Sunday, 15 April 2012

Waterhyacint Care

Onnodig te zeggen, de gemakkelijkste om te groeien en te onderhouden waterplanten is de waterhyacint. Er zijn zeven varianten van waterhyacint, alle behorend tot het geslacht Eichhornia van de familie Pontederiaceae. De bladeren zijn glanzend, groen, groot en ovaal gevormd met een sponsachtige bladsteel aan de basis. En onder het wateroppervlak, een sterk vertakte, paars gekleurde stapel-root systeem aanwezig is. Op basis van de soort, spectaculaire lavendel of licht blauwe bloemen in groepen van 8-15 worden gedragen in een enkele spike bloeiwijze.
Worden beschouwd als een invasieve waterplanten, liever niet veel hobbyisten groeit waterhyacint in hun vijvers en rotstuinen. Maar wat we niet weten is dat ze de beste in het water levende plantensoorten voor fytoremediatie of natuurlijke behandeling van vervuild water. Dus, kun je je voorstellen hoe gemakkelijk het is om zorg te dragen van een waterhyacint. Het verbetert de kwaliteit van het water door het verwijderen van organische voedingsstoffen en het beperken van algengroei. In de woning van vijvers, houdt waterhyacint zorg regelen overtollige productie van uitlopers en zaden.
Hoe verzorg ik mijn water te nemen Hyacinth
Met de stijgende interesse in water tuinieren, is deze waterplant nu verkocht als een speciale versiering bloem om te groeien in de woning van vijvers. In het geval dat u van plan bent om deze sponsachtige drijvende waterplanten in de groenvoorziening, hoe waterhyacinten te groeien zijn is geen probleem. Ze gedijen goed in elk type van zoetwater lichaam, zoals een vijver, beek of meer, op voorwaarde dat de temperatuur van het water niet te laag of te hoog. Onderstaand zijn de tips om zorg van waterhyacinten te nemen:
Trim het Roots: U kunt waterhyacint planten te kopen bij uw plaatselijke kwekerij. Voorafgaand aan de invoering ervan in een woning vijver, verwijdert u de gele en dode bladeren (indien aanwezig). You kunt ook knipt u de vezelachtige wortels tot een lengte van ongeveer 2 centimeter. Dit zal de nieuwe groei van wortels en scheuten. Zodra de waterhyacint planten zijn gevestigd, kunt u knip ze elke alternatieve week.
Gebruik een Pond Skimmer: Na het groeiende waterhyacinten in een tuin vijver, zodat ze een derde van de vijver oppervlak. Door dit te doen, bent u voorzien in een goede habitat voor de vijver vissen en andere aquatische planten. In het geval van begroeiing, een vijver skimmer is het beste alternatief om het overtollige water hyacint planten te verwijderen. U kunt de afgesneden bladeren en wortels naar organische meststoffen te maken.
Check Overmatige groei: De gemeenschappelijke waterhyacint soort (wetenschappelijke naam, Eichhornia crassipes) staat bekend om haar bevolking groter maken binnen 14 dagen. Dit is het zelfde geval met andere rassen van waterhyacint ook. En overtollige groei van deze planten kan leiden tot verstikking van vissen en andere vijver bewoners. Dus zorg ervoor dat u een oogje houden over het meerdere verspreiding van waterhyacint planten.
Vermijd Algen Killers: Af en toe, waterhyacint bladeren geel in het midden zomer. Het kader van een dergelijke voorwaarde, gebruik een milde, vis-safe, organische meststof in een geschikte concentratie. Binnen een paar dagen, zult u merken nieuwe gezonde bladeren ontwikkeling van de planten. Never uitleven in het gebruik van algen moordenaars en / of andere chemicaliën, zoals ze het water chemie van de vijver verstoren.
Waterhyacint Winter Care: Het is niet ongebruikelijk om waterhyacint mededeling bladeren geel en / of stervende tijdens de koude wintermaanden, met name wanneer de temperatuur onder nul graden Celsius daalt. Om te voorkomen dat een dergelijk geval kunt u de oorzaak een aantal van de waterhyacint planten in een aquarium voor de winter aankomt. Elke zoetwater aquarium met minstens 6 centimeter water is ideaal om waterhyacint planten te behouden.
Dit was een overzicht van de waterhyacint verzorging en onderhoud. Als dit goed wordt gecontroleerd, waterhyacinten een uniek tintje aan uw landschap te ontwerpen. De enige uitdagingen zijn het trimmen van de planten regelmatig en in de winter zorg. Met deze nuttige tips, hoop ik, hoe de zorg voor een rots vijverwater hyacint plant is geen onderwerp van zorg voor je.

No comments:

Post a Comment