Friday, 6 April 2012

Hoe maak je een Fire Pit in uw achtertuin te bouwen

Winters zijn op en is het koud overal! Mensen met truien, over jassen, warme jassen, enz. is te zien op elke hoek van de stad. Winter is vakantie voor de meesten van ons en daarom zijn we op zoek naar plaats, waarin we kunnen genieten evenals ontvang wat warmte in de vrieskou weer. Een van de beste plaatsen in dit betreft is het, vuurplaats! Ik weet zeker dat iedereen weet dit en daarom tegenwoordig, kon je het internet vol met vragen, zoals hoe je een vuurplaats bouwen met bakstenen, hoe je een vuurplaats bouwen met stenen, hoe je een kampvuur tafel en de te bouwen zowel .
Horen van het woord vuurplaats, zeker moet hebben genomen je weg terug naar je school en de universiteit dagen, waar je vroeger naar je vrienden 'plaats en een nacht doorbrengen in de voorkant van de vuurplaats. Hey ... nu is het uw tijd om al je geliefde vrienden uitnodigen en regelen een samenzijn in de achtertuin van je huis, voor een vuurplaats. Mijn eerste vraag is: heb je een vuurplaats in uw achtertuin? Zo nee, weet je, hoe je een vuurplaats te bouwen in je achtertuin? Nou, zo niet, overweeg dan het lezen van de tekst hieronder, waar u de procedure om een ​​vuurkorf te bouwen in je achtertuin te vinden.
Hoe maak je een Fire Pit bouwen; Het bouwen van een vuurplaats is een van de gemakkelijkste, doe het zelf home projecten. Alles wat je nodig hebt is een adequate hoeveelheid materiaal en de werkelijke proces nodig is om de taak te voltooien. De volgende schrijf je zal vertellen u de procedure om een ​​vuurkorf te bouwen in je achtertuin. Maar, voordat de procedure, moet u de locatie van de brand put en vervolgens de omvang te bepalen. Ja, de vuurplaats zal worden gebouwd in de achtertuin, maar moet u bepalen, de afstand van uw huis. Het moet op een voldoende afstand en moet uit de buurt van de garage, bomen, planten, struiken of iets die vlam kunnen vatten. Volgende ding is het plan van de grootte. Als u uitgenodigd een grote groep, dan moet je een vuurplaats groot genoeg om alle genodigden huisvesten, zitten er omheen te bouwen. Hier is, hoe je een vuurplaats te bouwen in je achtertuin. ; Plan de afmetingen van de vuurplaats en dan een gat graven van de juiste diameter in de grond. Zie dat het gat is ongeveer een meter diep. ; Schik enkele stenen rond de grenzen van uw put. Zie je dat de stenen zijn goed geplaatst en ze zijn stabiel genoeg. In plaats van stenen, kon je de voorkeur geeft met behulp van cement bakstenen. , Installeer een andere laag van stenen of stenen. Zie je dat de bakstenen muur is ongeveer een meter hoog. Laat wat ruimte tussen de stenen voor de lucht te geven in en uit. ; Verzamel wat hout, stak het vuur en dan genieten! En ja, een laatste ding, bewonder het werk gedaan! ; Veiligheidsmaatregelen voor een vuurplaats Vergeet niet dat dit is vuur en een mag nooit casual mee zijn! Als eigenaar, moet u voorzichtig te zijn over sommige dingen, terwijl de bouw van de vuurplaats en wanneer er mensen zijn die er omheen. Soms kan het weer winderig. Op zulke gevallen stellen uw vuur put bouwproject en start de taak wanneer het weer draait stabiel en vrij. Laat de vuurplaats onbeheerd achter, altijd de brand te blussen, als je op het punt om de plaats te verlaten. Houd kinderen uit de vuurplaats, om ongewenste gelegenheden te vermijden. Lees meer brandveiligheid.
Lees meer over:; Outdoor Fire Pit Beveiligingstips; Patio ontwerpen met Fire Pit, dus hoe je een vuurplaats te bouwen in je achtertuin? Ik hoop met deze procedure in de plaats, je weet het beter. Let op de veiligheid gerichte tijdens de bouw en het gebruik van de vuurplaats. Dit zou zonder het te weten bijdragen aan uw plezier. Hebben een leuke tijd!

No comments:

Post a Comment