Thursday, 14 June 2012

Vitamines die de haargroei bevorderen

Er zijn verschillende factoren die een persoon haargroei, zoals genetica beïnvloeden, langdurige ziekte, verwaarlozing van haarverzorging, extreme weersomstandigheden, en stress. Haar, dat is broos, dun, of gesplitst wordt niet beschouwd als gezond en neemt een lange tijd om te groeien terug. Het is dus zeer belangrijk om het lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen, zodat het haar gezond blijft. Deze voedingsstoffen zijn de mineralen en vitaminen die haargroei bij zowel vrouwen als mannen te bevorderen. Lees meer over vitaminen voor haarverlies.
De haargroei cyclus bij de mens is verdeeld in drie fasen - anagene of groeifase, Categen of rustfase en Telogeen of vergieten fase. Een persoon van de genetische constitutie bepaalt de duur van elk van deze fasen in zijn / haar lichaam. Voeding, leefstijl en de algehele gezondheid zijn bepaalde belangrijke factoren die helpen bij het bepalen van de duur van deze fasen. In de anagene fase moet het lichaam regelmatig en voldoende toevoer van vitamine A, B en C ervoor te zorgen dat haar groeit goed. Er zijn bepaalde vitaminen voor haarverlies ook. Lees meer over voedsel voor de haargroei.
Vitaminen aan Make Hair Grow
Het volgende is een lijst van vitaminen dat haar groei te bevorderen:
Vitamine A, vitamine A en beta-caroteen zijn beide zeer belangrijk voor het lichaam omdat ze botgroei te stimuleren en te beschermen celmembranen. Deze functie van de bescherming van de celmembranen is wat helpt bij het behoud van een goede en gezond haar binnen en buiten van de haarzakjes, door het bijhouden van de haar goed geworteld en gesmeerd.
Vitamine B; Alle leden van de vitamine B-familie helpen om haar groei te bevorderen. Vitamine B3 helpt bij het faciliteren van scalp omloop. Vitamine B5, B6 en B12 alle steun bij het voorkomen van haaruitval en vergrijzing van haar. De langste fase in de haargroei cyclus is de anagene fase. Tijdens deze fase, al deze vitaminen helpen in cel reproductie, samen met RNA en DNA synthese te bevorderen gezonde haargroei.
Vitamine C; Vitamine C is zeer belangrijk voor het behoud van de hoofdhuid, omdat het helpt bij de vorming, groei en reparatie van bindweefsel tussen de bloedvaten en de huid. Haarfollikels zijn plaats gehouden door de hoofdhuid, samen met de bloedvaten die het haar met voeding. Vitamine C voedt de follikel goed aan een goede haargroei samen zorgen met het houden van de hoofdhuid in goede conditie, zodat zij aan de nodige talg die voorkomt breken van haar te produceren.
Vitamine E; Onder de vitamines die de haargroei bevorderen, vitamine E is een van de meest essentiële vitamines. Vitamine E is een zeer effectieve antioxidant die de bloedcirculatie verhoogt in de hoofdhuid. Dit helpt het haar om meer voeding uit de follikels te krijgen om de groei van gezond, sterk haar vergemakkelijken. Vitamine E is ook een essentiële voedingsstof die helpt tegen haaruitval. Lees meer over Vitamine E voor de haargroei.
Bronnen van vitamines die de haargroei bevorderen
De vitamine supplementen voor haar op de markt beschikbaar bevatten alle essentiële mineralen en vitaminen voor de haargroei. Toch kunnen deze essentiële voedingsstoffen gemakkelijk worden verbruikt door het opnemen van bepaalde levensmiddelen in de dagelijkse voeding. De natuurlijke bronnen van vitaminen haargroei te stimuleren zijn:; Vitamine A: Melk, kaas, eieren, kool, vlees, spinazie, wortelen en broccoli. ; Vitamine B3: Kip, kalkoen, vis en andere vleessoorten. ; Vitamine B5: eieren, volle granen, sommige vleessoorten. ; Vitamine B6: groenten, volle granen, eieren en bepaalde soorten vlees. ; Vitamine B12: kip, vis, eieren en melk. ; Vitamine C: Groene groenten, fruit en aardappelen. ; Vitamine E: bonen, noten, plantaardige olie en groene groenten. ; Lees meer over:; Prenatale Vitaminen en haargroei; Hair Vitaminen voor zwarte vrouwen; Haargroei Vitaminen voor Negers, in plaats van te kiezen voor synthetische producten op de markt beschikbaar om haar groei te bevorderen, is het altijd beter om te consumeren voedingsmiddelen die gegarandeerd de het lichaam met de nodige vitaminen die de haargroei bevorderen. Een gezonde en evenwichtige voeding samen met een stress-vrij leven stijl is van cruciaal belang voor een sterke en langdurige haar zorgen.

No comments:

Post a Comment