Friday, 27 April 2012

Beste pannen

De koekenpan heeft verschrikkelijk zonden te verantwoorden. Wat onnoemelijke verschrikkingen van dyspepsie zijn ontstaan ​​uit de rokerige diepten, zoals de geesten van heksen 'ketels! ~ Harriet Beecher Stowe in huis en Home Papers (1865).
Koken is een kunstvorm en een paar op aarde zal ontkennen dat. Dus, omdat een schilder compromissen nooit op de beste kwaliteit verf borstels of ezel-doeken en een schrijver kiest niet voor het schrijven met takjes op zand, moet je niet te kruiperige als het gaat om de aanschaf van de daarvoor geschikte pannen gebruiken, als het koken van je talent . Een vuistregel in de culinaire wereld bepaalt dat, zoals een keuken is niet compleet zonder een vlijmscherpe all-purpose mes, het is ook slecht uitgerust sans potten en pannen die geschikt zijn voor uiteenlopende kookmethodes. Ja, hier geef ik je een gids van de beste pannen, die zorgen voor must-have keukentoestellen die u zeker moet investeren in, zodat uw culinaire vaardigheden niet alleen te lijden omdat je niet de voorgeschreven cakevorm en had te maken met een vierkante pan doen.
Beste pannen te kopen: Soorten; Hier zijn enkele van de beste pannen en potten die geschikt zijn voor de variant brouwsel methoden van verschillende lekkernijen.
Skillet: Algemeen bekend als braadpannen, koekenpannen worden voornamelijk gebruikt om te frituren items van alle soorten. Deze zijn over het algemeen metallic pannen met een platte bodem en licht uitlopende randen. De handzame koekenpannen zijn de 8, 10 en 12 inch Ones. Sinds deze frypans noodzaak om niet alleen efficiënt in warmtegeleiding zijn, maar nog belangrijker in uniform warmteverbruik, vooral als het gaat om te frituren, de beste koekenpannen zijn die met deze basale koper coatings, gietijzer, geanodiseerd aluminium of van roestvast staal. Een gietijzeren pan kan ook dienst doen als een overdekt grill. Maar wel speciaal onderhoud nodig en vaak ruïnes de tint van het licht gekleurd voedsel. Tijdens het gebruik van een koekenpan, zorg ervoor dat de vlam bij het bakken van zware, grote items lager, zodat voor oppervlakkige verzengende alleen vermijden, terwijl de binnenkant remain rauw. Ook is het van belang dat een optimale een koekepan moet een dikke bodem hebben om zo het voedsel te voorkomen van het krijgen van verschroeide en ook te houden deuken en gaten op de baai. Aangezien frituren gaat woelen en andere dergelijke bewegingen, het handvat van een goede koekenpan moet niet alleen sterk, maar gemaakt van een materiaal dat niet heet. Voor dit doel, thermohardende hars of fenolische grepen alsmede siliconen handgrepen die bestand is tegen hitte tot 400 ° F, zijn goede keuzes. Bakpannen met ribben zijn vooral handig als ze automatisch zodat de overtollige olie uit afvoer van het voedsel. Gebruik deze samen met een geschikte beste frituren van olie en plukken enkele van de beste culinaire resultaten.
Sauteerpan: voortkomend uit het Franse werkwoord Sauter of springen, werden deze pannen gemaakt voor sauteren of licht frituren items. Zij nauw lijken op een koekenpan met een lage muren, verticaal recht, niet flared om te voorkomen kantelen van het voedsel, en een vlakke bodem, maar groter in diameter. Zij vergemakkelijken het bakken van uien, kruiden, andere groenten en vlees met een minimaal gebruik van olie, reuzel of enig ander koken smeermiddel. U kunt ook specerijen in deze pan. Kies een drie-kwart sauteerpan met een stevige handgreep, vol met niet-erosieve klinknagels en een goede warmtegeleidende bodem. Sauteuses te maken voor de beste omelet pan ooit wanneer in combinatie met olijfolie, beste bakolie voor lichte frituren.
