Friday, 13 April 2012

Day Party Valentine's Thema's

De dag van de liefde, Valentijnsdag is hier weer. Voor sommigen is het geen andere dag dan de gewone dagen, maar voor liefhebbers van feesten, toegewijde liefhebbers en St. Valentine's fans (!) Het is een heel speciale dag! Maar weet je waarom Valentijnsdag wordt gevierd? Nou, om u een kijkje in de Sint-Valentijnsdag geschiedenis sneak; Valentijnsdag wordt gevierd in het geheugen van Sint Valentijn, die was de enige persoon die liefde aangemoedigd in de 3e eeuw. Huwelijk en de liefde was een zonde, een misdaad voor jongeren, vooral militairen. Het was Sint-Valentijn, die ondersteund en vroeg de jongeren om te trouwen in het geheim. Hij werd uiteindelijk opgepakt en gemarteld tot de dood.
In deze moderne tijd moet niet een groet het martelaarschap van St. Valentine door het vieren van de liefde op die dag? En hoe kun je vieren elke gelegenheid beter dan met een rockend feest! Maar het is geen normale partij is, moeten de thema's voor Valentijnsdag partij iets anders, iets romantisch. Stop rekken je hersenen als een paar romantische Valentijnsdag party thema's zijn hieronder weergegeven.
Party Thema's voor Valentijnsdag
Romantisch Rood, rood is gezegd dat de 'officiële' kleur van de liefde en zo duidelijk van Valentijnsdag ook. Dus wat kan een beter idee om de kleur van liefde een van de Valentijnsdag party thema's voor volwassenen te halen! De decoraties voor dit feest zijn vrij eenvoudig en gemakkelijk. Start het versieren van de feestzaal in de kleur rood, voor dat u last van rode hartvormige ballonnen, rode lampen, geurkaarsen, rode linten en confetti, etc. nodig
Doe wat rode hartvormige ballonnen aan het plafond, blaas sommige met rode linten en laat sommigen gewoon op de vloer lag. Welkom al uw gasten met een paar rode rozen en bied ze met Valentijnsdag snoepjes, uiteraard gehuld in een schattig wit en rood cadeaupapier! Als u veel vazen, giet wat cranberries in hen, ze weten echt een verklaring afleggen. Het voedsel voor de partij moet iets als, spaghetti, rood fluweel taart, aardbeien punch, cokes, pizza's gevuld met ketchup en jello jigglers zijn! De kleding dient te worden de klassieke rood en zwart, de jongens in het zwart en meisjes in het rood. Maar als u dat wenst, kunt u ook vragen de jongens om te komen in het rood! Laatste maar niet de minste, spelletjes spelen, zoals hart poppers en rode kralen aan de partij compleet! Lees meer op Valentijnsdag cadeaus.
Matchmaker partij; Dit is speciale thema voor de singles die graag een partner hebben voor ten minste de Valentine's Day. Dit is ook een van de beste Valentijnsdag party thema's voor kinderen. Decoreren zal niet veel tijd te nemen voor deze partij. Versier de partij op de gebruikelijke wijze partij, maar wat humor en romantiek, zodat toe te voegen dat de singles niet nerveus. Grote uitsparingen van Cupido te wachten om te slaan, kan het werk doen. Spelen een aantal romantische nummers op de achtergrond. Zet kaarsen en verse bloemen op elke hoek van de feestzaal, om de gasten comfortabel. Spelletjes spelen een belangrijke rol bij dit feest. Houd games zoals waarheid en durf, paartjes schattenjacht, ballon evenwicht, grijp je man, papier dans etc. Valentijn bingo, Valentijnsdag ambachten, pin de cupido kan worden enkele van de Valentijnsdag party-games voor kinderen. Houd het eten simpel, iets dat mensen gemakkelijk in te vullen hun bord en meenemen naar een hoek! Lees meer op Valentijnsdag gedichten.
Perfect Pair; Dit is een van de partij van de Valentine's thema's voor de koppels. Voor deze partij, vraag de gasten om zich te verkleden als de beroemde stelletjes van Hollywood, of van een gang van het leven. Zet een grote uitsparing van u en uw partner, zeggende perfecte paar bij de ingang. Versier de feestzaal met posters van leuke koppels in de liefde. Hebben games zoals paar quizzen, zoek je liefde geblinddoekt, compatibiliteit testen etc. Waltz en papier dans zijn ook een must voor het feest thema! Aan het einde van de partij, verklaren ieder paar zo perfect en geven elk een leuke Valentijnsdag partij gunst.
Lees meer over:; Valentijnsdag Ideeën voor echtparen; Romantische Ideeën voor Valentijnsdag; Dit waren enkele van de Valentijnsdag party thema's. Hoop dat je geniet ervan. Zien dat elk paar of een enkele een rol in de partij heeft en dat niemand wordt met rust gelaten. Have a blast!

No comments:

Post a Comment