Thursday, 12 April 2012

Jasmine plantenziekten

Een zeer populaire plant, is jasmijn bekend om zijn zoete geur en lichte witte of gele bloemen opzichtig. Inheems in de oude wereld, Azië, Afrika en Europa, is het nu gecultiveerd in de meeste tropische en warme gematigde klimaten van de wereld. Jasmine is een geslacht van struiken en wijngaarden in de olijfolie familie, Oleaceae. In tegenstelling tot andere leden van deze familie, die vier kwab bloemblaadjes hebben, Jasmine heeft meer dan vijf, en in sommige rassen zelfs negen bloemblaadjes. Een groenblijvende plant, is jasmijn zeer vaak gebruikt in traditionele bruiloften en religieuze functies in Azië. Jasmine is eigenlijk een no-gedoe plant met zeer weinig ongedierte en ziekten die aandoen. Echter, er zijn een paar jasmijn plantenziekten die moeten worden behandeld voordat ze schade aan de plant.
Gemeenschappelijke Jasmine plantenziekten; jasmijnplant problemen zijn onder andere plagen en ziekten die gemakkelijk kan worden beheersbaar, mits ze gecontroleerd en op tijd behandeld. Aan hun eigen apparaten, de meeste ziekten en plagen zijn heel goed in staat te verslinden een hele plant, en jasmijn planten zijn geen uitzondering. Hier volgt wat informatie over Jasmine plantaardige ziekten die men zich kan identificeren en neem een ​​correct verloop van de actie.
Ziekten: ziekten in jasmijn is te wijten aan schimmelinfectie die wordt veroorzaakt door verschillende virussen en bacteriën veroorzaakt.
Poederachtige meeldauw: De meest voorkomende schimmelinfectie, echte meeldauw kan optreden op beide; zowel droge als verse bladeren. Zij worden gekenmerkt door ronde, poederachtige witte of grijze vlekken die jas dan bladoppervlakten, verspreidt naar stelen in een korte tijd. Ze kunnen gemakkelijk worden bediend met een fungicide spray, herhaalde elke week, totdat de geïnfecteerde bladeren duidelijk uit. Ze kunnen ook gedeeltelijk worden verwijderd door het borstelen van het blad tegen elkaar.
Stem Blight: Jasmine stengels zijn ook bekend om de ontwikkeling van klein tot groot, bruin of zwart snelle verspreiding letsels dat de steel gordel, waardoor bacterievuur van hele takken stam, en in sommige gevallen zelfs het doden van de plant. Stem bacterievuur in jasmijn wordt veroorzaakt door een necrotrofe schimmel Botrytis cinerea, dat wordt verergerd ongewoon koele en vochtige weersomstandigheden.
Root Knot Nematoden: Dit is een nematode die bestaat in de bodem en gedijt op plaatsen die zijn warm en vochtig. De nematode larve infecteren plantenwortels die resulteren in wortelknobbelaaltjes gallen. Deze knoop wordt parasitaire in de natuur, het riool de plant van alle voedingsstoffen. Een wortel knoop nematode in jasmijn planten afneemt bloem opbrengst.
Pest: Ongedierte onder meer insecten en bugs dat de schade aan alle delen van de plant, met inbegrip van roots veroorzaken.
Bladluizen: Algemeen bekend als bladluizen, zijn kleine, zachte body, peervormige insecten, en behoren tot de meest vernietigende plagen die gevonden zijn op gekweekte planten in de gematigde streken. Ze ademen kleine druppeltjes op de bladeren, bloemen en stengels, die veranderen in zwarte roetzwarte schimmel die de plant deel verstikt.
Leaf Eten Caterpillar: Rupsen, de larven van motten en vlinders behoren tot de meest voorkomende en destructieve plagen die gevonden zijn op sier-en bloeiende planten, met inbegrip van de jasmijn. Deze soorten ongedierte kunnen volledig gelijk verslinden bladeren en bloemen, jasmijn vertragen de groei van planten en de bloei capaciteit. Lees meer over Jasmine het verzorgen van planten en jasmijn plant binnenshuis zorg.
Jasmine plantenziekten ook plagen, zoals mijten, wolluis, etc, die gemakkelijk kan worden bediend met een aantal snoeien en effectief fungicide en een desinfectans spuiten op een regelmatige basis.

No comments:

Post a Comment