Saturday, 14 April 2012

Dikke Kroeshaar

Het beheer van dikke kroeshaar kan vrij een uitdaging zijn. Sommige mensen worden geboren met kroeshaar, dat wil zeggen, het is genetisch bepaald. Terwijl sommige mensen te verwerven kroeshaar met behulp van een verkeerd soort van haar producten die sterke chemicaliën bevatten. Ontbreken van haarverzorging en niet bevochtigen van het haar regelmatig zijn enkele van de andere redenen achter kroeshaar. Langdurig gebruik van stijltangen, strijkijzers, haar krullen hengels en föhns kan het haar pluizig ook. Als u dikke kroeshaar en zijn op zoek naar manieren om te beheren, stijl, knippen en te onderhouden, dan zijn hier een aantal eenvoudig te volgen, tips voor jou.
Hoe te Dik Kroeshaar beheren?
Shampoo, Overmatig gebruik van shampoos met agressieve chemicaliën kunnen het haar droog en pluizig. Om dat te vermijden, gebruik mildere shampoo. In feite is de beste shampoo voor dikke kroeshaar is degene die natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en vitamine E bevat, in plaats van chemicaliën. Ook bij het wassen van haar, is het raadzaam dat u de shampoo verdund met een kleine hoeveelheid water, voorafgaand aan het aanbrengen. Op deze manier de shampoo niet in direct contact komen met de hoofdhuid en het haar en dus zijn het uitdrogende effect van de shampoo geminimaliseerd.
Conditioner; Dikke kroeshaar heeft tot diep geconditioneerd worden iedere week in om het haar te hydrateren. In plaats van het gebruik van de airconditioner die beschikbaar zijn in de markt, kunt u uw eigen haar conditioner voor droog haar. Gewoon, maak een mengsel van twee eierdooiers en twee eetlepels olijfolie. Breng dit mengsel op het haar, laat het op een half uur en dan afwassen. Regelmatige conditioning kan maken dikke kroeshaar zacht.
Massages; masseren dikke kroeshaar met natuurlijke oliën, zoals olijfolie, helpt bij het maken van deze beheersbaar. Een van de meest effectieve van de haarmasker recepten voor kroeshaar, is masseren met olijfolie en honing. In een kom, meng twee soeplepel olijfolie met een eetlepel honing. Nu met je vingertoppen, massage dit mengsel op de kroeshaar in een cirkelvormige beweging voor ongeveer vijftien minuten. Post masseren, wikkel je hoofd met een handdoek gedrenkt in warm water. Laat het een half uur en dan afwassen. Dergelijke maskers voor haar kroeshaar helpen bij hydraterende en conditioneren, waardoor het haar zacht en beheersbaar.
Kapsels voor Dik Kroeshaar; Sinds dik kroeshaar kan heel moeilijk te beheren, is het raadzaam dat u kiest voor een kapsel dat weinig onderhoud. Hoewel de keuze van kapsels voor dikke kroeshaar, moeten vrouwen vasthouden aan haar stijlen die kort haar te ondersteunen. Als u echter kroezig golvend haar of kroes krullend haar, is het aanbevolen dat de lengte van het haar moet worden tot de schouder golvend en krullend haar ziet er niet goed als ze zijn kort.
Styling voor Dik Kroeshaar; Als u wilt weten hoe stijl dik kroeshaar, zou ik een vettige stof bekend als pommade die beschikbaar is bij de meeste van de winkels aan te bevelen. Pommade is samengesteld uit olijfolie, vaseline en wax. Het bevat geen chemische stoffen en dus niet uitdrogen van het haar, hetzij, in tegenstelling tot de styling gels en sprays beschikbaar in de markt.
Lees meer over:; Kroeshaar Remedies, droge Kroeshaar; Kroeshaar Solutions; Een laatste tip, wees gelukkig met wat voor soort haar je hebt en probeer niet om ze rechtzetten, zoals het rechttrekken behandelingen kunnen ze nog droog. Ik hoop dat de bovenstaande tips zal nuttig zijn om u te bewijzen in het beheer, styling, onderhoud en pronken uw dikke kroeshaar.

No comments:

Post a Comment