Friday, 27 April 2012

Patio Furniture Repair

Terrasmeubilair speelt de hoofdrol in de klassieke uitstraling van de gehele buitenruimte. Tuinmeubilair wordt vaak gebruikt om te ontspannen na een drukke dag of breng 's ochtends vroeg de krant te lezen in de frisse lucht. Terrasmeubilair wordt ook vaak gebruikt voor thee en een snack tijd met familie of gasten. Terwijl de meubelen van essentieel belang is om echt te maken het de perfecte plaats om tijd door te brengen, het verzorgen van wordt evenzeer noodzakelijk. Het bestaat meestal uit sling stoel, tafel en stoel zet, chaise longue gemaakt van smeedijzer, hout, riet, staal, aluminium, enz. Het gebruikte materiaal is in wezen roest-vrij en alle-al. Houden van deze buitenmeubelen in goede conditie zal helpen om de looks van dit gebied te handhaven. Wat als het meubilair moet worden gerepareerd? Hier is enige informatie over terras meubilair te repareren.
Patio Furniture Repair: Doe het zelf
Patio Furniture Repair: Regelmatig schoonmaken; Het eerste wat je moet doen is regelmatig reinigen van de terrasmeubelen. Dit zal helpen om het te houden in een goede conditie. Bovendien, het regelmatig schoon te zullen helpen u een kleine schade of problemen, en u kunt meteen repareren. Reparatie op tijd zal voorkomen verdere grotere schades. Regelmatig schoonmaken zal elk absoluut in goede staat blijven, vermijd roesten en te onderhouden zijn vorm en uitstraling. Lees meer over het reinigen van tips voor terrasmeubilair.
Terrasmeubelen Reparatie: het opvullen van scheuren; Scheuren in rieten meubels zijn veel gemeen. Deze zijn meestal veroorzaakt door droog weer en als het stuk ouder is. U kunt een aantal vocht aan het meubilair en zich te ontdoen van het probleem. Sommige oliën kunnen worden gebruikt voor dit doel. Een van de meest gebruikte olie voor rieten terrasmeubelen reparatie lijnolie. Breng het grondig over het beschadigde gebied en laat het voor een dag. Zorg ervoor dat het wordt in de scheuren. De volgende dag veeg overtollige olie en laat het meubel volledig drogen alvorens te worden gebruikt. Lees meer over smeedijzeren tuinmeubilair.
Terrasmeubelen Reparatie: Reparatie Rips; Af en toe kan zien dat er een paar losse onderdelen van vezels leidt tot ruwheid. U kunt dit repareren met behulp van fijn schuurpapier. Wrijf het licht over het beschadigde gebied om een ​​effen oppervlak. Het werk afmaken door het toepassen van een vernis. Rips en tranen zijn een veelvoorkomend probleem gezien in terrasmeubelen covers, banken, kussens en kussenhoezen. In dit geval kun je een stukje het afstemmen van de kussens of zelfs kiezen voor de ijzer-on patches. Deze komen in een grote verscheidenheid, diverse maten en vormen. U kunt ook een patch vergelijkbaar is met het kussen en flip het kussen over. Een ander idee is om een ​​hoes te gebruiken om te passen over het meubilair. Deze zijn verkrijgbaar in het water-proof materiaal en diverse maten ook.
Patio Furniture Repair: Losse onderdelen; Vraagt ​​u zich af hoe onderdelen voor terrasmeubilair reparatie? Soms zult u merken dat bepaalde delen van het meubilair zijn verplaatst of het hele meubilair stuk verplaatsen of ongelijk. Dit is mogelijk omdat een of meerdere moeren of bouten los, waardoor het meubel wiebelig. Just check out alle moeren en bouten waar elke kleine en grote deel is samen met elkaar en zet ze vast. Vergeet niet dat een enkele bout kan uw bank of stoel ongelijke lijken. Losse of beschadigde banden kunnen ook worden vervangen.
Terrasmeubelen Reparatie: Reparatie Rust; Rust kan een beschadigde kijken naar het meubilair. Het kan de meubelen oude look. Dus, terrasmeubilair reparatie wordt van essentieel belang in deze zaak. Normale slijtage kan de vinyl bandjes kijken gedragen te maken. Zelfs de metalen meubelen kunnen krijgen verroeste gevolg van de weersomstandigheden. U kunt een schuurborstel of pad en schuurpapier om de roest te verwijderen. Verder gebruik van wax voor metalen meubilair. Wel regelmatig wassen van de vinyl meubels met een mild schoonmaakmiddel. U kunt gebruik maken citroensap en azijn aan de meubels schoon en haar look te behouden. Kerosine is een goede oplossing voor het meubilair schoon te maken. In het geval van zware roest, kunt u kiezen voor commerciële roest verwijderaars, gevolgd door roest-proof primers en afwerken door metalen spuitverf. Lees meer over schone roest uit metaal.
De bovengenoemde tips over terrasmeubilair reparatie zal je zeker helpen handhaven van de uitstraling van uw elegant meubilair. Dus, gewoon beginnen met schoonmaken van vandaag. Ook nemen de nodige zorgvuldigheid en regelmatig polish om het te geven en daarmee uw terras, een chique look.

No comments:

Post a Comment