Monday, 11 June 2012

Cute Koosnaampjes

Een bijnaam, in het algemeen, is gewoon een uiting van je gevoel, onder woorden te brengen voor iemand die je over de zorg. Nicknames kan zelfs korte vormen van uw naam, want ze hebben een sympathiek en persoonlijk tintje aan hen. Laten we een kijkje nemen op een aantal echt leuke bijnamen die je kunt gebruiken.
Schattig Bijnamen voor baby's; Baby's zijn de eerste om bijnamen krijgen, zoals alles wat ze doen is glimlach, noemen ze alles wat je wilt. Als u op zoek bent naar een bijnaam voor je baby, kunnen deze nuttig blijken te zijn; Beth of Lizzie voor Elizabeth; maan voor Monica, Nick voor Nicolas, Ollie voor Oliver of Olivia; Jen voor Jennifer, Jan voor Janice, Joe of Joey Jozef of Josephine; Enkele andere populaire nick namen zijn prinses, Dolly, Marsh-mellow, Munch-kin, Maxy, Jewel, Pearl, Liefde, Angy, Sammy, Sweetie, suiker, Lily, Honey, Keekee, Kiddo, Booty, Muffin, suikerpot, Cup cake, Cheeky, knuffelen tas, Gimpie, Chocolade taart, Bugy, Cu Chi, Pookie, Bubba.; Geïnteresseerd om meer over de unieke baby namen te leren kennen.
Schattig bijnamen voor vrienden, broers en zussen, je zou een kans te missen rib of tease je beste vriend met een bijnaam die hij niet leuk of in verlegenheid je broers en zussen met hun bijnamen? Hieronder zijn enkele bijnamen voor uw vrienden, broers en zussen opdat zij graag gebeld worden door. ; Knuffel konijn voor een van je vriend of broer / zus als hij of zij is echt mollig en vet. ; Cheeky of pompoen wangen als ze hebben ronde, roze wangen, die iedereen houdt knijpen om. ; Birdy, voor degene die houdt van te neuriën in het openbaar of overal, zelfs in de badkamer. ; Angel vis, Angie of gewoon Angel voor iemand die is rustig en onschuldig en vindt het heerlijk om mensen te helpen. ; Appels of appeltaart voor iemand die houdt van fruit en vruchtensappen en heeft een mooie ronde lichaam. ; Barbie-pop of baby pop voor iemand die er uitziet als een mooie pop met blauwe ogen en kuiltjes en schattig. ; Bambam voor een vriend die dol is op breken dingen en probeert ze op te lossen, maar kan niet. ; Bugsy of Beetles voor iemand die houdt van insecten, maar ze lopen weg van hem. ; Bratzky voor iemand die een compleet verwend nest. ; Nog wat leuke bijnamen voor je broers en zussen en vrienden kunnen Kersen, Carmel, Chipper, chunks, Onhandig, Cookie, kuiltjes, Ducky, Fattums, Grumpy, hazelnoot, Jelly Belly, Smiles, Sunshine, Peaches, pinda's, Pebbles, Precious, Scrambles , Scrappy, aardbei, Tickles, wiebelt.
Schattig bijnamen voor minnaars U wilt misschien je geliefde gesprek met allerlei mushy namen en niet kan regelen voor een. In een dergelijk geval, zou je een blik op enkele leuke bijnamen voor lovers hieronder te nemen.
Cute bijnamen voor je vriendje: Sommige schattige bijnamen voor vriendje kan worden Angel Eyes, Angel Heart, Appy, Babe, Baby, Booboo, Cutie pie, Darling, Honey, Hon ', Hubby, Hottie, hunk, Sweetheart, Smoochie, Honey Bun, Sexy, Hero.
Cute bijnamen voor je vriendin: Sommige schattige bijnamen voor vriendin kan worden Baby Doll, Bambi, Blossom, Mooi, Buttercup, Cutie pie, chocolaatjes, Candie, snoezige, Darling, Daisy, Dove, Bloem, Gorgeous, Honey, Hon ', Hottie, Huggy, warme chocolademelk, Kitten, liefde, liefde chips, Muffin, Peaches, prinsen, Puppy, Sparkles, Shine, Smiles, Sweetie, Sugar Bun, Lieverd, Smoochie, Tulpen, Twinkle tenen. Meer leuke namen om je vriendin te bellen.
Geen kwestie wat u contact opnemen met uw dierbaren, je zal altijd onder het niveau van woorden, terwijl ze te vertellen hoeveel je van ze houdt. Maar bijnamen zoals u weet zijn intiem en knus en door die u gemakkelijk kunt betrekking hebben op mensen.

No comments:

Post a Comment