Wednesday, 4 April 2012

Hoe Ananas te kweken

Inheems in Paraguay en het zuidelijke deel van Brazilië, ananassen zijn de enige bromelia vruchten op grote schaal worden gekweekt. Botanisch Het staat bekend als Ananas comosus en komt uit de Bromeliaceae familie. Deze tropische vrucht werd genoemd een ananas, heel per ongeluk, in 1398 het Engels ontdekten deze Braziliaanse fruit, en noemde het ananas omdat het leek op de dennenappel. De Indianen en Christopher Columbus worden gecrediteerd voor de invoering van de ananas naar verschillende delen van de wereld. Hoe ananassen groeien is net zo interessant als hun reis geschiedenis. Lees meer over de geschiedenis van ananas.
Ananas; De ananas groeit aan een kruidachtige vaste ananas plant. De ananas plant is niet erg lang, maar ongeveer vier meter, maar heeft een wijd verspreid, 3 tot 6 voet. De verspreiding van de plant is afhankelijk van het aantal bromelia's zal dragen. De plant basis is zeer kort, met een rozet van wasachtige, lange puntige bladeren, die naar beneden taps met een naald. Elk blad draagt ​​scherpe, up-gebogen stekels op de marges. De grootte van het blad en de vrucht afhankelijk van de cultivar, zelfs haar zachtheid en tanginess wordt bepaald door de geteelde variëteit. Populaire cultivars zijn rode Spaanse, St. Michael, Pernambuco, Hilo, Smooth Cayenne, etc. Zuid-Aziatische landen in de teelt domineert alsook in de productie van ananas. Lees meer over hoe om te zorgen voor een ananas plant.
Hoe Ananassen groeien; Voor alle liefhebbers van deze tropische vrucht, de groei patroon is niet altijd gemakkelijk te beantwoorden. De meeste mensen eigenlijk geloven dat ananassen aan bomen groeien, terwijl sommige denken dat ze ondergronds groeien. Beide versies zijn onjuist. Ze groeien niet aan bomen, maar op planten, zoals bromelia's. Dus wat is een bromelia? Een bromelia is een familie van eenzaadlobbige bloeiende planten die bestaan ​​uit meer dan 3.170 soorten. De ananas onder hen is het enige eetbare vruchten, de meeste anderen maken voor een uitstekende sierplanten. Ananas planten groeien uit hun kroon, de groene bladeren vindt men op de top van de vrucht. Aanplanting is eenvoudig, afgesneden van hun kroon en plant het rijke en vruchtbare bodem. Het is de enige manier om ananas te propageren. Lees meer over hoe om te ananas planten groeien.
Met een goede ananasplant zorg, zal uw ananas kroon vorm wortels en beginnen om nieuwe wees doornige bladeren ontspruiten. Als de stengels beginnen te groeien, een paar compacte plukje van stijve, met korte bladeren zal ook beginnen te groeien. Ze staan ​​bekend als kronen. Met geschikte ananas teeltomstandigheden, kan een plant voorzien van twee of meer koppen. Wanneer de plant te wijten is aan bloemen, de stengel verlengt, vergroot beer in de buurt van de top en met een bloeiwijze van kleine paars-roze bloemen. De bloemen zijn meestal bestoven door kolibries, niet alle rassen van ananassen zijn zaad in hen. Individuele vruchten ontwikkelen van bloemen en beginnen uit te nodigen, de vorming van een kegelvormige, vlezige vruchten met een dikke schilferige buitenste schil bestaat uit groen gekleurde zeshoekige units. Als de vrucht begint te rijpen en te groeien, de schil verandert van kleur, geel, oranje-geel of rood-bruin.
Dus dit zou meer of minder antwoord geven op de vraag, hoe ananassen groeien. Groeiende ananas planten is heel makkelijk, plantaardige kronen ongeveer twee centimeter diep in de zomer maanden. Zij geven de voorkeur goed gedraineerde zandleem waarvan de pH moet tussen de 4,5 tot 6,5 bereik. De bodem dient te bevatten een hoog gehalte aan organisch materiaal. Te zorgen voor voldoende bodemvocht, en goed te voeden met een stikstof op basis meststof. Een kroon kan productief te blijven voor vier jaar. Dus ga je gang en geniet van uw zoete, pittige ananas.

No comments:

Post a Comment