Thursday, 7 June 2012

Rozenbottel Seed Oil

Wetenschappelijk bekend als Rosa rubiginosa affinis, rozenstruik is een plant gevonden in het wild groeien in de zuidelijke Andes, in Chili. De bush is versierd met intens rood gekleurde bessen of heupen, welk huis zaden. Wanneer de zaden van de rozenstruik die 9% olie zijn subtiel en zorgvuldig koud geperst, een rijke, glorieuze amberkleurige olie met oranje tint wordt verkregen. Hoewel deze olie is onlangs vastgesteld voor de attributen en gevalideerd door wetenschappers in 1983, heeft deze olie is gebruikt door de inboorlingen in Chili al eeuwen samen. De inboorlingen erkende de verschillende rozenbottel zaadolie voordelen en gebruikt voor de genezing verschillende huidaandoeningen. Vandaag de dag is rozenbottel zaadolie geëxporteerd over de hele wereld en wordt gebruikt door zowel de medische als de cosmetische industrie.
Verschillende voordelen van Rozebottel Seed Oil
Deze droge tot zeer droge olie onderscheidt zich van de andere vervoerder olie als gevolg van de doeltreffendheid ervan op droge, gerimpelde en verouderende huid. Het heet droge olie vanwege de mogelijkheid om eenvoudig nat in de huid, zonder achterlating van een vettig residu. De olie wanneer toegepast op de huid dringt snel in de onderliggende lagen van de huid en doet wonderen op. Zeer rijk aan essentiële vetzuren, deze olie heeft gewerkt wonderen op droge, dorre en uitgedroogde huid. Het lijkt ook op haar magische werk op de huid veroorzaakt door littekens, rimpels en acne.
Rozenbottel Seed Olie voor Aging; Deze olie bevat vitamine A en levert het lichaam met voldoende hoeveelheden van het zelfde. Voldoende hoeveelheden vitamine A helpt vertraging van het proces van huidveroudering, bevordert de celregeneratie en bevordert stijging van collageen en elastine niveaus. Het eindresultaat is gladder, steviger, elastischer en jonger uitziende huid. Deze olie levert ook het lichaam met grote hoeveelheden van vetzuren en vitamine E, die verder versterkt gezonde huid. Het bevat ook linolzuur en linoleenzuur, die belangrijk zijn huid voedingsstoffen die ook resulteren in gloeiende, jonger en gezonder uitziende huid. Lees meer over anti rimpel huidverzorgingsproducten.
Rozenbottel Seed Olie voor acne littekens; Deze olie is nuttig bij het verminderen van oude acne littekens en pigmentvlekken. Aan de andere kant, is deze olie niet aanbevolen voor mensen met acne of vette huid types. Naast acne littekens, is deze olie verondersteld positieve effecten hebben op alle soorten littekens, bijvoorbeeld die worden veroorzaakt door verwonding, operatie, brandwonden, enz. De olie vermindert de roodheid en bobbeligheid in verband met het litteken. Het kan zodra de initiële genezing van de wond heeft plaatsgevonden worden toegepast. Het als anti-inflammatoire eigenschappen helpen genezen verbrande huid en dermatitis veroorzaakt door radiotherapie. Bovendien kan deze olie ook de oorzaak striae een beetje vrij te vervagen. Lees meer over essentiële oliën voor acne.
Hoe Rozenbottel Seed olie te gebruiken
Nou, nu zagen we hoe goed rozenbottel zaad olie voor de huid is, laten we weten hoe het te gebruiken. Het kan gebruikt worden in elke huidverzorging recept of zelfs dusdanig worden gebruikt uit de fles en op de huid aangebracht. Het kan ook worden toegevoegd aan crèmes, lotions, oliën gebruikt in massages of een gezichtsbehandeling olie. Rozenbottel olie is zeer mild en werkt voorzichtig op de huid, dus het kan direct gebruikt worden in zijn onverdunde vorm op de huid (zelfs de gevoelige huid). Net massage van de olie op het getroffen gebied met uw vingertoppen en laat deze volledig te absorberen. Als je de toepassing ervan gedurende de dag, gebruik dan een sunblock na het aanbrengen van de olie. Toepassing van deze olie twee keer per dag voor meer dan 2 - 3 maanden helpt verzachten littekenweefsel, striae, rimpels en ouderdomsvlekken. Echter, moet de toepassing en het gebruik beperkt worden tot uitwendig gebruik. Bovendien is rozenbottel zaadolie voor acne en extreem vette huid niet aanbevolen.
Check out verschillende rozenbottel zaadolie reviews en aankoop van een fles van dit wonder werken olie. Rozenbottel zaad olie heeft een houdbaarheid van 12 - 18 maanden, echter, als gevolg van de delicatesse waar deze olie wordt gewonnen via de methode van koudgeperste methode, het moet worden opgeslagen in de koelkast. Bovendien, deze olie heeft meer zorg nodig omdat het meer kwetsbaar voor schommelingen van de temperatuur, zuurstof en licht in vergelijking met andere essentiële oliën. Letten de genoemde voorzorgsmaatregelen en geniet van de voordelen van deze goedkope en effectieve huid verjongende rozenbottel zaadolie.

No comments:

Post a Comment