Thursday, 7 June 2012

Lepelplant Care

De vrede lelie behoort tot het genus Spathiphyllum which blad schutblad betekent. Schutblad verwijst naar schutbladeren rond een bloem cluster. De bloemen of kolf kunnen worden wit of geel en zijn omgeven met grote witte schutbladeren. Anders dan de mooie bloemen, wat toevoegt aan de elegantie van de vrede lelie plant zijn de lange, heldergroene bladeren. Vrede lelie is een van de meest populaire kamerplanten die bijdraagt ​​aan de schoonheid van een woning door het geven van een tropische uitstraling. Zijn populariteit komt voort uit het feit dat het kan groeien met weinig licht. Dit is dezelfde eigenschap dat het helpt om te groeien op de grond verhaal van tropisch regenwoud. Niet alleen deze plant toe te voegen aan de esthetische waarde van een huis, maar ook reinigt de lucht in. Om de meeste van deze plant, hier zijn enkele richtlijnen voor de vrede lelie zorg. Meer informatie over tropische planten in het regenwoud.
Lepelplant Care Instructies
Water; Een van de belangrijkste aspecten van de vrede lelie zorg is water. Deze planten zijn zeer gevoelig voor de hoeveelheid water die ze krijgen en ook duidelijk aangeven of zij zijn onder-of over-gedrenkt gedrenkt. Als ze niet genoeg water hun bladeren hangen, dat de lente weer tot leven zodra ze voldoende water krijgen. Gebrek aan water in de bodem zal doden de wortelharen en de bladranden geel of bruin. Deze planten moeten regelmatig worden gedrenkt. Maar zorg ervoor dat de bodem niet drassig is als de wortels sterven als ze te water om hen heen. Vrede lelies het beste doen in een natte bodem. Meestal drenken ze een keer per week is genoeg. Echter, de frequentie van water geven is afhankelijk van de temperatuur en het vochtgehalte in de lucht in de kamer. Andere dan de bladeren, zou een kijkje op de bodem ook genoeg om te weten wanneer de plant water nodig heeft. Sta niet toe dat de bodem te krijgen uitgedroogd. Gewoon zorgen dat het gelijkmatig is alles vochtig het hele jaar door.
Voor degenen die wonen in de steden moeten weten dat deze plant is zeer gevoelig voor chloor. Dus, in het geval je leven in een grootstedelijk gebied ervoor zorgen dat het water dat u levert aan uw vrede lelie niet het chemische product bevatten. Om dit te doen, laat je het water een nacht staan. Dit zou chloor is verdwenen uit het water.
Licht; juiste hoeveelheid licht is een ander belangrijk aspect van de vrede lelie plant zorg. Zoals reeds gezegd, deze planten groeien goed, zelfs in afwezigheid van fel licht. Laag tot matig licht dat vanuit het noorden of westen venster werkt goed voor hen. Echter, zij de voorkeur natuurlijke, heldere licht dat wordt gefilterd. Zorg ervoor dat de plant niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht, omdat dat zou vermoorden de bladeren. Het is te wijten aan dit kenmerk dat de vrede lelie is een voorkeur voor kantoor planten.
Meststof; Het is niet alleen het geval van de vrede lelies, maar elke plant, indien het groeit lang in dezelfde pot bodem, zou de voedingsstoffen worden opgebruikt. Aan te vullen de verloren voedingsstoffen, voeg kunstmest aan de bodem waarin uw vrede lelie groeit. Echter, er zeker van dat de meststof is van de juiste concentratie als een te sterke kunstmest doodt de wortelharen en de randen beurt aan de bladeren geel of bruin. Gebruik een meststof mix van 20-20-20. Ervoor te zorgen dat de bodem vochtig is tijdens het toevoegen van meststoffen aan. De beste tijd om de vrede lelie bemesten is lente en de zomer met een halve of drie kwart dosis.
Oppotten; Lepelplant planten moeten worden opgepot om een ​​container van een groter formaat elk jaar de wortels verspreid naar alle grond in de pot binnen 12 maanden. De lente is de beste tijd om een ​​vrede lelie plant te verplaatsen naar een nieuwe pot. Echter, deze planten meestal niet nodig een pot groter dan 10 centimeter.
Insecten en ongedierte; zoveel insecten en ongedierte betreft, vrede lelie is vrij resistent tegen de meeste van hen. Men kan zich echter in de gaten houden uit voor wolluis en spinnenwebben. Occasionele verneveling zal duidelijk uit de spinnenwebben. Verneveling is ook een geweldige manier van water geven een gedehydrateerde vrede lelie plant. Om te gaan met wolluis, veeg de oppervlakken van de plant die zijn besmet, met alcohol. Vervolgens spuit de kamerplant met een insecticide zeep.
De schoonheid van deze plant maakt het vaak mensen denken dat vrede lelie zorg is zeer veeleisend. Dat is echter niet het geval. Een studie uitgevoerd door de NASA aangegeven dat deze planten zijn zeer effectief in het reinigen van de lucht van benzine, formaldehyde en koolmonoxide. Vandaar dat deze plant in feite geeft veel meer dan al de zorg die zij nodig heeft.

No comments:

Post a Comment