Tuesday, 5 June 2012

Lichaamspakkingen at Home

Lichaamspakkingen thuis zijn een geweldige manier van ontgiften en verlies van dat overtollige vet. Populair gemaakt door kuuroorden en massagesalons, body wraps hebben een bereik van therapeutische en cosmetische voordelen. Niet alleen doen ze je huid schoon en hydrateren, maar deze behandeling kan worden gebruikt voor de genezing van een aantal van de huid en andere gezondheidsproblemen. Dit omvat gewrichtspijn, spierontsteking en acne problemen. Zeewier, klei, kruiden, zouten en essentiële oliën zijn enkele van de gemeenschappelijke bestanddelen van lichaamspakkingen.
Lichaamspakkingen at Home: Hoe werken ze?
Lichaamspakkingen wezen zijn er twee podia, absorptie en knijpen (verdichting). In de eerste fase van absorptie, wordt de stof toegepast op het lichaam en is verpakt door verbonden of ingebonden worden. Het gewenste effect, het reinigen van de huid of het behandelen van een huidprobleem wordt bepaald door de gebruikte ingrediënten voor het proces. Dus als je wilt inch te verliezen, kies dan een ingrediënt dat is meer absorberend is.
Zodra de vloeistoffen worden genomen, zijn er lege zakken in de cellen die kunnen dichter worden geperst door inpakken strak om het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de lichaamscellen intact en weer voldoen aan de nieuwe vorm. U hoeft echter niet uitgeven een fortuin op spa-behandelingen voor deze natuurlijke gewichtsverlies behandeling. Afslankende lichaamspakkingen thuis dat kan ontgiften en reinigen van het systeem kan worden gemaakt met eenvoudige huisgemaakte ingrediënten en helpt je verliest de extra centimeters. Lees meer over body wraps: werken ze.
Hoe lichaam doen Wraps thuis?
Zelfgemaakte body wraps zijn een uitstekend alternatief voor de dure wraps verkrijgbaar bij de kuuroorden. Bovendien zijn ze vrij eenvoudig te maken en enkele eenvoudige ingrediënten die je kunt kopen bij de winkels vereisen. Voordat we kunnen beginnen op het lichaam wrap behandeling, is het belangrijk op te merken dat je nodig hebt om jezelf gehydrateerd voor en na de behandeling. Dus water drinken om uw lichaam van de gifstoffen te ontdoen voordat u begint met het lichaam wraps thuis.
Eenvoudige Detox Body Wrap at Home
Ingrediënten: 1 kopje mineralen of zouten van Epsom, 3 kopjes van gezuiverd water, 1 kopje Aloe Vera, 3 eetlepels olijfolie of een kopje glycerine; 1-2 theelepels van etherische oliën of aromatherapie olie; Kruidenthee zakken met kamille; Elastic verbanden, wat te doen
In een grote pan, warmte een beetje water. Nu lossen de ingrediënten in dit hete water. Haal van het vuur en laat het afkoelen voordat het gieten van de oplossing in een ijsemmer. Meng de oplossing en laat de verbanden in. Laat het absorberen de oplossing. Nu vanaf je enkels, strak wikkel de bandages rond je lichaam en zorg ervoor dat u niet verlaten alle gebieden blootgesteld. Zodra dit is gedaan, ontmantel de verbanden van boven en naar beneden werk je weg.
Clay Body Wrap Recept
Ingrediënten: 1 kop groene klei; 1 / 2 kopje zeezout, 3 eetl. olijfolie, 2 kopjes water, wat te doen
Verwarm het water tot hij begint te koken en voeg dan het zeezout tot het oplost. Voeg de resterende lichaamspakking ingrediënten en roer in de oplossing. De consistentie moet worden van een natte plakken, zodat dienovereenkomstig aan te passen het water. Wrijf het mengsel over je lichaam en wikkel jezelf met onmiddellijke vellen of schone witte handdoeken. Lag in het bad voor 45 minuten voor het schrobben van uw klei lichaamspakking uitgeschakeld.
Lees meer over:; Body Wraps to Lose CM; Body Wraps voor Weight Loss; Naast deze lichaamspakkingen thuis, kunt u ook gebruik maken van Epsom zouten en andere zeezout voor een effectieve detox resultaten. Magnesiumsulfaat of bitterzout helpt te trekken uit de giftige stoffen uit het lichaam, de zwelling te verminderen en moe en gespannen spieren te ontspannen. Aangezien het lichaam wikkelingen is rommelig en tijdrovend zijn, deze tijd te gebruiken om te ontspannen, een boek lezen of naar je favoriete muziek luisteren. Voordat de lichaamspakking behandeling, neem een ​​warme douche te openen de huidporiën. Vergeet niet om veel water te drinken en elke junk food of cafeïne te vermijden voor de komende twee tot drie dagen.

No comments:

Post a Comment