Sunday, 3 June 2012

Dingen te maken met Duct Tape

Duct tape is een veel gebruikte plakband. Deze is gemaakt van katoen en heeft een coating van polyethyleen of vinyl over beide zijden. Deze tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een kleeflaag aan een van de zijkanten. Er zijn een aantal toepassingen van tape, waardoor zijn populariteit stijgt en dus is er een enorm assortiment in haar verscheidenheid. Er zijn verschillende duct tape projecten en ambachten die gewoonlijk worden berecht door mensen om mooie dingen te maken. Rechts van nuttige tape tas, portemonnee aan de hippe tape jurken, er is veel dat je kunt maken met dit product. Dus, als je klaar bent om te experimenteren met deze veelzijdige en duurzame plakband, hier zijn enkele tape ambachten. Laten we leren van de procedure van de volgende twee dingen te maken met duct tape.
Trendy dingen te maken met duct tape
Dingen te maken met Duct Tape # 1: Cell Phone Case, een van de dingen die te maken met duct tape is een mobiele telefoon zaak. Het is nuttig en kan worden gemaakt als aanvulling op uw outfits. Je moet duct tape, mobiele telefoon, klittenband en een schaar. Hier is de procedure.
Procedure; Stap 1: In de eerste plaats, krijgt de mobiele telefoon waarvoor u wilt een zaak te maken. Nu, krijgen een tape van de gewenste kleur, textuur en breed genoeg. U kunt een naar een van je outfits of tas passen.
Stap 2: Houd de mobiele telefoon verticaal. Nu, die cirkel de band rond uw telefoon volledig bedekken, met uitzondering van de boven-en onderkant. Vergeet niet om de kleverige kant naar buiten te houden!
Stap 3: Nu, bedek de bodem met de tape, kleverige kant naar buiten. Ook, zorg ervoor dat overlappingen op de horizontale cirkel. Ervoor te zorgen dat de mobiele telefoon is volledig bedekt, met uitzondering van de top.
Stap 4: Neem nu een duct tape voor de final touch. goed overlappen, waardoor de plakkerige zijde, over de vorige band. Voortvloeien dat het perfect overlapt. Nu alleen het bovenste deel is open gelaten.
Stap 5: Neem een ​​tien inch lange strook tape, ongeveer 1 ½ - 2 cm breed, afhankelijk van de breedte van uw mobiele telefoon. Vouw het in de helft, om het 5 centimeter in lengte.
Stap 6: Plak een strook klittenband aan de bovenzijde van de behuizing. Stick ander deel van klittenband op de flap. Bevestig nu de klep aan de achterkant van de behuizing met een tape stuk en breng het aan de voorkant van de zaak, vandaar sluit het klepje. Een prachtige, goedkope mobiele telefoon zaak klaar is. Lees meer over dingen om uit te maken van duct tape.
Dingen te maken met Duct Tape # 2: Belt; Een jazzy band kan worden gebruikt in vele manieren om een ​​modieuze look. Je kunt hem dragen over een jurk, jeans, tuniekjes en geven een uniek tintje aan de kleding. Je zou kunnen besteden veel geld in de aankoop van een aantal dure riemen voor elke outfit. Dus hier is een manier om dit stuk van de mode-accessoire jezelf, in een goedkope manier te maken. Om een ​​tape band je duct tape (breedte en kleur naar keuze), riem nodig gesp, heerser.
Procedure; Stap 1: Begin met het meten van uw taille. Meet de breedte van de riemlussen ook.
Stap 2: Verwijder een lange strook tape. Nu, het vouwen in het midden, zal kleverige zijden naar binnen gaan, en elkaar overlappen. You''ll hebben een tape van de helft van de grootte van wat je had. Druk het goed zodat er geen luchtbellen verschijnen. Vergeet niet dat de gevouwen strook moet nu een paar centimeter langer is dan je taille.
Stap 3: Herhaal stap 2 om een ​​soortgelijke strip weer.
Stap 4: Vervolgens herhaalt u stap 2 om nog een strook van dezelfde grootte hebben. Dit keer houden de kleverige kant naar buiten.
Stap 5: Plaats nu alle drie stroken over elkaar heen. De ene, die u in stap 4, gaat in tussen de rest twee. Een dikke riem is klaar.
Stap 6: Als de band breder is dan de lussen, verlaging van de extra breedte van.
Stap 7: Neem nu een stijlvolle gesp en steek de band in en zet hem met behulp van kleine strookjes plakband. Dus, gewoon klaar om te pronken met een contrast of bijpassende tuniek. Lees meer over duct tape wallet instructies.
Dingen te maken met duct tape zijn simpel en zijn licht op de zak ook. Het enige wat u hoeft te doen is het vinden van de juiste kleur, wees creatief en probeer verschillende ambachten. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment