Wednesday, 11 April 2012

Game Room Ideeën

Speelzaal is de beste plek waar je kunt leuke tijd door te brengen en te ontspannen. Lekker er op uit je werk spanningen, een paar uren hier zijn echt de beste en essentieel onderdeel van uw routine. Een spel kamer is een fave van kinderen, ongeacht hoe oud ze zijn. Het concept van een game room verandert afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, die gaan er te spelen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen en senioren ook graag hun tijd hier door te brengen. Hoewel de games absoluut geplaatst worden afhankelijk van de leeftijd van de mensen die je hun tijd daar doorbrengen, een paar dingen blijven gewoon, het comfort in de kamer 'en' stevige meubelen '. Dus hier zijn enkele game room ideeën om u te helpen een leuke kamer, een ideale game room.
Game Room Ideeën: Kleuren; U bent verteld om weg te blijven van de felle kleuren de hele tijd tijdens het schilderen van de muren, is dit de juiste plaats voor het gebruik ervan. Vergeet de rust en koele tinten van kleuren, terwijl u de kleur kiezen voor een game room. Deze kamer moet worden opzichtige en aantrekkelijk. Gebruik deze klassieke donkere tinten zoals zwart en paars die nauwelijks worden gebruikt in home decor. Enkele toon is een strikte no-no. Een van de beste game room ideeën om te kiezen voor een tweetonig kleurenschema. Twee tegenover elkaar liggende of contrasterende kleuren kunnen direct kruid omhoog de muren, vandaar het hele spel kamer. Gelet alternatieve wanden in tegenstelling kleuren of de bovenste en onderste helft, in tegenstelling kleuren zijn enkele goede ideeën. Vergeet niet dat de game room kleurenschema moet levendig en brutaal.
Game Room Ideeën: Vloeren; Vergelijkbare regel geldt voor de vloeren. Maken kijken stijlvol en sportief. Hoe zit het met een steen patroon voor de vloer tegels. Het zal een sportieve uitstraling absoluut te geven aan de kamer. U kunt kiezen voor een van de verschillende vloeren tegel patronen voor het spel kamer. Gebruik wat het beste gekleurde tapijten om het uiterlijk van de vloer te verbeteren. Zorg ervoor dat de vloer en de muur kleuren gaan goed en complimenteren elkaar. Als u gebruik maakt ontwerper vloeren, niet kiezen voor een faux schilderen technieken om de muren te decoreren. Lees meer op de kamer decoratie ideeën voor jongens.
Game Room Ideeën: Meubelen Voordat u beslist op de meubels, rond te kijken en ook het meten van de beschikbare ruimte. De grootte van uw kamer is de primaire factor bepalen van de aard van de meubelen en games die hier geplaatst kunnen worden. Vergeet niet om de 'troost' element vergeten, terwijl u vullen de ruimte met spelletjes en essentiële meubilair. Sommige games vereisen een grote hoeveelheid ruimte voor het plaatsen van het spel zelf, terwijl anderen veel van meubilair nodig om te spelen. Net als tijdens het spelen van een bordspel of zwembad spel moet je een tafel, maar in elk geval, de omvang van dit meubilair zal variëren. Dus check de plaats beschikbaar zijn en denken over de vraag of de ruimte overblijft na het opzetten van deze is genoeg om het spel comfortabel te kunnen spelen. Een van de kelder spelkamer ideeën is om de kleine spelletjes plaats op verschillende hoeken en grotere in het midden zoals je waarschijnlijk al genoeg ruimte hier. In het geval van kleine kamers, vergeet niet te blok-up, een verpakt kamer is misschien niet mogelijk kinderen naar de gewenste leuke tijd hebben. Een van de kleine speelzaal ideeën is om de wand borden die kan openen naar beneden en kan gebruikt worden als tafels voor gezelschapsspelen. Na het spelen, kunt u weer vouw ze naar boven en slot op de muur. Ook na te denken over kasten op muziek en gezelschapsspelen wanneer niet in gebruik plaats. Een koelkast is ook een essentieel belang dat u kunt plaatsen als er voldoende ruimte is. Lees meer over schaken spelletjes voor kinderen.
Game Room Ideeën: Decoratie Terwijl de hoofdlijnen zijn geplaatst in en basics zoals muren en vloeren zijn gedaan, laten we decoreren. Krijgen alle foto's en affiches die je bewaard in uw studeerkamer kasten of tussen de pagina's. Foto's van sporters, sportteam mascotte of logo's zijn de beste weddenschappen. Opknoping van de kozijnen en kunstwerk gemaakt door kinderen is ook de beste game room ideeën voor kinderen voor wanddecoratie. Ze zullen graag ambachten doen om deze kamer te verbeteren. Een van de speelzaal decoreren ideeën is om op te hangen oude bordspellen of hockeysticks, tennis vleermuizen op de muren om hen een sportief gevoel. Lees meer op de top bordspellen.
Met de genoemde game room ideeën, zal je zeker een klassieker te spelen en leuke ruimte klaar. Verken uw creativiteit en uw kinderen te vragen naar hun ideeën, voor het versieren van deze kamer en het creëren van een ultieme game room voor hen.

No comments:

Post a Comment