Tuesday, 24 April 2012

Hoe lijm maken

Uw kind het project moet nog worden gedaan en u hebt uitgevoerd van de lijm! Zijn al laat en je zal geen winkel te openen op dit moment van de nacht. Running out van een flesje lijm laat u in een lastige situatie. Of het nu je kind de kunst van activiteiten of plakken behang, lijm nodig is door een en al in de familie. Lijm kan zeer eenvoudig worden gemaakt van ingrediënten die algemeen beschikbaar zijn in een keuken van zichzelf. Hier zijn enkele eenvoudige instructies over hoe te lijmen met behulp van melk, bloem, azijn, enz. maken
Hoe lijm maken met bloem en water - Recept 1
Ingrediënten; volkoren meel, water, voor de procesvoering; Neem bloem in een kom en voeg water toe volgens de gebruikte hoeveelheid meel. Klop de ingrediënten tot een glad mengsel die vrij is van eventuele klontjes vormen. Verwarm het tot het komt aan de kook. Blijf roeren het mengsel constant terwijl deze op de oven. Laat het afkoelen tot het op kamertemperatuur. Dat is het, uw zelfgemaakte lijm is klaar voor gebruik! Opbergen in een luchtdichte container voor toekomstig gebruik. Voeg warm water voor het geval het verhardt. Echter, deze zelfgemaakte lijm receptuur is het beste voor onmiddellijk gebruik.
Hoe lijm maken met bloem en water - Recept 2
Ingrediënten; Witte bloem - 1 ½ kopje; kokend water - 2 kopjes; koud water - 1 kop; Suiker - ½ kopje; Aluin - 1 eetlepel; orde; Meng bloem en suiker in een kom. Voeg langzaam koud water om het mengsel en klop het tot het vrij is van eventuele klontjes. Verwarm het mengsel op middelhoog vuur en voeg kokend water toe. Roer het mengsel goed zodat een gladde pasta vormen. Kook het mengsel tot het wordt een beetje stijf. Haal hem uit het vuur en voeg alum. Laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Gebruik je lijm op te zetten een poster op de muur of op te slaan in een luchtdichte container voor toekomstig gebruik. In het geval dat verhardt, breng het terug in de vorm van pasta door het toevoegen van een beetje heet water aan.
Hoe lijm Maak van melk en soda
Ingrediënten; Poeder melk - 2 eetlepels; Warm tapwater - ¼ kop; azijn - 1 eetlepel; Baking Soda - ½ theelepel; orde; Mix poedermelk en een aantal van de warm tapwater (afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid melkpoeder) en roer het goed. Voeg azijn aan melk. Melk zal splitsen in vaste en vloeibare wrongel wei. Roer tot alle melk is volledig gescheiden. Stam weg de wei. Bevestig een papieren handdoek met een rubberen band over de mond van een grote kop. Doe de wrongel in. Plaats een ander stuk papier handdoek op de wrongel en druk hem stevig op, zodat bijna alle van de wei afvoeren uit de wrongel. Doe de wrongel in een aparte beker en breken in in kleinere brokken. Voeg 1 theelepel heet water en ¼ theelepel bakpoeder. Some schuimvorming kan optreden omdat de reactie van zuiveringszout en azijn koolzuurgas vrijkomt. Roer de lijm tot het heeft een gelijkmatige consistentie. Voeg water toe als het te dik is. Als het te klonterig toevoegen zuiveringszout. Ja, nu weet je hoe je lijm te maken uit melk! Koelkast de lijm wanneer niet in gebruik. Gooi hem weg als het begint te ruiken bedorven melk.
Hoe lijm maken uit SAP
Ingrediënten; Sap, Houtskool, brand veilige kookpot; mes; met lange steel metalen roerder; orde; Met behulp van een mes, schraap some sap dat wordt verzameld op de schors van stammen van dennenbomen. Sap druipt van de wonden aan de boom. Ze droog op de schors zo glanzend bruine klontjes. Verzamel de dikke licht bruine sap. Grind wat houtskool in fijn poeder. Verwarm de bij een brand veilige kookpot zodat SAP voor 5 tot 10 minuten dat de SAP-smelt. Wees voorzichtig dat de vlammen niet te hoog als het sap kunnen vlam vatten. Voeg kool in poedervorm aan de gesmolten sap. De verhouding van SAP: houtskool moet worden 1:1. Roer de kool-sap mengsel met een lange steel metalen roerder tot de twee mix grondig met elkaar. Laat de lijm afkoelen. Zodra het afkoelt, zal het bereiken van een stopverf achtige consistentie. Verhit de lijm in het geval je het wilt zijn dunner.
Dus nu weet je dat je hoeft niet bang de controle op die fles keer op keer. Zelfs als je geen lijm onverwacht, gebruik je kennis over hoe je lijm te maken thuis en maak uw project dat u in de hand.

No comments:

Post a Comment