Thursday, 7 June 2012

Hoe te dansen in een club

Dansen is een van de beste hobby die ons kan bieden met veel entertainment. Hoewel er vele vormen van dans, die kan worden gedaan solo, dansen met je vrienden in een discotheek is altijd een geheel nieuwe ervaring. Dansen in een club is een van de beste manier om verveling en stress, die voortvloeit uit het werk elke dag te verslaan. Echter, er zijn een aantal regels die u moet volgen, tijdens het dansen bij een club. Echter, velen van ons blijven afvragen hoe om te dansen in een club en gewoon op een hoek en staan ​​uiteindelijk alleen maar kijken naar anderen dansen. In de volgende paar alinea's, zijn er enkele tips voor het dansen in een club.
Suggesties voor dansen in een club
Als u van plan bent om te leren om te dansen in een club, dan moet u niet vergeten dat herhaaldelijk mensen die vragen - hoe om te dansen in een club, niet zal worden van enig nut voor jou. Er is maar een manier van leren dansen, en dat is het beoefenen van het praktisch. Echter, als je boeken waarin een aantal fantastische danspasjes zijn genoemd hebben, moet u zeker lezen. Zodra u bij de club met je partner, moet je zien hoe andere mensen of koppels zijn aan het dansen. Zorgvuldig te observeren hun been en hand bewegingen, en probeer ze te onthouden. Probeer de coördinatie tussen de muziek en de bewegingen van de dansers te begrijpen. Observeren hoe andere koppels elkaar te houden en te maken sierlijke bewegingen in overeenstemming met de muziek.
Volgende stap zou zijn naar een hoek zoeken en oefenen stappen zelf te starten, en dan met je partner. Laat uw lichaamsdelen vrij, en wees gerust, als u niet in staat zijn om het tempo van de muziek passen als je zelfbewust. Heb je geen soort van angst in je geest en ook, denk niet aan wat anderen zouden zeggen na het bekijken van je dans. U kunt iemand vragen om u te helpen, indien mogelijk. Langzaam en gestaag, zal je beginnen om je stappen naar rechts. De praktijk slechts een stap in een tijd met je partner en je drie of vier repetities om die stap te beheersen. Zodra u klaar bent met het leren van drie van de vier stappen, doe ze aan een stuk met je partner. Moet je op je gemak en ervoor te zorgen dat uw partner ook comfortabel is. Dansen in een club vraagt ​​veel energie, enthousiasme en uithoudingsvermogen, en dus probeer te werken aan deze dingen tot de handeling volledig te genieten. U kunt het tempo van je bewegingen te verhogen, als je eenmaal grondig met hen. Je kunt geven telt (zoals een, twee, drie, stop), zodat u de juiste stap op de juiste tijd te doen en niet achterblijven bij de muziek. Als je een solo performer, zult u leren hoe om te dansen in een club voor vrouwen pas na voldoende oefening.
Laten we nu bespreken een aantal disco danspasjes, zodat u de stappen goed begrijpen en leren hoe te dansen in een club. Het punt, drukte en elektrische schuif zijn enkele veelvoorkomende disco danspasjes, die u kunt oefenen. In de punt te verplaatsen van disco dans, beweeg je je hand in opwaartse en neerwaartse richting en ook uitvoeren alternatieve bewegingen van je heupen. In de drukte te verplaatsen, moet u uw tik teen aan de vloer en je linkervoet over te steken. Het slingeren of bewegingen van armen moet natuurlijk en gracieus. Voor de elektrisch schuif beweegt, moet u vier stappen te ondernemen om uw recht, tik de linkervoet naar rechts en dan je handen te klappen op de laatste stap. U kunt meer lezen op:; Easy danspasjes; Easy breakdance moves; Dance Moves Cool; maakt niet uit of u een mannelijke of vrouwelijke danser, leert u hoe om te dansen in een club met je partner door te repeteren je stappen regelmatig. Vaste praktijk is een 'must', om te leren en onthouden de danspasjes.

No comments:

Post a Comment