Wok: Dit is in wezen een bassin vormige kruising tussen een koekepan en een pan, met 2 lussen handgrepen aan beide zijden. Het wordt gebruikt voor het stomen, stoven en roken doeleinden. Je echter, moet voorzichtig zijn, terwijl de aanschaf van een wok zoals sommigen van hen de warmte ongelijk, alleen in de patches zoals sommige Chinezen roestvrij staal wokken neiging om te doen.
Stockpots: Ideaal voor het maken van grote hoeveelheden voedsel in het geval van partijen en feesten, voorraad potten zijn perfect diepe en rechte ommuurde vaartuigen voor het koken, stoven en blancheren. Maak pasta's, stoofschotels, bouillons, soepen en sauzen in aanzienlijke bedragen in deze potten die bruist gelijk aan de diameter van de basis heeft. Het is echter pragmatisch om een ​​soeppan met stevige handgrepen aan de pot met zware schroeven, met een spie om vloeistoffen met gemak drain en die niet is gemaakt van een zeer zware metalen als dat zal het moeilijk maken om het op te heffen wanneer de volledige kopen. Kies een stock pot die een platte deksel en niet een gewelfde men heeft. Dit zal u toelaten om gedeeltelijk afdekken te verhuren stoom wanneer dat nodig is. Een convex deksel blijft afglijden en niet voorzien u van deze faciliteit. Terwijl de Hispanics gebruik een metalen soeppan aan de kook rijst, als 'Caldero "genoemd, met name stockpots voor het doel van het maken van kreeften specifiek ook commercieel verkrijgbaar zijn.
Steelpan: Deze zijn ideaal voor het maken van soepen. Dit zijn kleinere versies van stockpots en voornamelijk gebruikt voor koken en sudderen vloeistoffen zoals melk. Vol met een nip, zoals kruiken, gemakkelijk te vergemakkelijken decanteren de vloeistof daarna, pannen moet sterk zijn, veilige handvatten zodat ze het gewicht van het schip te houden bij het optillen om te gieten. Koop er een gemaakt in koper, gezien koper de onmiddellijke aanpassing aan de temperatuurschommelingen, in een twee-kwart maat. Zij zal zorgen voor een van de beste pannen om vervolgens te kopen, als koper opwarmt en afkoelt zoals de eis van de schotel, zodra je de vlam aan te passen.
Nederlandse Oven: Koop jezelf een 4-6 kwart Nederlandse oven en maak langzame koken zowel op het fornuis als de magnetron gemakkelijk. U kunt stoofschotels, soepen en braises in deze geglazuurde email of borosilicaatglas containers.
Beste pan Stelt Kopen om
Er zijn meerdere merken die pan sets aanbieden tegen prijzen die geschikt zijn om de grootte van uw koffer. High-end namen als 'Chantal Koper Fusion' en 'Le Creuset' biedt 9 en 8 delige sets voor ongeveer USD 600 en USD 400 respectievelijk 'Trade Belgique' sets met 14 stukken zijn alleen ter waarde van ongeveer USD 250. Warmtegevoelige koper vaartuigen kunnen worden gekocht van merken als 'Revere Copper Advantage', die geven 9 stuk kookgerei sets tegen een bescheiden prijs van ongeveer USD 130. Je kunt ook proberen 'Farberware' en 'Anolon' als je budget is niet al te hoog. Maar als je wilt om zich te vestigen voor niets, maar de beste vervolgens op 'All-Clad' en 'Calphalon' moet uw uitkijkposten. Lees meer over keukengerei als u wenst om het meest ingrijpend ingerichte keuken in de stad hebben.
De beste kookpotten zijn die de factuur van uw wensen past en alleen je koken patronen en voedingsgewoonten kan bepalen welke het meest geschikt zijn voor uw doel. Ja, rond te kijken voordat u af te ronden over een bepaald gebruiksvoorwerp of stel voor die kwestie. Elk ras heeft zijn eigen set van voor-en nadelen. Bijvoorbeeld, pannen van gietijzer toevoegen van ijzer aan je eten, maar vergt ook uitgebreide zorg, om zo vul alle poriën die opduiken met koken in hen. Koperen potten moeten regelmatig worden geslepen om hun blinkend blik te handhaven. Dus, wijselijk kiezen, niet haastig en zie uw gerechten te verbeteren smaak en textuur wijs.

No comments:

Post a Comment