Saturday, 2 June 2012

Schuimisolatie voors en tegens

Sproeischuim isolatie is tegenwoordig zeer populair vanwege het gemak van de aanvraag. Het is een goed alternatief voor de traditionele glasvezel isolatie. Echter zijn van essentieel belang dat men bewust is van isolatie-en nadelen alvorens deze te gebruiken, als de doeltreffendheid van deze isolatie zal invloed hebben op de stookkosten voor uw huis. Dit artikel zal gaan over de voordelen en nadelen van dit soort isolatie.
Bijna veertig procent van de energiekosten krijgen geïnvesteerd in het interieur verwarming en koeling. Er zijn manieren waarop u kunt deze uitgaven te verminderen. Volgens een enquête gouvernementele, een gemiddelde Amerikaanse huishouden besteedt $ 650 per jaar voor verwarming en koeling. Zowel verwarming als koeling kosten van uw huis kan worden verminderd door het kiezen van de juiste soort van interieur isolatie. Het doorbrengen van een paar honderd dollar op isolatie kan bezuinigen deze verwarming en koeling facturen door zo veel als dertig tot veertig procent. Bij het selecteren van een goede isolatie, moet men rekening houden met de voors en tegens. De luchtkwaliteit in uw huis zal worden beïnvloed door de soort isolatie die u selecteert. Men moet ook rekening houden met de milieu-impact gemaakt als gevolg van de verwijdering van de isolatie materialen na gebruik. Een ander ding om te overwegen is de 'R-waarde' van het materiaal dat is een maat voor de thermische weerstand. Hoe hoger de R-waarde, is het beter de isolatie, dat een materiaal biedt.
Lees meer over:; soorten daken Isolatie; Radiant Barrier Isolatie; Wat is Foam Isolatie?; Voordat we doorgaan in schuim isolatie - voor-en nadelen, laat ons zien wat er schuim isolatie en hoe wordt het gebruikt. Schuimisolatie komt in de vorm van spuitpistolen, dat kan invullen gaten en spleten. Zodra de vloeibare chemische wordt gespoten in gaten, het materiaal uit en sluit de gedeelte, handelend als een effectieve isolatie. Deze chemicaliën, gemaakt van schuimmiddel en polymeren, uit te breiden in de vorm van schuim, tot bijna 100 maal hun oorspronkelijke formaat en vervolgens droogt uit als een massa van polymeer bubbels.
Spray Foam Isolatie - voors en tegens; Spray schuimisolatie komt in vele soorten. De aard van de uitbreiding van sproeischuim, die meestal wordt gebruikt is spray polyurethaanschuim. Het is gesynthetiseerd uit polyiso en polyol hars en is soms gedeeltelijk op basis van soja. Het kan gebruikt worden om effectief te isoleren van muren en plafonds. Het vormt een barrière en verhindert warmteafvoer buiten het huis tijdens de wintermaanden, terwijl in de zomer het voorkomt dat de warmte van afvoeren binnen. Laten we eens kijken naar wat zijn de sproeischuim isolatie - voor-en nadelen.
Schuimisolatie Pros; In tegenstelling tot glasvezel isolatie, waardoor kieren en spleten waardoor warmte afvoert bladeren, spray schuim isolatie zeehonden daadwerkelijk deze scheuren, door het uitbreiden in hen. Dit verbetert de kwaliteit van de isolatie. Daarnaast spray schuim isolatie voorkomt ook dat de zware opbouw van vocht en schimmels aanzienlijk verlaagt, evenals meeldauw problemen. De verharde schuim voorkomt ook dat de aantasting van insecten die kunnen ingraven in muren. Een andere kwaliteit van de spray schuim dat handig is, is, dat het een effectieve lijm, die de kracht van een bouwwerk verbetert.
Schuimisolatie Cons; Ondanks al deze voordelen isolatie, het heeft een aantal minpunten. Een van de nadelen van de spray isolatie is, dat is vrij duur in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Dit type van isolatie moet worden beschermd tegen directe blootstelling aan zonlicht en bepaalde oplosmiddelen. Sommige mensen staan ​​bekend als allergisch zijn voor het schuim materiaal en kan leiden tot gezondheidsproblemen als zij in direct fysiek contact met het. Er is ook het gevaar van giftige dampen vrijkomen wanneer het schuim is onderworpen aan brand. Sommige vormen van isolatie ertoe leiden dat de uitstoot van broeikasgassen.
Lees meer over:; Geluidsisolatie Foam Spray, akoestische schuimen voor geluidsisolatie; Stijf Schuim raad Isolatie; Hoop de opstelling van isolatie - voor-en nadelen in dit artikel is voldoende informatief. Samen te vatten het allemaal op, sproeischuim isolatie is het best gebruikt worden als een aanvullend isolatiemateriaal in te vullen spleten en kieren, terwijl grotendeels op conventionele milieuvriendelijke isolatiemateriaal.

No comments:

Post a Comment