Sunday, 3 June 2012

Emotioneel gewelddadige relatie

Relaties zijn in principe emotionele bindingen die mensen delen. Deze obligatie geeft een persoon bepaalde verantwoording naar de andere. Net als ik waren in een relatie met een man, ja, tot op zekere hoogte zou ik versa hem verantwoording schuldig, en omgekeerd. Echter, deze obligatie geeft ook een persoon bepaalde hoeveelheid macht over een ander. Het is als een persoon misbruik van deze macht, dat is wel een emotioneel gewelddadige relatie. Het trieste deel over een emotioneel gewelddadige relatie, is dat het niet kan worden gespot. Als een fysiek gewelddadige relatie kan worden gespot met gewikkelde merken op het slachtoffer. Echter, littekens op de ziel, geest en hart zijn niet zichtbaar. Dus, hoe zullen we weten of iemand die we kennen is het slachtoffer in een emotioneel misbruik relatie? Als men al in een emotioneel gewelddadige relatie, men moet wat te doen? Relax, neem de tijd het lezen van dit artikel en het waarnemen met evenveel relevantie voor je leven mogelijk te maken.
Wat zou beschrijven een emotioneel misbruik relatie?; Emotionele mishandeling kan veel gevolgen hebben. Hoezo? Omdat het pijn doet de ene aspect van een mens die niet kan zeer gemakkelijk worden gezien; de geest. Echter, wat zijn precies de kenmerken van een emotioneel misbruik relatie? Laten we eens kijken ... ; Een persoon met behulp van de economische macht aan een andere persoon te controleren. ; Aanzetten en het aanwakkeren van de angst voor verlating in een individu. ; Het creëren van angst in het achterhoofd van een persoon met de hulp van meningsuiting, woorden en gebaren. ; Indirect geweld, zoals Smashing dingen en dingen gooien in de buurt. ; Oefenen controle op een persoon door het minimaliseren of ontkennen verlangens en de schuld te geven. ; Een persoon kleineren andermans zorgen en nemen ze licht. ; Een persoon voortdurend kritiek en de naam aanroepen van ieder ander. ; Een persoon twee gezichten: vernederende in private en charmante toen in gezelschap van anderen. ; Een persoon vernederende een ander in het openbaar of voor van het bedrijf. ; Als een persoon dit gedrag jegens een andere heeft, dan kan worden gezegd dat de relatie die ze delen is een emotioneel gewelddadige relatie. Lees meer in detail over emotioneel misbruik.
Emotioneel gewelddadige relatie tekenen; Een persoon die lijden aan een emotioneel gewelddadige relatie zal de volgende emotioneel gewelddadige relatie symptomen. ; De persoon zal wantrouwen in hun eigen of een andere persoon spontaniteit te tonen. Zij zal lijken extreem paranoïde. Meer nog, het moment dat er iets mis gaat zullen ze ofwel gaan hysterische of zeggen dat ik wist dat er iets was af!. ; De abusee (zoals ik heb aangegeven in mijn vorige artikelen, dit is een term die ik heb bedacht voor het gemak) wordt volledig verloren voor enthousiasme. Ze kunnen pleister op een nep glimlach om iedereen te behagen, maar dat feit is dat ze geen enkel enthousiasme te voelen. De dader heeft de neiging naar buiten sist een persoon enthousiasme en laat ze mooi plat. ; De abusee zal vrij bezorgd te zijn over hoe de dingen zijn schijnbare aan anderen. Ze uitsluitend zal afhangen van de mening van anderen over hun acties. ; De abusee zal worden overtuigd in de geest dat er iets mis is met hen. Aangezien ze zo gewend om van alles de schuld, ze zijn nu van mening dat het allemaal hun schuld. ; Emotionele abusees hebben weinig of geen zelfvertrouwen links. Emotionele mishandeling omvat een persoon die wordt neergezet elke stap van de weg. Dit zorgt ervoor dat ze worden overgelaten zal weinig of geen zelfvertrouwen. ; U zult ook merken dat een abusee zal zenuwachtig zijn wanneer hun mening wordt gevraagd. Dit is omdat ze andere wijze niet toegestaan ​​om te spreken, en / of emotionele gestraft als ze menen verschillende aan hun partner. ; Iedereen heeft een innerlijke stem, rechts! Voor de meeste mensen deze stem is ondersteunend en bemoedigend. Echter, voor een abusee, zal deze stem heel kritisch. Ze zullen altijd twijfel alles wat ze doen, elke stap van de weg. Lees meer over vrouwen in een gewelddadige relatie, om meer te weten. ; Hoop lijkt een heel belangrijk ding voor abusees. Echter, deze hoop zorgt ervoor dat ze om te leven in de toekomst. Ze houden in de hoop dat alles snel beter. Dit zorgt ervoor dat ze te krijgen dromerige in hun dagelijkse activiteiten. ; Een abusee toont ernstige angstklachten. Alles zal ze boos en zij zullen in een constante staat van stress. ; Een abusee zal een constante wil of de wens om weg te lopen of het leven dat ze leven in de tijd te ontsnappen. Ze kunnen zelfs spreken van ontsnapt uit de zelfmoord oogpunt, dat is zeer ernstig. ; Zij zullen wantrouwend tegenover alle toekomstige relaties, zelfs als zij erin slagen te ontsnappen aan een gewelddadige relatie. ; Als u een van deze tekenen of symptomen te merken in jezelf, of in iemand die je kent, hulp krijgen. Emotioneel misbruik in relaties heeft de neiging te leiden tot zelfmoord of ernstige psychische problemen die niet wordt gecontroleerd in de tijd.
Een emotioneel gewelddadige relatie, net zoals een verbaal gewelddadige relatie moet worden gekregen uit op zijn vroegst. Meer informatie krijgen over verbaal geweld borden. Krijgen om te weten wat maakt een goede relatie en voor de ingrediënten kijken. Leven met een alcoholische echtgenoot kan ook lijken emotionele mishandeling, dus als dat het geval is, hulp te krijgen. Lees meer over emotionele mishandeling herstel.
Het is belangrijk dat je je leven waarde meer dan ego van een ander. Probeer niet te veel reden met een emotioneel misbruik partner, uw ziel te redden en uit te komen, houd afstand. Dit is waar ik aftekenen! Al het beste iedereen!

No comments:

Post a Comment