Tuesday, 3 April 2012

Man Body Language

Na het schrijven van flirten lichaamstaal van een man en mannen in de liefde, veel vrouwen vroeg me of het mannelijk lichaam taal verschilt andere wijze. Dus, heb ik besloten om een ​​artikel over te schrijven. Let wel, lieve lezers, dit artikel is meer voor het voordeel van de mannen dan de vrouwen. Hoe? Als vrouwen begrijpen het mannelijk lichaam taal, zal geen dingen zo veel makkelijker voor de mannen om te communiceren? Ja, zonder enige twijfel meer, laten we beginnen.
Man Body Language Secrets; Dus, hoe lees het mannelijk lichaam taal. Het merendeel van de boeken en websites spreken alleen van het flirten lichaamstaal, geen wonder dat mijn lezers hebben gevraagd voor dit artikel. Anyways, andere dan de flirten lichaamstaal, zijn hier een paar lichaamstaal tips die u kunt lezen. Check deze lichaamstaal gebaren.
Alpha Male Body Language; Bij het lezen van mannelijk lichaam taal, moet men weten dat instinctief, mannen altijd een superieure houding. De meeste mannen liever alpha mannetjes. Dus, laten we eerst naar de alpha reu lichaamstaal en gedragskenmerken te leren kennen. Lees meer over lezen van lichaamstaal. ; De alpha mannetje zal domineren en de controle van de conversatie, de hele tijd. ; Hij zal vrij vragen te stellen en verwachten snelle antwoorden. Hij zal echter geen enkele zelfstandige openbaarmaking over zichzelf. ; Hij zal vooral staan ​​met zijn handen op zijn heupen en ellebogen aan de zijkanten. Ik kwam te weten dat dit geeft hen een groter blik, en meer persoonlijke ruimte. , Hij zal nooit aarzelen om anderen te onderbreken te spreken. ; Hij zal staan ​​en groter dan de anderen, erg veel op doel zitten. Lees meer over lichaamstaal signalen. ; Hij houdt om mensen te laten wachten. Hij zal de tijd nemen om de deur, of zelfs de telefoon te beantwoorden. ; Hij zal vrij touch anderen (de juiste, natuurlijk). ; Hij vraagt ​​om aandacht en zal op mensen, staar vrij en open. , Hij zal nooit de ene te breken oogcontact eerste. Dit is omdat hij wordt gebruikt om anderen te breken oogcontact door te kijken naar beneden, het weergeven van onderwerping. ; Hij zal altijd het voortouw nemen bij het wandelen of gaan door deuren. ; Dus vanaf de blikken van het, zou alpha mannetjes lijken een beetje, maar vervelend. Hoe komt het dat de meeste vrouwen, dan, kijk voor alfa mannetjes? Nou, ik ben op een verlies hier. Anyways, zullen we nu doorgaan naar de andere normale lichaamstaal eigenschappen van mannen. Lees meer over lichaamstaal tekenen.
Man lichaamstaal; Hier zijn een paar lichaamstaal eigenschappen en hun betekenissen. Lees meer over het lezen van een man lichaamstaal. ; Spreiden hun benen zittend en staand: Mannen doen dit om dominantie te tonen. Meer nog, het maakt ze groter lijken en nemen meer persoonlijke ruimte. ; Permanent verder weg bij de eerst te praten met een persoon, of liggend: Dit is een typisch mannelijke houding als ze praten met iemand voor de eerste keer. Echter, dit is meestal waargenomen wanneer ze praten met een andere man voor de eerste keer. Dit houdt hen meer controle van het gesprek, en helpt hen kijken naar de hele situatie van een afstand. ; Dichterbij en spreken, na te praten voor het eerst: Zodra de man de zetel van zijn controle is, zal hij met opzet dichter bij de persoon en spreken. Dit is waargenomen bij vrouwen. Mannen doen dit om dominantie te tonen. ; Wijzend: Ja, mannen hebben de neiging om punt. Zolang hij niet is gericht op je te gaan staan ​​naast een agent, hoeft u niet te veel van het denken. Voor mannen, wijzend is niet een beledigend gebaar, als zodanig. Lees meer over non-verbale lichaamstaal. ; Nr. uitdrukking op het gezicht: Vrouwen zijn expressieve wezens. Echter, we kunnen niet verwachten hetzelfde van mannen. Mannen zelden show uitdrukkingen op hun gezichten. Zelfs wanneer geïnteresseerd zijn in een gesprek, de meeste mannen hebben de neiging om een ​​gereserveerde meningsuiting. Dus, vrouwen, wees maar niet bang over. ; Staring gespannen: Mannen staren aandachtig slechts in twee standen, eerste als ze geïnteresseerd zijn en de tweede op het moment van confrontatie. Dus, met verwijzing naar de situatie, kunt u uw keuze! Lees meer over hoe om lichaamstaal te lezen. ; Zenuwachtigheid: Mannen hebben de neiging om meer dan vrouwen onrustig. Ja, dat komt omdat in de aanwezigheid van vrouwen, zullen de meeste mannen een beetje angstig. Niets mis mee toch? Dus, als een man is friemelen veel in uw aanwezigheid, beseffen dat je maakt hem angstig. ; Zenuwachtigheid tijdens gesprekken: Mannen fidget, zelfs wanneer ze niet nerveus zijn. Dus, als je praat met een man, en hij speelt met een potlood of friemelen met iets anders, denk niet dat veel van, het is gewoon de manier waarop ze zijn. ; Ja, de meeste van deze mannen lichaamstaal signalen zijn vervelend tot vrouw. Maar je moet ook weten dat de mensen niet doen deze dingen aan vrouwen ergeren. Onze wezens van Mars zijn gewoon gemaakt op die manier! Meer weten over het lezen van mensen door lichaamstaal.
Mannen moeten niet het gevoel ontmoedigd, lees deze artikelen op vrouwen lichaamstaal en lichaamstaal uitgelegd voor hulp.
Mannen zijn simpele en geweldig. De meeste van mijn beste vrienden zijn mannen. Dus, hier is een gratis advies voor je. Als u twijfelt over alles wat een mens kan hebben meegedeeld, de beste ding om te doen is om te gaan en te verduidelijken met hem. Wees Point Blank over, dat is hoe ze functioneren. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment