Tuesday, 17 April 2012

1980's Fashion

Als we denken aan de mode uit de jaren 1980, zouden we in het algemeen denken van de kleurrijke, lichte kleding en accessoires van glam metal bands in die tijd. De kleding en accessoires die we dragen vandaag de dag hebben een diepe relatie met de jaren 1980 fashion trends, zoals de meeste van de huidige mode komt uit de kleding in die dagen. Laten we een kijkje nemen op wat voor kleren, schoenen, kapsels en mode-accessoires werden dan gedragen.
1980's Fashion Trends
Heren '1980's Fashion; Kapsels: De 1980 was het decennium van waar mensen begonnen uit te proberen verschillende lange kapsels. Een meerderheid van de mensen droegen lange en gelaagde kapsels. En onder rockmuzikanten uit de muziekindustrie, het dragen van regenboog gekleurde haar was een modeverschijnsel. Punks uit die tijd de voorkeur aan Mohawks dragen. Het dragen van korte kapsels was een soort van zeldzaam in de jaren 1980, in tegenstelling tot vandaag.
Fashion Accessoires: Piercings in de jaren 1980 werden zo populair als ze zijn op dit moment. Stijl bewonderaars gebruikt om hun ogen, neus, tong te krijgen, en de oren doorboord voor het dragen van Voguish mode-sieraden. Hair metal-band-leden kiezen voor donkere en grote bril dragen, in tegenstelling tot kleine vandaag bril. Crocodile Dundee hoeden werden ook op grote schaal gedragen.
Kleding: Mensen meestal gebruikt om casual zwart en neon T-shirts, rock band T-shirts, leder kleding te dragen. Het dragen van Jean-zwart en bruin leren jasjes was een belangrijk onderdeel van 1980 de mode. Mouwloze shirts werden ook beschouwd als stijlvol in die dagen. Jongeren de voorkeur aan strakke leren broek, helder gekleurde broek te dragen, stonewashed Jean broek, en Corduroy broek. Herenkleding was meestal vergezeld door zwarte lederen laarzen of schoenen.
Womens '1980's Fashion; Kapsels: In de jaren 1980, om vrouwen van alle leeftijden bij voorkeur een gevederde kijken op hun haar. Lange aalscholvers werden gedragen door vele mode-liefhebbende meisjes. Zoals vandaag, haarkleur was ook beroemd toen. Aanvullende details en glitters op de kapsels werden gegeven meer belang. Het dragen van paardenstaarten kant werd gedacht dat ze zeer stijlvol.
Mode-accessoires: Meisjes en vrouwen uit de jaren 1980 droeg een zware en lichte make-up. Alledaagse mode make-up in die tijd bestond uit met licht gekleurde lippen, donker en denk wimpers, roze en lichtblauw blozen ons, enz. Sommige van de meest populaire jaren 1980 mode accessoires bestaan ​​uit grote oorbellen, armbanden slap, en haar strikken.
Kleding: In de jaren 1980, was off-shoulder shirts het best geschikt voor tienermeisjes en jonge vrouwen. Zelfs vandaag de dag, veel meisjes dragen deze shirts als een slijtage die ziet er cool uit. Het dragen van 3/4th shirts werd ook beschouwd als een college kijken. Als het gaat om 1980's fashion kleding voor vrouwen, zijn de meeste van deze stijlen op grote schaal zelfs gebruikt in de 21e eeuw. Zulke kleren zijn gewassen tops; strakke stonewashed spijkerbroeken; 3/4th legging, beenwarmers, of kneed sokken; superstrakke mini-rokjes, etc. In schoeisel, vrouwen in de jaren 1980 hoge toppen en gelei schoenen droeg. Hoge hakken naaldhakken werden ook gedragen door dames in de jaren '80. Lees meer over 1980's fashion kleding.
Er zijn veel beroemde persoonlijkheden uit de jaren 1980, die hebben hun eigen stijl verklaring die werd gebruikt of wordt gebruikt door veel mensen over de hele wereld. Enkele van deze mensen zijn de King of Pop Michael Jackson, Madonna, Sylvester Stallone, prinses Diana en Tom Cruise. Bovendien waren er vele andere dingen die gebruikelijk waren in zowel mannen als vrouwen, zoals piercings en tattoo te maken. Bandana's en huid-strakke zuur gewassen jeans werden ook gedragen door zowel jongens als meisjes.
Lees meer over:; 1960's Hippies Fashion; jaren 1970 Fashion Trends; 1990's Fashion Trends; de jaren 1980 mode met betrekking tot alle kleding en accessoires die waren helder en levendig. Nog een belangrijk stijl in die tijd was het houden van het haar lang, flashy en kleurrijk. Ik hoop dat nu je een idee hebt van hoe 1980's modetrends waren gekomen.

No comments:

Post a Comment