Saturday, 7 April 2012

Stopzetting Kwesties

Ik denk dat de ergste vorm van pijn is dat wat niet kan worden gezien. You Schraap een knie en ja, dat doet pijn - maar stel je voor ervaren stopzetting. Omgaan met een emotioneel trauma, zoals stopzetting kwesties is altijd moeilijker dan een fysieke pijn. Waarom doet ervaren stopzetting problemen leiden tot het raken van een gevoelige snaar? Waarom is het zo moeilijk te maken?
Het reine te komen met enige vorm van probleem wordt makkelijker als je weet wat het is alles over. Maar stopzetting kwesties zijn meerdere, en vele keren dat we niet eens van bewust dat we het slachtoffer zijn van achterlating - en dat de beslissingen die we nemen in ons leven of ons gedrag ten opzichte van onszelf en anderen is een gevolg van. Lees meer over verlatingsangst.
Stopzetting Problemen bij kinderen; Het gevoel van verwaarlozing of verlaten kwesties kan meestal worden teruggevoerd naar de kindertijd. Stopzetting problemen bij kinderen hebben hun wortels stevig gebonden aan de angst om alleen gelaten in de wereld, om te gaan met alle problemen alleen. Stopzetting hoeft niet een fysieke activiteit waarbij een ouder overlijdt of bladeren worden. Het zou ook neerkomen op sluikstorten, als een kind niet kan vinden de emotionele ondersteuning, begeleiding of liefde van de ouders. Waarin, in weerwil van een deel van zijn leven de ouders emotioneel niet beschikbaar voor hem en daarom aren'ta deel van zijn leven in de ware zin van het woord.
Stopzetting wordt ervaren door kinderen als een tijd waarin ouders zijn te druk of bezig zijn met hun eigen leven. Soms is een kind zou kunnen voelen dat hij wordt verlaten toen hij links op zijn eigen - bijvoorbeeld wanneer hij wordt afgezet op school en is gescheiden van de ouders voor een lange tijd of bij de komst van een nieuwe baby. Dit gevoel van het niet kunnen op de steun van ouders vinden kan ook leiden tot stopzetting problemen, die alleen wordt gevolgd door verscheidene andere kwesties in de toekomst als ze niet aangepakt met.
Effecten van Verlating Problemen bij kinderen; De gevolgen van de staking kwesties kunnen worden gevarieerd en kan van het fysieke bereik van de geestelijke. Ze konden ook blijven tot ver in de volwassenheid en de rest van iemands leven. Sommige van deze effecten zijn; Het zou hen leiden in hun verhoor eigenwaarde. ; Ze kunnen zich ontwikkelen een laag zelfbeeld en uiteindelijk schuld te geven zich voor de stopzetting. ; Ze kunnen last hebben van schuldgevoelens, en ervan overtuigd raken dat ze verdienden te worden achtergelaten omdat de ouders dachten dat ze beter af waren zonder de last van hen. ; Zij zouden niet in staat zijn om gemakkelijk te vertrouwen en hun emoties te delen met anderen. ; Zij kunnen algemene angst, onzekerheid en onzekerheid te ontwikkelen. En ze kunnen de behoefte voelen om vasthouden aan anderen. ; In ernstige gevallen kunnen ze zelfs eten en slaapstoornissen, zoals nachtmerries. ; Ze kunnen zelfs last hebben van lichamelijke kwalen, zoals depressie, vermoeidheid en woede. ; In geval van een alleenstaande ouder opgeven van het kind, kan het kind idealiseren de huidige moedermaatschappij en verwerpen alles wat in verband met de afwezige ouder. ; In een scenario waar de ouders zich bewust worden dat het kind gaat door stopzetting betreft, moet zij ervoor zorgen dat te kunnen communiceren met hem dat ze hem liefde en zal dat blijven doen. Ze moeten proberen en er zijn voor hem en voeden en hem steunen. Altijd in het achterhoofd houden dat de kindertijd is de tijd dat de hersenen het meest kwetsbaar voor inprenting en dus als het idee van de staking kwesties is toegestaan ​​naar de haven, kan het kind het hele leven beïnvloeden.
