Sunday, 8 April 2012

Hoe te om een advocaat te bouwen

Dus je hebt ook leven met de droom om een ​​bar te bouwen in uw kelder en zet uw huis in een populaire zone onder uw collega's? Laat me u verzekeren dat het opbouwen van een bar in uw huis eenvoudig is en een van de meest creatieve banen kan men vinden tussen alle woningbouw banen. Er is zo veel te doen, wanneer men besluit om te leren hoe een bar te bouwen.
Leren hoe het bouwen van een bar is een van de grootste manieren van woonaccessoires. Het is ook een leuke manier te helpen uzelf met een knusse en comfortabele plek, eigen heerlijke avonden met uw favoriete gezelschap te vinden. Dit mogelijk te maken, moet men attent, innovatieve en waakzaam ook. In de loop van het leren van een bar te bouwen, de eerste regel is dat, het moet altijd aantrekkelijk, uitnodigend en passend bij de rest van het interieur van het huis. Laten we eens kijken hoe je een bar die een absolute voorbeeld van klasse, elegantie en verfijning worden gebouwd.
Hoe te om een ​​advocaat te bouwen
Er is geen manier dat een persoon gewoon moet in een huis verbetering winkel en de hand lopen over de lijst van alle benodigdheden die nodig zijn om een ​​bar te bouwen. Er is zeker behoefte aan veel van een planning en het bouwen van een bar is een doordachte proces op zich. Eerste ding is opnieuw borstelen van uw home bar design ideeën. Er zijn veel te veel bar ontwerpen die we tegenkomen en aanbidden op hetzelfde moment. De sleutel is hier om een ​​van de meest aansprekende van toen allemaal op te lossen als de beste voor uw expeditie van te leren kennen, 'hoe een bar te bouwen'.
Bouwen van een Home Bar: Stap # 1 - Ontwerp en thema; Beslis op wat precies zijn daarom de gewenste vormen van de bar en het thema. Beslissen of u een natte bar of een gewone bar willen en gaan werken er naar toe. L-vormige bar, Z-vormige, een bar, een appartement bar, 8 voet bar, vat bar, natte bar, achter bar, draagbare bars, minibar, hoek bars, opklapbaar bars, enz. en zo veel mensen in de bar ontwerpen die U kunt kiezen uit.
Home bar thema is ook het overwegen waard. Bar thema, zou natuurlijk uniformiteit in alle dingen die je van plan bent om in de bar. Houten meubelen, rustiek decor, glaswerk, enz. gel geweldig met de bar meubilair. Het is altijd beter om een ​​thema dat past bij het uiterlijk van de bar als een geheel te beslissen. Geschikt bar accessoires, home bar meubilair en geesten zijn enkele van de dingen die nodig zijn om te worden overwogen vóór de bouw van de bar.
Bouwen van een Home Bar: Stap # 2 - Ruimte en metingen; Het is waar dat men een bar te bouwen in letterlijk elke kamer van de woning. Nog, maakt het gemakkelijker, moet men de perfecte plek voor de bar te beslissen. Een kelder, een woonkamer, in de ochtend kamer, inham, onder de trap, hoek van de kamer, etc zijn enkele van de geschikte plaatsen voor het opzetten van uw bar. Als u in het proces van bouwen van het huis, waarom niet het ontwerpen van een bijzondere plek om een ​​bar als een den of een kelder voor bijvoorbeeld bouwen?
Gezelligheid, waarbij de eerste zorg en een belangrijke stap in het leren hoe je een bar te bouwen, nauwkeurige metingen worden allemaal meer van belang. Metingen zullen u ook helpen om het thema en het ontwerp van het huis bar beslissen. Het is dus best om het thema en het ontwerp van de bar te beslissen, na het meten van de oppervlakte van het huis, waar u van plan bent om een ​​bar te bouwen. Standaard metingen van de bar zijn - 43 cm hoog en 42 centimeter van de diepte.
Bouwen van een Home Bar: Stap # 3 - Bouw en materialisatie; De beste manier, naar mijn mening om een ​​huis te bouwen bar, is het kopen van een eenvoudig huis bar bouwplan, dat kan ook beschikbaar op Internet. Metingen van de bar, zal u ook helpen om te beslissen over de begroting en accessoires die passen in het. Er zijn zo veel commerciële bar accessoires die optioneel zijn voor een huis bar (een aantal van hen zeer belangrijk).
