Sunday, 10 June 2012

How to Get Rid van bultjes

De lijdensweg van het scheren en ook netjes, en eindigend met een cluster van bultjes! Het kan inderdaad frustrerend zijn. Eindigt met precies het tegenovergestelde van wat je wilde, kan je de haren uit je hoofd te trekken. Natuurlijk, dat is niet de enige optie die je hebt. U kunt ervoor kiezen om het probleem te behandelen, door het vinden van hoe zich te ontdoen van bultjes.
Excuus voor de dramatische introductie. Het echte probleem van de bultjes is dat van ingegroeide haren, of haar dat groeit onder de huid, tijdens het scheren, als een methode van ongewenste haren te verwijderen. Het lijkt meestal rood en ontstoken, en wordt vaak verkeerd begrepen als acne. Een kijkje zal onthullen de ingegroeide haren die kunnen leiden tot jeuk en soms zelfs huiduitslag. Dit probleem treedt op wanneer de gebruikte scheermes is bot, of oud. Soms, het gebrek aan kennis over de juiste methoden scheren zijn de reden. Mannen worden geconfronteerd met het probleem van de bultjes op het gezicht, terwijl vrouwen vooral met dit probleem op de armen en de benen. Hier zijn enkele oplossingen voor de vraag hoe zich te ontdoen van bultjes voor vrouwen en mannen, en ook, hoe om te voorkomen dat in de toekomst. Lees meer over hoe om te voorkomen dat scheermes branden.
How to Get Rid van bultjes Fast
Bultjes kunnen zelfs besmettelijke worden in zeldzame gevallen. Al is er geen wonderbaarlijke nacht behandeling van bultjes, zullen deze tips helpen hen te genezen sneller dan ze gewoonlijk doen. ; Verschillende lotions zijn speciaal ontwikkeld voor bultjes. Ze zijn hypo-allergeen in de natuur en zijn daarom nuttig wanneer onmiddellijk worden toegepast na het scheren. Afgezien van deze, kunt u ook gebruik maken van een milde, ongeparfumeerde vochtinbrengende lotion om de irritatie veroorzaakt door bultjes te kalmeren. ; Voor mannen, met behulp van een reinigingsmiddel te wassen het gezicht dagelijks kan ontdoen van bultjes. ; Het toepassen van enkele maïzena op het getroffen gebied gedurende 20 minuten, gevolgd door het te spoelen uit, heeft bewezen een effectieve huis remedie voor bultjes zijn. ; Met behulp van een pak ijs of koud water op het getroffen gebied zal zorg dragen voor de daaruit voortvloeiende ontsteking en jeuk. ; Probeer niet te persen uit de ingegroeide haar omdat het zal alleen maar verergeren de toestand. ; Wrijven een samentrekkend dat alcohol, of een antiseptische oplossing na het scheren zal helpen de mogelijkheid van een infectie te voorkomen bevat. ; Aloë Vera gel is bekend dat het jeukende en geïrriteerde huid te kalmeren. Niet alleen dat, zijn het gebruik ervan is ook van kracht bij het bereiken van heldere huid. Als zodanig, de toepassing van sommige ervan, tweemaal per dag, zal helpen om zich te ontdoen van die vervelende bultjes. ; Met behulp van een komkommer en melk masker is een goede remedie om deze bultjes duidelijk. Voeg een halve gepureerde komkommer tot ¼ kopje melk en laat afkoelen in de koelkast. Pas deze oplossing op het getroffen gebied met katoen en spoelen na een paar minuten. Zie en voel het verschil voor jezelf. ; Ontdoen van bultjes Get door hen te laten genezen voordat ze aan te vallen met een scheermes weer. ; Deze tips en trucs zijn er zeker van te helpen ontdoen van bultjes krijgen. Vooral vrouwen die zich afvragen hoe zich te ontdoen van bultjes op de benen en armen, zodat ze kunnen dragen hun favoriete little black dress, vindt deze maatregelen zeer nuttig. Lees meer over bultjes genezen.
How to Get Rid van bultjes - For Good
De enige oplossing hoe zich te ontdoen van bultjes voor een goede is het vinden van manieren om de herhaling van dit probleem te voorkomen. De hieronder vermelde methoden zullen helpen in dit opzicht. ; De belangrijkste regel van scheren en aldus te voorkomen bultjes is, in de richting van de haargroei scheren en niet in de tegenovergestelde richting. Dit laat de huid glad na het scheren. ; Vochtinbrengende de huid na het scheren is een must om de follikels te stimuleren en aan te moedigen het haar om uit te groeien en niet onder de huid. , Het vermijden van het gebruik van oude scheermesjes zullen geen zorgen te maken over hoe zich te ontdoen van bultjes voor goed. ; Hoe af te raken van bultjes voor vrouwen? Niet scheren! Proberen te vermijden scheren, met behulp van een veilige haren te verwijderen crèmes. Deze verzachten het haar los en verwijder voorzichtig hen, dus het voorkomen van de harde gevolgen van scheren. Ook, deze bevatten moisturizers die essentieel zijn voor de huid. Als zodanig, en die laten weinig mogelijkheid voor de verschijning van bultjes of ingegroeide haartjes. ; Voor het scheren, verzacht het haar door te wassen met warm water grondig. Het proces van het scheren zal minder ruw, en zal het optreden van bultjes te voorkomen. Lees meer over huidverzorging. ; Vind meer informatie over:; bultjes behandeling; Scheren Tips voor vrouwen; Get Rid van Razor Burn; Deze technieken moeten jullie zeker helpen met uw vraag over hoe zich te ontdoen van bultjes. Volg ze en 'scheren' uw weg naar een soepele, heldere huid!

No comments:

Post a Comment