Stopzetting Problemen in relaties; De belangrijkste uitkomst van het lijden van het wegvallen problemen in relaties is de angst dat wordt aangemaakt. Dat de angst van 'met rust gelaten en hoeven met alles aan te pakken door zelf' wordt een dergelijk integraal onderdeel van iemands leven dat het begint de relaties die zij zich bevindt Het kan een afstand tussen mensen te creëren en af ​​te schrikken een persoon uit een normaal en die van invloed gezond leven.
Een persoon is waarschijnlijk een neiging tot stopzetting problemen hebben in relaties als hij is geconfronteerd met stopzetting van elke soort in zijn jeugd te laten zien. In een dergelijk scenario, een diepgewortelde angst is altijd aanwezig en krijgt geactiveerd als gevolg van een bepaalde gebeurtenis in de volwassenheid en verlatenheid issues symptomen beginnen zich te manifesteren. Wanneer een persoon is achtergelaten in een relatie waarin hij / zij heeft geïnvesteerd jaar en werkte in de richting van een intieme en hechte band dan wordt het uiterst moeilijk te krijgen over de persoon en kan leiden tot stopzetting kwesties.
Stopzetting kwesties en relaties kunnen erg ingewikkeld omdat ze worden aangedreven door verraad. Daarom het verdriet dat men ervaart na het doornemen van stopzetting problemen in relaties is het moeilijker te krijgen over.
Er kunnen diverse effecten van het hebben meegemaakt stopzetting problemen in relaties:; Een persoon zou kunnen worden aanhankelijk and te sterk op een ander en uiteindelijk rijden ze weg wegens gebrek aan ruimte. ; Het zal leiden dat een persoon erg zenuwachtig en in een staat van paniek te allen tijde. Bijvoorbeeld als iemand niet te bereiken op de aangegeven tijd zullen ze beginnen te bellen naar de persoon of als ze te laat zullen ze meteen hyper over. ; Zij zullen emotionele chantage use - het nemen van het tot het punt van dreigende zelfbeschadiging als de persoon verlaat. Kortom, zij zullen alles doen wat nodig is om die relatie voort te zetten. ; Ze kunnen verplaatsen van relatie tot relatie, altijd het opgeven van het persoon voor de persoon verlaat hen. Zelfs als de relatie goed is zullen ze nog steeds de dwangmatige behoefte om het te beëindigen om te voorkomen dat pijn doen en daarom zijn ze misschien nooit in staat zijn om een ​​relatie te houden. ; Misschien hebben ze een constante behoefte aan geruststelling en goedkeuring, hun emotionele welzijn afhangt. ; Hun eigenwaarde en zelfvertrouwen is zeer laag. Ze wijten hun tekortkomingen voor de mislukkingen in hun leven. ; Ze worden boos op zichzelf en zich ervan vergewissen dat er iets mis is met hen. ; Teleurstellingen en verliezen opnieuw ontsteken van hun angst. ; Het kan leiden tot depressie angst, isolatie en een algemene tendens om overdreven te reageren. ; Ze kunnen uiteindelijk idealiseren hun abandoner omdat ze vinden dat de pijn en de pijn die ze voelen kunnen worden weggenomen als ze terug komen; Zodra een persoon erkent dat hij / zij lijdt aan stopzetting kwesties, is het mogelijk om ze op te lossen. Op zoek naar professionele hulp is de eerste en belangrijkste stap in deze kwestie. Lees meer over het overwinnen van angst voor verlating.
Men heeft geen behoefte te voelen dat het zoeken van professionele hulp automatisch maakt ze mentaal ziek. Of dat mensen zullen nu denken van hen als het hebben van een stoornis. In feite zal doen alleen maar leiden tot een meer vervullend leven voor het individu en hij zal eindelijk kunnen koesteren verrijkende relaties met mensen om hem heen.

No comments:

Post a Comment