Monday, 4 June 2012

Hoe om acne te genezen

Iedereen heeft een hekel aan acne voor de hand liggende redenen. Gezond eten, het drinken van veel water en genieten van een stress-vrije levensstijl niet een lange weg te gaan bij het voorkomen van een acne uitbraak. Mensen geloven ook dat het hebben van een slechte huid is de enige oorzaak voor acne. Echter, vuile huid niet de enige oorzaak voor acne als het kan worden veroorzaakt als gevolg van de bepaalde hormonale veranderingen ook. Een andere reden waarom mensen worstelen met acne is, omdat ze niet weten hoe om acne te genezen snel. Er zijn verschillende acne skin care producten beschikbaar die helpen bij het opruimen langs de acne met bepaalde natuurlijke remedies.
Hoe om acne te genezen Fast
Hier zijn een paar methoden en tips over hoe u een duidelijke opruimen acne snel:
Acne Solutions; Er zijn verschillende acne oplossingen die beschikbaar zijn in de markt die benzoylperoxide of salicylzuur bevatten. Beide zuren helpen bij het verminderen van ontstekingen en acne te voorkomen. Zodat je het beste resultaat deze oplossingen moeten regelmatig worden gebruikt totdat de acne verdwijnt.
Zink supplementen; tekort aan zink in mensen is ook een oorzaak voor acne. In dergelijke gevallen, waarbij zink supplementen is een goede manier om acne te genezen snel en ook om te stimuleren het immuunsysteem. Zink is een uitstekende acne oplossing en is zo effectief als antibiotica, behalve dat het duurt iets meer tijd in het opruimen van acne. Lees meer over zinkoxide voor acne.
Antibiotica; Ongetwijfeld de snelste manier om acne te genezen, antibiotica nodig een arts op recept om te worden gekocht. Het gebruik van antibiotica kan soms resulteren in een tekort aan vitamine C. Om te voorkomen dat het, het eten van yoghurt of aanvullende pro-biotische supplementen samen met antibiotica wordt aanbevolen. Het is relatief makkelijk te krijgen een recept voor antibiotica en het duurt maar een paar dagen van gebruik voor het opruimen van de acne. Lees meer over antibiotica voor behandeling van acne.
Glycolzuur; Er zijn verschillende glycolzuur gebaseerd acne verhelpen producten die beschikbaar zijn in de markt. Gebruik van glycolzuur voor acne, verwijdert vlekken van de huid en reinigt deze te voorkomen dat verdere acne breakout. Veel salons bieden glycolzuur gezichtsbehandelingen om acne te genezen. Tijdens het gebruik van glycolzuur producten thuis, is het noodzakelijk om de instructies vermeld op het etiket te volgen en ook van toepassing een neutralisator om eventuele bijwerkingen te voorkomen.
Acne verhelpen Treatment Cream; acne verhelpen behandeling crèmes kunnen worden gekocht na het krijgen van een voorschrift van de arts. Informatie krijgen over hoe de crème te gebruiken, omdat deze crèmes kunnen soms kan brand veroorzaken op een zeer gevoelige huid.
Aspirine Acne Face Mask; een aspirientje acne masker kan worden gemaakt thuis. Crush een aspirine tablet en meng er wat citroensap erin om een ​​pasta te vormen. Deze pasta moet dan worden toegepast op de acne vlekken of kan ook worden toegepast op het hele gezicht. De toepassing van dit masker eenmaal per twee weken kan zeker helpen bij het opruimen van acne en voorkomt eventuele verdere uitbraken. Lees meer over gezichtsmasker voor acne.
Zuiveringszout, het gebruik van zuiveringszout is een zeer effectieve en natuurlijke manier om acne te genezen snel. Duidelijke acne met zuiveringszout, te mengen baking soda samen met water vormen een pasta. Wrijf deze pasta op het gezicht, laat het settelen voor ongeveer 20 minuten en daarna was het uit. Doe dit twee keer per dag, kun de acne verdwijnen binnen een week. Controleren of er geen reactie van de huid voor het aanbrengen van zuiveringszout op het hele gezicht, door het toepassen van het eerst op een klein stukje huid.
Tea Tree Oil, het gebruik van tea tree olie voor acne is een andere effectieve natuurlijke acne genezen. Toepassing tea tree olie rechtstreeks op de acne vlekken en het doodt de acne veroorzakende bacteriën. Tea tree olie is gemakkelijk verkrijgbaar is en makkelijker toe te passen op grote gebieden.
Azijn; Meng azijn met water (1:8) om het te verdunnen, toe te passen op de acne ter plaatse met behulp van katoen en laat het op voor een paar uur. Azijn doekjes uit de bacteriën die acne veroorzaken en ook helpt de huid te absorberen olie die het niet droog te krijgen heel gemakkelijk. Citroensap kan worden gebruikt in plaats van azijn om hetzelfde effect te krijgen. Lees meer over citroensap voor acne.
Eieren; Crack een ei en verwijder al het eigeel van. Dan breek alle resterende eiwitten en toe te passen op het gezicht. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten en spoel het af met warm water. Sinds ei is rijk aan eiwitten, het helpt om weer op te bouwen verloren huid en ook zorgt ervoor dat meer olie wordt opgenomen door de huid.
Accutane; Accutane is een zeer krachtige geneesmiddel om acne te genezen snel en een van de beste acne behandelingen. Het enige probleem is de bijwerkingen het met zich meebrengt met het gebruik ervan. Accutane moet de laatste optie om acne te behandelen en het is ook raadzaam om een ​​arts te raadplegen alvorens het te gebruiken.
Hoe om acne te genezen Overnachting
Hoe om acne te genezen in een dag, en hoe om acne te genezen nacht lijken de meest gestelde vragen over acne. Het is echter belangrijk op te merken dat het niet mogelijk is om acne te genezen binnen een dag of 's nachts. De tips hieronder genoemde, in het beste geval zal helpen om de acne Quicken opruimen proces:; grondig wassen en reinigen van het gezicht met water en zeep. Spoel het water uit het gezicht met een zachte doek. ; Shampoo en conditioner gebruikt voor het haar kan ook acne veroorzaken. Draag een hoofd wrap tijdens het slapen te voorkomen. ; Vervang oude kussenslopen met nieuwe gewassen die en slaap goed voor ten minste 8 uur aan een stuk. ; Drinken van veel water samen met het eten van gezonde voedingsmiddelen zoals fruit en groenten helpt de huid gehydrateerd en voorkomt acne. ; Aanbrengen van een aspirine acne gezichtsmasker of tandpasta op de acne vlekken is ook een zeer effectieve manier om acne te genezen. ; Lees meer over:; Acne Control; How to Get Rid van puistjes Overnachting; acne litteken verwijdering; De bovenstaande methoden over hoe om acne te genezen snel, indien goed gebruikt en oprecht, moet een zichtbaar verschil op de huid te maken binnen 1 tot 3 weken. Als de conditie nog steeds blijft bestaan ​​na dat, is het altijd raadzaam om een ​​arts te raadplegen voor een behandeling.

No comments:

Post a Comment