Saturday, 9 June 2012

Jas opslag Ideeën

Dus je hebt uiteindelijk bracht dat prijzig 'Balanciaga' leren jas, die je hebt bekeek al een tijdje. Maar nu u zich zorgen maakt over de ruimte vinden voor in je overvolle kast. Het is een goed idee voor het opruimen van de rommel in je garderobe, zodat je kan passen in al uw winter essentie. Elk huis heeft een beperkte ruimte en elk gezin heeft verschillende opslag behoeften. Dus probeer het beste jas storage oplossing voor uw huis te vinden. U kunt het ontwerp van uw garderobe volgens uw stijl, smaak en behoeften. Hier zijn een paar jas opslag ideeën.
Vrijstaand Coat opslag Ideeën
Als uw hal is klein en er is weinig ruimte om te passen in een kast, kunt u een vrijstaande jas opslag meubels zoals een kapstok, kapstokken, en een hal boom. Hall bomen bieden een complete storage oplossing voor grote gezinnen. Een hal boom is een vrijstaande structuur, bestaande uit een zitbank aan een bord. Haken zijn bevestigd op het bord en mantels en jassen kunnen worden opgehangen van hen. Hoewel het aantrekken van de schoenen of laarzen, de bank biedt een plek om te zitten. Soms extra opslagruimte is voorzien onder de zitbanken, die kan worden gebruikt voor het opslaan van laarzen en schoenen. Een muur gemonteerd ladeblok is ook gevonden in sommige hal bomen, wat handig is voor het opslaan van sjaals en handschoenen.
Het is misschien een goed idee te installeren haken zijn en haringen op ooghoogte voor verschillende leden van uw familie. Ze zijn geweldig voor zowel kinderen als ouderen. U kunt ook de kleur code van de haringen aan hen aanpassen aan de smaak van de verschillende familieleden. Het beperkt het gebruik van de ruimte en is ook goedkoop.
Een andere compacte laag opslag optie is om te investeren in een kapstok. Een kapstok neemt minder vloerruimte en ze kunnen passen in kleine ruimtes. Het is een lange paal achtige structuur met veel kleine en middelgrote haken voor opknoping jassen en sjaals. Ze zijn gemaakt van hout of metaal, zodat u een kapstok in een van het materiaal, aan te passen met de rest van uw interieur te krijgen. Het grootste nadeel van een kapstok is dat het kan onstabiel worden, als er te veel vesten en jassen zijn opgehangen aan de haken.
Kasten jas als opslag-oplossingen
Om ruimte te besparen in de gang, is het beter om een ​​jas kast te bouwen, want het is een geweldige optie voor entree laag opslag. Als je veel van volumineuze jassen, schoenen en paraplu's het kan een hele uitdaging om alles te organiseren in de garderobe zijn. Voor opknoping zware en volumineuze jassen van goede kwaliteit hout of plastic hangers, die stevig genoeg zijn om het gewicht van de jassen te ondersteunen. U kunt de ruimte ook gebruik maken van onder het rek van jassen. Rieten manden kunnen worden gebruikt om items zoals sjaals en hoeden te houden, en ze kunnen worden bewaard op de bodem van de kast. De ruimte aan de achterkant van de kast kan worden gebruikt om paraplu's te hangen. Opknoping organisatoren die stof of canvas compartimenten kunnen worden opgehangen aan de achterkant van de jas kastdeur. Ze zijn erg handig voor het opslaan van een breed scala van producten, zoals schoenen en regenkleding. De ruimte aan de bovenkant van de vacht kast boven de kast hengel wordt vaak over het hoofd gezien. Deze ruimte kan worden geïnstalleerd met een aantal planken en kan worden gebruikt om de zelden gebruikte items zoals off-season producten, vistuig en rugzakken op te slaan. Lees meer op de winter jassen voor vrouwen, mannen en kinderen en winterjassen.
Als je denkt aan het organiseren van uw woning, kunt u de vacht opslag kaartenbakken die geschikt is voor de behoeften van uw familie. Niet bewaren teveel jassen in de kast, zoals proppen ze samen zouden kunnen beschadigen. Gebruik deze jas opslag ideeën om de perfecte garderobe te creëren, en hebben een overzichtelijk en netjes huis.

No comments:

Post a Comment