Wednesday, 6 June 2012

Get Rid van muggen

Muggen zijn twee gevleugelde vliegen die, hoewel onschuldig kan heel vervelend zijn. Ze komen in zwermen en buzz om ons heen, dat kan heel vervelend zijn. Met een gemiddelde levensduur van 3 tot 4 maanden, kan een mug lag zo veel als 200-300 eieren in haar leven. Deze zijn ook bekend als fruitvliegjes of azijn vliegen. Terwijl rottend voedsel is van geen nut voor ons, dat is precies wat muggen voeden. Muggen in huis worden vaak gevonden in de buurt putten of in de keuken waar het voedsel is onbedekt voor lang. Ze worden ook vaak gezien in drommen over compost palen of vuilnisbakken, gemeenschappelijke plaatsen waar ze broeden. Hoewel onschuldig, niemand wil dat deze vervelende vliegen in hun huizen. Geen wonder dat iedereen gebrand is om te weten van manieren om zich te ontdoen muggen te krijgen in huis.
How to Get Rid van muggen; Hieronder staan ​​enkele manieren om te helpen je te ontdoen van muggen in het huis.
Hou je huis schoon, de eerste regel van strafbare feiten aan te houden deze vervelende vliegen uit je huis is te snijden in hun voedselvoorziening. Dit betekent dat men zich moet houden aan zijn / haar huis schoon te maken. Bedorven of rottend voedsel dient te worden gelegd in de prullenbak kan. Houd de prullenbakken en vuilnisbakken die onder en lege hen dagelijks. Ervoor te zorgen dat het riool niet vuil te wijten aan voedsel spullen vasthouden aan hen. Het is niet alleen rot voedsel, maar ook de verse degenen die trekken deze vliegen. Vandaar, als je wilt om zich te ontdoen van muggen in de keuken, je eten wanneer u het niet eten houden. Sta niet toe dat stapels ongewassen gerechten op te bouwen in de gootsteen. Reinheid is de veiligste manier om zich te ontdoen van muggen natuurlijk.
Niet Over-Water Kamerplanten; Gnats ook liefde over waterrijke planten. Hoewel deze planten zijn levend en ver van rottende u misschien zie vaak een zwerm muggen zweven over hen. Als dat het geval is, dan betekent dit dat de kamerplanten te veel water in de container dat ze worden geteeld inch Zorg voor een goede drainage en de muggen zou ook weg mee te gaan met het teveel aan water hebben.
Home Remedies; Er is voldoende materiaal beschikbaar bij uw huizen, die kunnen worden gebruikt voor het wegwerken van muggen in uw huis. Hier zijn een aantal manieren om dat te doen:; Een gemakkelijke manier van het wegwerken van muggen is om toevlucht te nemen tot azijn (bij voorkeur appelazijn), de zeer liquide dat deze vliegt lijken zo sterk aangetrokken tot! Vul een fles met een deel van de vloeistof. Maak een paar gaatjes in het deksel. Plaats de fles ergens in het huis die het meest bezocht door muggen. De vliegen worden aangetrokken door de geur van azijn. Zij zullen in de pot door het deksel, maar zal niet in staat om eruit te klimmen. ; Een ander alternatief is om te mengen azijn en afwasmiddel. Giet dit mengsel in een kom en houd het dicht bij de plaats waar u vermoedt dat muggen broeden. Muggen zullen worden aangetrokken om de azijn en springt in de oplossing. Toch zal afwasmiddel voorkomen dat de vliegen uit klimmen terug uit de kom. ; Een andere nuttige chemische stof ammoniak. Giet er wat van vaststelling van de aanrecht. Wachten op een paar uur voordat koud stromend water door de gootsteen afvoer. Ammoniak is bekend dat het zeer effectief zijn in het schoonmaken van muggen of hun eieren. , Plaats een stuk rottend fruit in het huis, op een plek waar er veel muggen activiteit. In geen tijd zou zwermen muggen zweven over het fruit. Spray sommige chemische middel dat zou doden de muggen. Echter, wacht niet te lang voordat de chemische behandeling, zoals het rottend fruit bewaard uit voor lange kan aantrekken, muggen uit gebieden andere dan uw huis. ; Haardrogers kan ook worden gebruikt om zich te ontdoen van muggen. Houd de droger met de rug naar de muggen. Het vacuüm in de droger zuigen de muggen. Ter verhoging van het aantal slachtoffers, te gebruiken vruchten lokken de eerste vliegen. , Klaar Made Products:; zijn er tal van producten op deze markt, die zeer effectief bij het wegwerken van muggen. Insecticide zeep sprays en insecticiden in andere vormen zijn beschikbaar om te gaan met het probleem van de muggen. Deze chemicaliën kunnen effectief worden gebruikt voor het wegwerken van muggen buiten. Terwijl het gebruik ervan in het huis, zorgen dat ze veilig zijn voor huisdieren en dat kinderen blijf uit de plaatsen waar je ze gebruikt hebben.
Hier vindt u meer informatie over:; Getting Rid van fruitvliegen; Manieren to Get Rid van fruitvliegen; Handhaving van properheid in het huis is de beste manier om zich te ontdoen van muggen. Het is echter zeer moeilijk om deze hinderlijke insecten te houden van het binnenvallen van ons leven. Toch gebruik van de verschillende opties besproken, om zich te ontdoen van muggen, zal zeker brengen je wat respijt.

No comments:

Post a Comment