Friday, 13 April 2012

New York State Flower

Wat is de staat van New York bloem? Rose. Geen prijzen voor het raden deze. Rozen zijn razend geteeld en gekweekt in heel New York. Rozen zijn prachtig. Voor meer dan tientallen jaren de roos is een symbool van de liefde, de vreugde van het schenken, de expressie van schoonheid, de geur van royalty's, het teken van zachtheid en de betovering van fascinatie. De schoonheid van de roos wordt gewaardeerd over de hele wereld. Dit gezellig zoet ruikende bloemen groeit op struiken en komen in verschillende kleuren: rood, wit, geel of roze, elk met zijn eigen charme en individualiteit. Er zijn meer dan 150 soorten en meer dan 20.000 hybriden van rozen om uit te kiezen. Het aantal, de verscheidenheid en de kleur van de roos te voeren symbolische betekenis.
New York State Flower Geschiedenis; De schoonheid van een roos in de ban de hoofden van veel mensen voor een lange tijd. Interessant, in 1890, toen in New York besloten haar bloem kiest, werden de schoolkinderen gevraagd om te stemmen. Voor sommige onbekende redenen, heeft de wetgever staat niet de winnaar bekend. In 1955 werden de resultaten van de poll aangekondigd en de roos was de tweede keuze. Echter, wanneer de verkiezingen weer werd gehouden, stond werd uitgeroepen tot winnaar door een zware marge. De roos permanent een plekje gevonden in de New York state recht. Een wet die stelt, De roos is de officiële bloem van de staat in elke gewenste kleur of combinatie van kleuren gemeen te worden, verschijnt in de New York gecoördineerde wetten, nationale wet, artikel 6, artikel 75, goedgekeurd op 20 april 1955.
Weet de New York State Flower; Na het behalen van een belangrijke positie in de wetgeving van de staat, de roos bleef charme mensen met haar grote verscheidenheid in termen van kleur, grootte en geur. Het is belangrijk om te weten waarom dit bijzondere steeg geschiedenis gemaakt. Daarvoor moeten we dieper graven naar de wortels van de roos te vinden.
Kennen de oorsprong; taxonomisch, steeg behoort tot:
Koninkrijk: Plantae; Divisie: Magnoliophyta; Klasse: Magnoliopsida; Orde: Rosales; Familie: Rosaceae; Onderfamilie: Rosoideae; Genus: Rosa; Ken de feiten
In Egypte, zijn rozen als heilig beschouwd en worden gebruikt als offer voor de godin Isis. ; In de 15e eeuw, Engels oorlog van rozen heeft plaatsgevonden. Rose van Engeland werd uitgeroepen tot de winnaar. Het Engels waren de eersten die de wetenschap van kruisingen en hybridiseren leren. ; Hoewel rozen zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren, zwarte roos bestaat niet. ; Ken de classificatie; Rozen zijn over het algemeen ingedeeld in 3 categorieën:
Soorten rozen: Ze zijn eenvoudig van vijf bloemblaadjes bloemen die bloeien eenmaal in het groeiseizoen. Ze groeien wild en niet in het bezit van de verfijnde kenmerken en charme dat hybride rozen pronken. De wilde soorten rozen, bloeien in de zomer en blijven tot de winter. Een klassiek voorbeeld van een soort roos is Rosa rugosa.
Oude tuinrozen: Ze bezitten fijne gelaatstrekken en een prachtig parfum. Ze zijn meestal pastel of witte rozen. Enkele voorbeelden van oude tuinrozen zijn China rozen, mos rozen en damast.
Moderne Roses: Roses die zijn vastgesteld na 1867 staan ​​bekend als moderne rozen. Een moderne roos bloeit na kruisbestuiving van Polyanthus en de hybride thee roos. Meest populaire voorbeelden van de moderne rozen zijn floribunda en grandiflora. Lees meer op rose soorten.
U kunt ook dit artikel over de kleuren van rozen en wat ze betekenen.
Met haar pure schoonheid en geur, de roos is helemaal betoverd ons. Dus, het komt niet als een verrassing dat het speelt de rol van de staat New York bloem.

No comments:

Post a Comment