Monday, 9 April 2012

Get rid of Sproeten

Terwijl sommige mensen vinden roodharige vrouwen met sproeten vertederend, het merendeel van de mensen die ermee om te gaan op een dagelijkse basis willen de lelijke bruine en zwarte vlekken op de huid weg te nemen. Voordat we kunnen kijken wat de methoden die ons zullen helpen zich te ontdoen van sproeten, laten we eerst begrijpen wat sproeten werkelijk zijn. Sproeten zijn in principe pigmentvlekken die veroorzaakt worden door de buitensporige melanine productie die in het algemeen is uitgeschakeld veroorzaakt door ultraviolette straling van de zon (UV) licht. In bepaalde gevallen hormonale onevenwichtigheden en genetische ziekten zoals xeroderma pigmentosum kan leiden tot sproeten. Terwijl er dure dermatologische behandelingen, zoals chemische peelings en laser behandelingen voor sproet verwijdering, kan de home remedies voor sproeten helpen zich te ontdoen van de lelijke rode vlekken in je gezicht spetterde zonder bijwerkingen.
How to Get Rid van sproeten at Home
Met behulp van Lemon: Een bewezen huis remedie voor verlaging van de melanine pigmentatie kan citroensap worden toegepast op de huid sproeten te verminderen. De exfoliërende eigenschappen, antioxidanten en andere citroensap voordelen helpen om pigmentatie van de huid te verminderen. Toepassing citroensap aan de gezichtsuitdrukkingen gebieden met een maximale hoogte van sproeten. Laat het zitten er voor ongeveer vijftien minuten, daarna was het af met koud water. U kunt ook genieten in sommige bedrag van linzen en vermalen tot een pasta. Meng deze met het citroensap en breng het over de sproeten. Laat het op verblijf voor tien minuten of zo en was daarna de weg naar een glanzende, egale huid te onthullen.
Honing voor Sproeten: Honing met zijn natuurlijke eigenschappen bleken niet te helpen bij het terugdringen van de huid pigmentatie en het overtollige aanmaak van melanine, dat resulteert in bruin en rood sproeten. U kunt toevoegen wat citroensap en zout naar honing en toepassen op het gebied van sproeten in het gezicht. Afwassen met lauw water na 15 minuten of zo, tot donkere vlekken te verwijderen op het gezicht.
Komkommer masker af te raken van Sproeten: Een van de meest populaire manieren van het wegwerken van de sproeten is met behulp van een verkoelende komkommer masker. Voor het maken van deze zelfgemaakte skin bleekwater, moet je de komkommer rooster en toe te passen op het gezicht. Laat het twintig minuten en was het masker af. Andere grote groente-en maskers zijn abrikozen, aardbeien en rode bessen.
Gebruik Zure melk / room: Het melkzuur aanwezig in zure melk en room heeft een zachte peeling effect op de huid die bijdraagt ​​tot het verminderen sproeten, zonder de huid te irriteren. U kunt toepassen zure room op het gezicht en veeg af met een zachte weefsel. Vul het met een moisturizer als u een droge huid hebt.
Peterselie sap voor Sproeten Behandeling: Peterselie sap heeft bleekmiddelen die kunnen helpen genezen sproeten. Voor het maken van peterselie sap thuis, hak de peterselie fijn en giet het in kokend water. Zeef het sap en laat hem afkoelen. Meng de peterselie sap met sinaasappelsap en citroensap om zich te ontdoen van de sproeten.
Hoe te voorkomen Sproeten; De beste behandeling voor sproeten is om te voorkomen dat de oorzaken die leiden tot hun uiterlijk. Hier is een blik op enkele preventieve huidverzorging maatregelen tegen sproeten. ; Voedingsmiddelen rijk aan vitamine C, zoals fruit, groene ui, zwarte bessensap en wilde roos thee helpen bij het voorkomen van de verschijning van sproeten. ; Als uw huid is gevoelig voor het krijgen van sproeten en in de zon verbrand, zorg ervoor dat u een zonnebrandmiddel van slijtage minimaal SPF 15 voordat intensivering van het huis. ; Vermijd stap in de zon te vaak of slijtage zon beschermende kleding en een hoed als u om uit te gaan in de zon. ; Als je niet kan ontdoen van de sproeten, ondanks deze maatregelen, is het het beste om ze te bedekken met de juiste make-up. Een goede concealer en foundation dat uw huid toon wedstrijden kan helpen verbergen die ongewenste plekken.

No comments:

Post a Comment