Sunday, 15 April 2012

Bay Leaf Boom

Voordat leren hoe het laurierblad boom groeien, is het belangrijk dat u de juiste variant die u wilt groeien en voor het koken te selecteren. Ook groeit laurier boom van zaden is een secuur werkje en een die u nodig heeft om geduldig te zijn. Dus te snijden door de jaren heen van het wachten op het zaad te ontwikkelen in planten en uiteindelijk in bomen, kan men direct beginnen container tuinieren van de baai blad plant. Hier is wat informatie over de soorten laurier bomen en instructies voor het kweken voor hetzelfde.
Laurier Boom Informatie; het laurierblad boom komt uit Lauraceae Laurel familie. Er zijn twee types van laurierbladeren worden gebruikt voor koken - de Turkse laurierblad en de Californische laurier. De Turkse laurier op de wetenschappelijke naam is Laurus nobilis, en haar alternatieve namen zijn Grecian Bay, mediterrane baai, of ware baai. De Californische laurier gaat door de wetenschappelijke naam umbellularia californica. Deze twee soorten bomen hebben bladeren die er hetzelfde uitzien, maar geven een andere smaak, zo vaak u specifieke vermelding van de Turkse of California laurierblad in een recept aankondiging. De bladeren van deze boom kan 12 cm lang en 6 cm breed zijn. Het laurierblad boom grootte kan oplopen tot 40 voet, met gele bloemen en paarse bessen. Nu, laten we eens kijken naar de instructies voor het tuinieren van de baai blad boom.
Hoe Bay Leaf Grow?; Hier zijn de instructies voor het laurierblaadje boom groeit. ; Om te groeien een laurierblaadje boom uit zaden zullen een hele opgave zijn, en je zal veel geduld nodig. Plaats een bezoek aan een nabijgelegen kinderdagverblijf en koopt het laurierblad plant of kijk online voor leveranciers die deze planten. ; In verpakkingen kunt u de groei van de laurier boom, vermindering van de hoeveelheid laurier snoeien van bomen en zet de boom in het huis. ; Kies een pot die is ongeveer 12 centimeter in diameter, omdat dit laat de boom om te groeien tot een hoogte van 5 meter en u kunt deze plant te houden in uw terras. ; Deze container tuinieren methode zorgt ervoor dat de boom wortels in plaats en je hoeft niet te verpotten voor 5 jaar. ; Zorg ervoor dat de pot heeft een goede afwateringsgaten, en goed doorlatende grond. U kunt toevoegen stenen aan de basis voor de afwatering. ; Gebruik van compost op de bovenste laag van de bodem en zorg ervoor dat de bodem lijn is tot aan de rand van de pot en dat dit de bodem is stevig en voorzichtig geperst in de pot. ; Water het bovenste gedeelte van de bodem met compost. ; Hoe zorg voor Bay Leaf Tree?; Volg deze tips voor het laurierblad boomverzorging. ; Tijdens vorst seizoen kunt u de pot bewegen binnen uw huis naar het laurierblaadje plant te beschermen. Zorg ervoor dat u de plant in een gebied waar het veel wordt van het licht. ; Indien tijdens de vorst, uw laurierblaadjes aan de boom worden bruin en verdorren, dan zijn deze blaadjes in het voorjaar verwijderen en bieden de boom met een goede kwaliteit voer. ; Elke twee weken tijdens het zomerseizoen, voer het laurierblad boom met meststoffen die zijn, zoals de biologische zeewier. Vervang 2 cm van de compost laag van de bovenkant van de bodem op basis van. ; Bij de teelt van deze boom in potten, niet over het water het tijdens winters. uit Wacht maar tot de compost laag droogt en geven daarna de boom met water. ; Voor Bay blad boom te snijden of snoeien, dan kunt u trim de bladeren van de boom in elke gewenste vorm met een paar scherpe scharen. ; Bay Leaf Boom problemen; De problemen in verband met het laurierblad plant optreden als gevolg van onjuiste gieter, dus volg de gieter zorg instructies voor de boom goed. Een ander probleem in verband met het laurierblad boom is de baai sukkel, dat is een soort van luizen. De eerste tekenen van deze luizen die de plant is de krullen van de bladeren aan de marge. Voor de behandeling van dit probleem, net spray onder de aangetaste bladeren met een verdunde vloeibare zeep wassen, of u kunt gebruik maken van een bestrijdingsmiddel genaamd thiacloprid.
Op te slaan de bladeren voor het koken doel, het uitzoeken van de bladeren van de laurier boom vroeg op dag de tijd. Droog ze niet in de zon, onder bepaalde gewicht aan de krullen van de bladeren te voorkomen. Bewaar deze bladeren in luchtdichte potten. Deze bladeren hebben een houdbaarheid van 1 jaar. Gebruik hiervoor de aromatische bladeren van dit kruid in je koken, en geniet van uw laurier smaak van soepen en stoofschotels!

No comments:

Post a Comment