apparaten, zoals 'Personal Digital Assistants' werd gemaakt in de eerste door de CEO van Apple Computers, John Sculley in Las Vegas tijdens een Consumer Electronics Show, toen hij verwees naar een Apple-product de naam 'Apple Newton'. Het merendeel van de PDA's van vandaag zijn slimme telefoons die de functies van een mobiele telefoon te combineren met een digitale assistent, terwijl sommige standalone apparaten zijn ook beschikbaar. De meest populaire smartphones, die ook dienst doen als PDA's zijn de Apple iPhone, Blackberry mobiele telefoons en de Nokia Nseries van telefoons. Ze hebben touch screen faciliteit met WiFi, bluetooth en IrDA-connectiviteit. Sommige PDA's komen zelfs met een GPS-verbinding, die nuttig kunnen zijn tijdens het rijden. Deze handheld GPS-apparaten van pas komen.
Wat Is PDA voor staan ​​Sociaal terminologie?; Nu laten we de tweede mogelijke antwoord te krijgen op de vraag wat doet PDA staan ​​in de sociale terminologie. PDA staat ook voor 'Public Display of Affection'. Ik denk dat de titel zelf spreekt voor zichzelf en je begrijpt wat ik het over heb. Het gaat over de fysieke weergave van affectie in het openbaar domein. Het is een weergave van de intimiteit met een persoon, in aanwezigheid van andere mensen. In veel landen wereldwijd, zijn er wetten die het publiek tonen van genegenheid te korten. Het is een controversieel onderwerp over wat voor soort het openbaar tonen van genegenheid moet worden toegestaan ​​in het openbaar. Er is geen universele moraal code over hoe intiem een ​​persoon dient te worden met iemand. Het is een geheel persoonlijke kwestie. Echter, omdat we leven in een maatschappij die haar eigen regels heeft, we ons moeten houden aan bepaalde regels die collectief zijn aanvaard. Zover ik denk, is openlijke uitingen van genegenheid, die verder gaan dan de grenzen van het fatsoen (die weer is een relatief begrip) terecht beknot door de wet. Dan weer de eeuwenoude discussie over waar de individuele vrijheid moet zich overgeven aan sociale advies komt, dat is oneindig op zich. Onnodig te zeggen, ik ben niet van plan om bij dat!
Lees meer over:; Wat Is NASA Stand voor; Wat Is GOP Stand voor; Wat Is NASCAR Stand voor; Dus, ik hoop dat ik je twijfels gewist over wat doet pda staan ​​in het algemeen. Er zijn veel meer vormen van lange PDA, maar ik heb besproken alleen de meest populaire.

No comments:

Post a Comment