Loodgieter (in het geval van de natte bar), plaats aan de bar biervat en mini koelkast bewaren (koelkast van de geschikte omvang, in feite), home bar kasten en planken voor de presentatie van de geest voorraad van uw huis, staande gebied, zitplaatsen gebied dat zal compileren barkrukken, stoelen, liefde voorzitter of een comfortabele zithoek van uw keuze, glasoppervlak en positionering, etc, zijn een paar dingen die diepe aandacht nodig hebben tijdens de bouw van een bar thuis.
Bouwen van een Home Bar: Stap # 4 - Op de top van de advocaat; De bovenkant van de bar speciale aandacht behoeft, net als het plafond van een huis en elke kamer. Voor die kwestie. Het is een van de meest zichtbare en vooral merkbaar gebied dus even gul zijn voor de uitgaven. Er zijn verschillende manieren om het barbladen aantrekkelijke en je kunt misschien wel kiezen voor een van hen. Balk bovenaan met lagen, is de nieuwste buzz. Ze zijn houten lagen (verschillende houtsoorten) die dienen als de bovenkant van de bar. Kies de geschikte houten planken en installeer ze op een zodanige manier dat ze niet zal instorten en veroorzaken grote schade.
Kasten en rekken van de bar zijn optioneel als er met een draagbare bar of een mini-bar, met kasten eronder. Maar voor grote bars, er is behoefte aan een speciale aandacht als het gaat om de rekken en opslag. Houten berging kasten en planken zijn zeer de vraag en eiken, dennen bossen zijn enkele van de favorieten ook. Men kan ook gebruik maken van fineer multiplex die minder duur zijn, elegant en duurzaam.
Bouwen van een Home Bar: Stap # 5 - Finishing Touches; Dit is een van de makkelijkste onderdelen die ook is een creatieve en varieert volgens de persoonlijke keuze. Sommige van de gemeenschappelijke en fundamentele afwerking zijn schuren de bossen, coating houten meubelen met twee lagen van vlekken (om ze te beschermen tegen mijten en het dragen), het bekleden van de bovenkant met 4 tot 5 lagen van polymeren, zoals polyurethaan is ook nuttig. Als een persoonlijke keuze kan men ook installeert verschillende accessoires zoals een bar in Chicago spoor, wijnrekken en diverse aparte bar lijstwerk. De belangrijkste factor is het ras dat men stelt in het huis bar. Heb je ooit gegaan naar een bar die waar bier of wodka is niet op voorraad? Raadpleeg ook op dranken en drinken recepten en bartending tips en trucs!
Ik denk dat je mijn punt, start de opslag van de geesten in overvloed. Sommige van de essentiële gedistilleerd, bier, wodka, Bourbon, Canadese whisky, rogge whiskey, licht Tum, donker of gekruide rum, rode wijn, witte wijn, cognac, whisky, gin, tequila, likeuren zoals Amaretto, zoete vermouth, droge vermouth , Kahlua of koffie likeur, sinaasappellikeur, de Ierse room, diverse soorten frisdrank, zoals sodawater, ginger ale, dieet cola, cola, kalk soda, verschillende mixers (must voor cocktails), zoals het limoensap, diverse vruchtensappen, tomatensap, zure mix, bitter mix, worcestersaus, tabasco, water, melk, half en half, enz., garnering, zoals vers fruit, zilveruitjes, slagroom, selderij, zout, suiker, enz., zijn een paar van de lijst van essentiële .
Welnu, ik denk dat ik heb u een goed idee over hoe een bar te bouwen thuis en dat ook op uw eigen. Indien mogelijk en gewenst, kan men ook vragen om een ​​beetje professionele hulp want er is geen schaarste voor hetzelfde. Met een beetje van innovatie, plus de genoemde artikel over 'hoe het bouwen van een bar', ik ben ervan overtuigd dat u ook komen met een geweldige home bar van uw eigen. Proost

No comments:

Post a Comment